Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 295296297298299 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:06

zahar_
Ну там очень большая площадь... а поменьше от 1200 наверное...
lean

Подякував: 17 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:21

lean написав:zahar_

смотрела разные планировки в новостройках, в основном тенденция продать как можно больше м2, т.е. воздух в квартирах, а не удобство
коридоры как в вагонах, комнаты - бальные залы, кухня - далеко не отходи от холодильника называется :mrgreen:
а ванные комнаты остаются как клетки - маленькие и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул :lol:
а еще архитекторы считают, если комнаты в форме загалулин придумать, ведь проще нарисовать, чем потом в таких жить, то они считают, что придумали шедевр :?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:26

lean написав:zahar_

Когда в конце 2011 "турист" критикус просил найти ему цену предложения в сданном эксплуатацию доме шёл разговор о 3к квартирах.

И по приведеннему примеру видно что цена предложения упала от той цены что обозначал Критикус на 5%.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:29

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

kievlyanka написав:и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул
ень смущает, потому что у меня очень чуткий
Вот это меня очень смущает, довелось жить в такой планировке, а сон очень чуткий...
lean

Подякував: 17 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:32

lean написав:
  kievlyanka написав:и спроектированы между комнатами, это чтобы никто не уснул
ень смущает, потому что у меня очень чуткий
Вот это меня очень смущает, довелось жить в такой планировке, а сон очень чуткий...

если не сами хозяева пользуются ванной, то слышно по стоку... совершенно об этом не думают проектировщики :?

идеальная планировка когда санузлы хозяина и гостевые саузлы в разных местах квартиры, и комнаты отделены так и от кухни
Востаннє редагувалось kievlyanka в Нед 03 лют, 2013 21:33, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:35

cosjak написав:
  budivelnik написав:
  cosjak написав:Людина чесно пише, що ціна впала на певну групу об’єктів. І навіть поіменно ці об’єкти називає. І чесно наводить середню ціну. І це дві абсолютно різні речі. Я вам вже наводив приклад на яблуках - не знаю, як ще простіше можна це пояснити...
Є середня ціна. Яка нас інформує про... про середню ціну і інформує :) А є об’єкти, ціна на які змінилася. Навіщо ви ці дані містифікуєте? Ці зміни просто дають поживу для роздумів в умовах інформаційного голоду в нерухомому просторі.
І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому
Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати:
Ріст цін переважає над падінням.

А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст

То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?

Що є об’єктом дослідження? Об’єктом дослідження є множина, яка являється перетином двох множин об’єктів нерухомості: множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у попередній проміжок часу, та множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у поточний проміжок часу. Фраза "Снижение цен преобладает над ростом" стосується цієї результативної множини і є математично правильною.

Шановний, у обєкті дослідження є три множини
Перша - приблизно 90% - з сталою ціною
Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз
Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших( проданих по нижчій ціні) обєктів і ціна доданих( виставлених на продаж по вищій ціні) є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини

І який тепер висновок , адже множина №3 є також часткою обєкту і кількість обєктів з цієї множини враховані в загальній кількості обєктів
Будете пробувати на біле-чорне говорити ?
З мого боку висновок виглядає слідуючим чином
99,5% - ріст ціни рівний або більший ніж падіння
0,5% - падіння більше ніж ріст
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 03 лют, 2013 21:44, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:44

budivelnik написав:
  cosjak написав:
  budivelnik написав:І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому
Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати:
Ріст цін переважає над падінням.

А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст

То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?

Що є об’єктом дослідження? Об’єктом дослідження є множина, яка являється перетином двох множин об’єктів нерухомості: множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у попередній проміжок часу, та множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у поточний проміжок часу. Фраза "Снижение цен преобладает над ростом" стосується цієї результативної множини і є математично правильною.

Шановний, у обєкті дослідження є три множини
Перша - приблизно 90% - з сталою ціною
Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз
Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших обєктів і ціна доданих є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини

І який тепер висновок
99,5% - ріст ціни рівний або більший ніж падіння
0,5% - падіння більше ніж ріст

А если цену кв. м без учётов балконов посчитать? :lol: :lol: :lol:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:45

budivelnik написав:Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз
Третя - приблизно 9,5% - обєкти які додані на заміну до вибувших обєктів і ціна доданих є вищою ніж вибувших + вища ціна доданих - перевищує суму падіння обєктів першої множини

І який тепер висновок
99,5% - ріст ціни більший ніж падіння
0,5% - падвння більше ніж ріст

А з мого боку - реальну динаміку цін демонструють саме ті, що у другій групі.
Бо третя група - це ті, що тільки-но виставлені, і їх ціна орієнтовна, і в наступній вибірці вони будуть або у першій або у другій групі або вийдуть взагалі.
А висновок по тому, як змінюються ціни виставлених об'єктів з часом - можна зробити саме по другій групі. Єдине, що тут і не враховано - це вартість об'єктів, що вийшли з бази, тобто або продані або просто зняті з продажу.
Тому така пропозиція до Оператора БД:
1) Вказувати окремо середню ціну по об'єктах в базі без тих, що додалися з минулого разу ("нових")
2) Вказувати кількість і середню ціну метра по тих об'єктах, що вибули з бази (довідково)
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:49

zahar_ написав:А если цену кв. м без учётов балконов посчитать?
1 Від того як рахуються балкони - змінюється віртуальна ціна метра і не міняється реальна ціна квартири.
Для слабограмотних
квартира = 100 000 доларів = 100 м2 + 10 м2 балкон
Віртуальна З балконами ціна м2 = 100 000 /(100 + 10) =900
Віртуальна без балконів = 100 000 / 100 = 1000
І при цьому що по ціні з балконами по 900 що по ціні без балконів по 1000 - ціна квартири все одно 100 000
2 Кількість обєктів , ціну на них і що включати , а що не включати - вибираю не я , тому свої хіхоньки-хахоньки - переадресуйте автору бази.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 лют, 2013 21:51

Faceless написав:
  budivelnik написав:Друга - приблизно 0,5% - набір з ціною яка змінилась за досліджуваний період в суммі вниз

І який тепер висновок
99,5% - ріст ціни більший ніж падіння
0,5% - падвння більше ніж ріст

А з мого боку - реальну динаміку цін демонструють саме ті, що у другій групі.
Бо третя група - це ті, що тільки-но виставлені, і їх ціна орієнтовна, і в наступній вибірці вони будуть або у першій або у другій групі або вийдуть взагалі.
А висновок по тому, як змінюються ціни виставлених об'єктів з часом - можна зробити саме по другій групі. Єдине, що тут і не враховано - це вартість об'єктів, що вийшли з бази, тобто або продані або просто зняті з продажу.
Тому така пропозиція до Оператора БД:
1) Вказувати окремо середню ціну по об'єктах в базі без тих, що додалися з минулого разу ("нових")
2) Вказувати кількість і середню ціну метра по тих об'єктах, що вибули з бази (довідково)
І я, і я - і я того же мнения :D

ПС
Прикол заключається в тому , що обєкти вибувають - по не залежним від автора причинам
Зявляються - під час аналізу бази
Тому
Якщо постійно зявляється 10% з вищою ціною( виходить що найдешевших 10% продалось) - це однозначно говорить про те , що зміна в сегменті 0,5% - не є визначальною.( особливо якщо глянути що там змінюється :D )
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 295296297298299 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему