zahar_ написав:И ответьте - зачем в топике об обсуждении жилой недвижимости на КРЖН и продаж на КРЖН Вы тулили Андрею инфу о 53 тыс. трансакциях по отчуждению общего количества объектов недвижимости Киева в 2012?
хотел загнать его в бетон лавринович позвонил "так и так, квартир нахапал, парить некому, работай". ну я человек исполнительный
budivelnik написав:будівельник піклується , він заявляв що стабілізація почалась з березня 2009
Це всім зараз зрозуміло)))) навіть обвалішки дружни замовкли, тільки Захар скиглить про сіськи та шаромиг))) Хоча ще 8 місяців назад Андрій_Бетон з піною у рота кричав, що з 2009 по 2012 ціни на вторинному КРЖН впали на 30% )))) Зараз бідний хлоп щось замовк. Мабуть, він досі з Парижу не повернувся))) )))
1 Тепер місце Андрія зайняв захар 2 Андрій швидше за все медитує на тойоту кемрі коло чебуречної
budivelnik написав: І будівельник піклується , він заявляв що стабілізація почалась з березня 2009
Ну budivelnik понятно - ему надо парить свой бетон, по которому больше года продаж нет. А чего министр юстиции ""піклується про нерохомість" на сайте министерства юстиции - загадка.
Так в 2009 - в мене ще не було того що я сьогодні парю. То може і я і Лавринович показуємо те що бачимо насправді, а захару реальний стан справ - це серпом по тому що поганому танцівнику заважає.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 01 лют, 2013 21:04, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав: І будівельник піклується , він заявляв що стабілізація почалась з березня 2009
Ну budivelnik понятно - ему надо парить свой бетон, по которому больше года продаж нет. А чего министр юстиции ""піклується про нерохомість" на сайте министерства юстиции - загадка.
Так в 2009 - в мене ще не було того що я сьогодні парю. То може і я і Лавринович показуємо те що бачимо насправді,
Конгениально - "То може і я і Лавринович показуємо те що бачимо насправді".
zahar_ написав:Ну budivelnik понятно - ему надо парить свой бетон, по которому больше года продаж нет. А чего министр юстиции ""піклується про нерохомість" на сайте министерства юстиции - загадка.
Так в 2009 - в мене ще не було того що я сьогодні парю. То може і я і Лавринович показуємо те що бачимо насправді,
Конгениально - "То може і я і Лавринович показуємо те що бачимо насправді". "Кардинал и галантерейщик спасут Францию" "С"
1 Показати - і спасти - це різні речі. 2 Але фантазеру - це пояснити складно , та й навряд чи доцільно . Нехай краще марить своїми фантазіями , ніж зрозумівши/побачивши їх крах - опиниться в жовтому будинку.
zahar_ написав:Ну budivelnik понятно - ему надо парить свой бетон, по которому больше года продаж нет. А чего министр юстиции ""піклується про нерохомість" на сайте министерства юстиции - загадка.
Так в 2009 - в мене ще не було того що я сьогодні парю. а захару реальний стан справ - це серпом по тому що поганому танцівнику заважає.
То о чём говорит budivelnik это фантазии будивельныка а не "реальний стан справ"
Так в частности budivelnik заявил что в Киеве продалось на вторичке 31 тыс. объектов.
budivelnik написав:Так вони і отримують , правда від вас нічого , а от мінюст : 2009 - 18 000 угод + 9000 дарування/обмін + 41 000 спадок 2010 - 22 000 угод 2011 - 23 000 угод + 7000 дарування/обмін 2012 - 31 000 угод + 7000 дарування/обмін
І проти чого Ви виступаєте ?
budivelnik Вы на финансовом форуме, а постоянно путаетесь в цифрах. Данные за 2010 год поставили в 2009. Что за "2010 - 22 000 угод" тоже не понятно. В "2012 - 31 000 угод" откуда взяли - небось снова чего не поняли. Исправьте ошибки в табличке.
1 Якщо Вам не зрозуміло - мене це тішить , значить для інших буде ясно 2 Не подобається моя табличка - зробіть свою . хто Вам заважає 3 Якщо дійсно існує проблема , що я переплутав 2009 з 2010 - то це виправляється на раз-два( але я впевнений що не переплутав) 2010 - 18 000 угод + 9000 дарування/обмін + 41 000 спадок 2011 - 23 000 угод + 7000 дарування/обмін [b]2012 - 31 000 угод + 7000 дарування/обмін [/b] І що від того , що я виправив концептуально помінялось ?
Нет ссылки где взялось "2012 - 31 000 угод "? Откуда взята цифра "31 000 угод"?
zahar_ написав:Нет ссылки где взялось "2012 - 31 000 угод "? Откуда взята цифра "31 000 угод"?
1 Пояснень романа виявилось замало ? Якщо професійний юрист фантазеру різні терміни і їх вплив на цифри - не зміг пояснити . то куди вже простому будівельнику
zahar_ написав:Нет ссылки где взялось "2012 - 31 000 угод "? Откуда взята цифра "31 000 угод"?
1 Пояснень романа виявилось замало ? Якщо професійний юрист фантазеру різні терміни і їх вплив на цифри - не зміг пояснити . то куди вже простому будівельнику
Ссылки нет значит Ваши данные про то что на вторичке Киева нотариусы в 2012 зафиксировали 31 тыс. брутто сделок по КУПЛЕ-ПРОДАЖЕ Вы "высосали из пальца"?
А роман после преведенной ему наглядной таблички понял что сел в лужу, отшутился и ретировался от дальнейшего обсуждения этого вопроса
zahar_ написав:Вот юристы то ли непонятливые пошли , то ли ленивые - уже несколько раз приводил ссылки что чего и когда было зафиксировано нотариусами.
Дети в школе лучше усваивают материал при наглядности его подачи..
Надеюсь это поможет и юристу заблудившемуся в трёх соснах.