|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:06
zahar_ Ну там очень большая площадь... а поменьше от 1200 наверное...
-
lean
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:21
lean написав:zahar_Ну там очень большая площадь... а поменьше от 1200 наверное...
смотрела разные планировки в новостройках, в основном тенденция продать как можно больше м2, т.е. воздух в квартирах, а не удобство коридоры как в вагонах, комнаты - бальные залы, кухня - далеко не отходи от холодильника называется а ванные комнаты остаются как клетки - маленькие и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул  а еще архитекторы считают, если комнаты в форме загалулин придумать, ведь проще нарисовать, чем потом в таких жить, то они считают, что придумали шедевр 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:26
lean написав:zahar_Ну там очень большая площадь... а поменьше от 1200 наверное...
Когда в конце 2011 "турист" критикус просил найти ему цену предложения в сданном эксплуатацию доме шёл разговор о 3к квартирах. И по приведеннему примеру видно что цена предложения упала от той цены что обозначал Критикус на 5%.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:29
kievlyanka написав:и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул
ень смущает, потому что у меня очень чуткий Вот это меня очень смущает, довелось жить в такой планировке, а сон очень чуткий...
-
lean
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:32
lean написав: kievlyanka написав:и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул
ень смущает, потому что у меня очень чуткий Вот это меня очень смущает, довелось жить в такой планировке, а сон очень чуткий...
если не сами хозяева пользуются ванной, то слышно по стоку... совершенно об этом не думают проектировщики  идеальная планировка когда санузлы хозяина и гостевые саузлы в разных местах квартиры, и комнаты отделены так и от кухни
Востаннє редагувалось kievlyanka в Нед 03 лют, 2013 21:33, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:35
cosjak написав: budivelnik написав: cosjak написав:Людина чесно пише, що ціна впала на певну групу об’єктів. І навіть поіменно ці об’єкти називає. І чесно наводить середню ціну. І це дві абсолютно різні речі. Я вам вже наводив приклад на яблуках - не знаю, як ще простіше можна це пояснити... Є середня ціна. Яка нас інформує про... про середню ціну і інформує  А є об’єкти, ціна на які змінилася. Навіщо ви ці дані містифікуєте? Ці зміни просто дають поживу для роздумів в умовах інформаційного голоду в нерухомому просторі.
І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати: Ріст цін переважає над падінням.А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?
Що є об’єктом дослідження? Об’єктом дослідження є множина, яка являється перетином двох множин об’єктів нерухомості: множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у попередній проміжок часу, та множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у поточний проміжок часу. Фраза "Снижение цен преобладает над ростом" стосується цієї результативної множини і є математично правильною.
Шановний, у обєкті дослідження є три множини Перша - приблизно 90% - з сталою ціною Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших( проданих по нижчій ціні) обєктів і ціна доданих( виставлених на продаж по вищій ціні) є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини І який тепер висновок , адже множина №3 є також часткою обєкту і кількість обєктів з цієї множини враховані в загальній кількості обєктів Будете пробувати на біле-чорне говорити ? З мого боку висновок виглядає слідуючим чином 99,5% - ріст ціни рівний або більший ніж падіння 0,5% - падіння більше ніж ріст
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 03 лют, 2013 21:44, всього редагувалось 2 разів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:44
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати: Ріст цін переважає над падінням.А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?
Що є об’єктом дослідження? Об’єктом дослідження є множина, яка являється перетином двох множин об’єктів нерухомості: множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у попередній проміжок часу, та множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у поточний проміжок часу. Фраза "Снижение цен преобладает над ростом" стосується цієї результативної множини і є математично правильною.
Шановний, у обєкті дослідження є три множини Перша - приблизно 90% - з сталою ціною Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших обєктів і ціна доданих є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини І який тепер висновок Будете пробувати на біле-чорне говорити ? З мого боку висновок виглядає слідуючим чином 99,5% - ріст ціни рівний або більший ніж падіння 0,5% - падіння більше ніж ріст
А если цену кв. м без учётов балконов посчитать? 
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:45
budivelnik написав:Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших обєктів і ціна доданих є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини І який тепер висновок Будете пробувати на біле-чорне говорити ? З мого боку висновок виглядає слідуючим чином 99,5% - ріст ціни більший ніж падіння 0,5% - падвння більше ніж ріст
А з мого боку - реальну динаміку цін демонструють саме ті, що у другій групі. Бо третя група - це ті, що тільки-но виставлені, і їх ціна орієнтовна, і в наступній вибірці вони будуть або у першій або у другій групі або вийдуть взагалі. А висновок по тому, як змінюються ціни виставлених об'єктів з часом - можна зробити саме по другій групі. Єдине, що тут і не враховано - це вартість об'єктів, що вийшли з бази, тобто або продані або просто зняті з продажу. Тому така пропозиція до Оператора БД: 1) Вказувати окремо середню ціну по об'єктах в базі без тих, що додалися з минулого разу ("нових") 2) Вказувати кількість і середню ціну метра по тих об'єктах, що вибули з бази (довідково)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:49
zahar_ написав:А если цену кв. м без учётов балконов посчитать?
1 Від того як рахуються балкони - змінюється віртуальна ціна метра і не міняється реальна ціна квартири. Для слабограмотних квартира = 100 000 доларів = 100 м2 + 10 м2 балкон Віртуальна З балконами ціна м2 = 100 000 /(100 + 10) =900 Віртуальна без балконів = 100 000 / 100 = 1000 І при цьому що по ціні з балконами по 900 що по ціні без балконів по 1000 - ціна квартири все одно 100 000 2 Кількість обєктів , ціну на них і що включати , а що не включати - вибираю не я , тому свої хіхоньки-хахоньки - переадресуйте автору бази.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 лют, 2013 21:51
Faceless написав: budivelnik написав:Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших обєктів і ціна доданих є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини І який тепер висновок Будете пробувати на біле-чорне говорити ? З мого боку висновок виглядає слідуючим чином 99,5% - ріст ціни більший ніж падіння 0,5% - падвння більше ніж ріст
А з мого боку - реальну динаміку цін демонструють саме ті, що у другій групі. Бо третя група - це ті, що тільки-но виставлені, і їх ціна орієнтовна, і в наступній вибірці вони будуть або у першій або у другій групі або вийдуть взагалі. А висновок по тому, як змінюються ціни виставлених об'єктів з часом - можна зробити саме по другій групі. Єдине, що тут і не враховано - це вартість об'єктів, що вийшли з бази, тобто або продані або просто зняті з продажу. Тому така пропозиція до Оператора БД: 1) Вказувати окремо середню ціну по об'єктах в базі без тих, що додалися з минулого разу ("нових") 2) Вказувати кількість і середню ціну метра по тих об'єктах, що вибули з бази (довідково)
І я, і я - і я того же мнения  ПС Прикол заключається в тому , що обєкти вибувають - по не залежним від автора причинам Зявляються - під час аналізу бази Тому Якщо постійно зявляється 10% з вищою ціною( виходить що найдешевших 10% продалось) - це однозначно говорить про те , що зміна в сегменті 0,5% - не є визначальною.( особливо якщо глянути що там змінюється  )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1