Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8081828384 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пт 08 фев, 2013 07:52

склока

Nighthawk писал(а):Ви б мали право таке писати, якщо б щороку продавали по сотні квартир

Якби я з своїм рівнем прибутковості в 30% в рік продавав сотні квартир :D :D :D
то мій щорічний прибуток сягав би
0,5 млн квартира х 100 квартир в рік х 30% = 15 млн грн
Так що вересклива нічна пташко - як тільки зрозумієте різницю між моїм будівництвом і Вашим продаванням сірникових коробок - так відразу я й почну прислухатись до Вашого вереску - а поки що читайте що розумні люди пишуть.

Навіть моїх 9 квартир за 4 років(2009-2010-2011-2012) = 2,25 квартири в рік це
2,25 квартири х 0,5 млн х 30% =337 000 грн в рік. - і це я вважаю своєю невдачею , бо заплановано було в рази більше , але коріння цих невдач не тільки в моїх прорахунках . а й в загальноекономічній ситуації в державі.

Вибачте звичайно що я так мало заробляю і не потрапляю у Ваш список людей яким варто подати руку, але підозрюю що тих хто за свої будує й продає по 100 квартир в рік - навіть не знають про Ваше існування . а тим паче не збираються з Вами ручкатись. :D Тому й живете Ви непризнаним генієм.
Ті кого Ви вважаєте за фахівців - Вас просто не помічають.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 08 фев, 2013 10:05

Козак-характерник писал(а):
  budivelnik писал(а):Собі - заробляння за 6 років - 0,5 млн грн - Ви ставите в заслугу і цим пишаєтесь . а мої 1 млн грн за 3 роки - для Вас це дико неефективна робота - політика подвійних стандартів ?
Досить третьою ногою мірятися... :P

1 Ніхто й не збирався мірятись ногами
2 Приклади які я привожу - позволяють зрозуміти людям далеким від нерухомості що один в нерухомості може бути більшим 1 млн в сірникових коробках
3 Найсмішніше те , що мене пробує критикувати людина . яка на мій погляд є простим продавцем ( представником виробника)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 00:33

budivelnik

Будівельнику, та зніміть німб, бо мізки перетискає! Опустіться з вершин свого ЧСВ, яке у вас просто зашкалює, на грішну землю. Ви мені палки в колеса ставите? Які палки, які колеса? Про що ви взагалі мелете?! Те, що я півроку тому купив квартиру в новобуді і, очікуючи на здачу об"єкта у травні 2013, природно, напряму цікавлюся ситуацією у забудовника, у вашій хворій уяві робить мене рекламним агентом? :D
А, ну я ж забув, адже на злодії шапка горить. Це ж ви тут з 2009 року шукаєте собі клієнтів на свій мегашикарний бетон, і усі форумчани, які не погоджуються з думкою Месії, автоматично зараховуються маестро:
а) в прищавих підлітків
б) в ріелторів/рекламних агентів
Більше фантазії не вистачає? Чи, може, інтелекту бракує?

А взагалі візьму я краще та й процитую запис з блогу Андрія Стадника на мінфіні. Бо там потрапляння в "яблучко".
http://minfin.com.ua/blogs/bfmgroup/14106/

...
В сети присутствует такое же огромное количество псевдоинвесторов. Псевдо — по той причине, что к инвесторам они имеют такое же отношение, как Жигулевское пиво к машине «Жигули».

1. Мелкие лавочники, пытающиеся сами себе доказать, что у них настолько все классно, что пора диверсифицировать бизнес, и надувая щеки, рассматривать, чужие инвестиционные предложения. На самом деле денег у них не было никогда, нет, и не будет. Потешая свое эго, они будут долго задавать кажущиеся им значимыми мелочные вопросы. После многократных встреч и переговоров предварительно все одобряют, затем максимально оттягивают принятие решения, а когда наконец-то их телефон все же отвечает, заявляют, что проект им не интересен по причине того, что им ближе лавочный бизнес.
2. Лауреаты папиной премии и граждане, успешно продавшие лишнюю квартиру или 2Га земли, доставшейся от распаевания. Это великие управленцы всех времен и народов. Страдают переоценкой своих возможностей и считают, что если они инвестируют в чей то start-up, стоимость которого на самом деле не превышает стоимость трехкомнатной квартиры, это дает им абсолютный карт-бланш на собственность и над проектом, и над его командой.
Как правило, деньги у них случайны, что с ними делать, они не знают, и такие проекты проваливаются, даже не дожив до точки безубыточности. Причем, валятся не из-за стартапера, а из-за идиотских инициатив таких вот горе — инвесторов.

Шановні форумчани, вам цей опис нікого не нагадує? :) Ось і я про те ж. Що з мегауспішного взяти, а? :D :D :D
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 10:17

Nighthawk
Ще раз поясню Вам
1 Я радий що Ви купили квартирку і чекаєте поки її введуть в експлуатацію
2 З точки зору 70% тут присутніх - Ви лох який застряг в бетоні , бо гроші треба було вкладати ..... золото/депо/пкції/рвати кігті звідси і так далі.
3 Моя ситуація відрізняється від вашої тільки тим , що Ви віддали комусь свої гроші і чекаєте поки хтось за них вам м2 зробить , а я вклав свої в такі самі метри і чекає поки в мене їх хтось купить.
А те що тих куди Ви вклали ви важаєте білими і пухнастими а мене злом на землі - так це Ваша особиста фобія.Що вони , що я робимо однакову роботу.

Таким чином
Єдине чим Ви від мене відрізняєтесь , так це тим , що мені по барабану ваше існування
А Вам постійно руки чешуться щось погане про мене написати і всіма можливими й не можливими способами показати який Ви розумний (бо купили в еко-дому) і який я не розумний бо будую не там і не те що Ви купили .
Ви свій смак і свої вчинки вважаєте єдино істиними , чи допускаєте доцільність існування в світі чогось такого що Вам особисто не потрібно

ПС
Я змучився повторювати
Те що я сьогодні продаю , в 2009 навіть не було на стадії котловану.
В 2011 - воно було на стадії 50% готовності коробки , не вірите - ось фото
літо 2011
http://fotohost.org/images/a13acd58-16kB.jpg
літо 2012
http://fotohost.org/images/a1076d1b-18kB.jpg
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 21:27

Re: Нерухомість у Львові

Хтось знає, як зараз виглядає процедура купівлі продажу через нотаріусів? Чи ринок, і так не сильно жвавий, стоїть остаточно після змін в законодавстві?
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 21:33

ostrig
Якщо те що Ви продаєте/купуєте зареєстроване в електронній базі+ не має проблем з земельним участком ( у випадку приватних будинків або таунхаусів або спарених котеджів) - то все досить спокійно і пристойно.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 21:36

budivelnik писал(а):Прочитайте самі що пишете і відразу зрозумієте хто тут найбільший срачист і хто у всіх дюрках затичка , бо він купив і переживає...

Маестро вже традиційно не бачить колоди у своєму оці?
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 21:47

budivelnik А що потрапляє в електронну базу, і що може не попасти? Мене цікавить, як нотаріус, не маючи всіх історій купівель-продаж-прописок-виписок-реєстрацій-приватизацій, може гарантувати чистоту купівлі? А то куплю, а потім виявиться, що там неповнолітній інвалід прописаний?
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 21:53

ostrig
1 Я цього року продажів не проводив . але з нотаріусами спілкувався.
2 Єдина зміна яка відбулась - це заміна виписки з БТІ на доступ нотаріуса до електронної бази данних
3 Електронна база данних - це данні по :
а - власникам житла
б - фізичним параметрам житла( площа , місцерозташування)
4 Виписати всіх з квартири - це обовязок того власника , який продає , або умова того хто купує .
5 Яка Вам різниця - хто був попереднім( до того хто продає) власником житла ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 фев, 2013 22:32

ostrig
на скільки я знаю після прийняття закону нотаріуси не поспішали самі реєструвати, принаймі не всі... Можливо зараз щось змінилось
tester

#<1 ... 8081828384 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор