roman tr. написав:не факт, що ця інфо має відношення до захара тутешнього будівельник, у вас теж проблеми із сприйняттям інформації та логічними послідовностями. можлилов, менші, ніж у захара, але теж ого-го
Рома - я відрізняюсь дуже широким діапазоном припущення можливих варіантів розвитку. Тобто спочатку - припускаю все А потім ,потихеньку , відсіюю . Тому поки я а - зєдную Вас з Львовом б - знаю про наявність у Вас авто ( скоріш за все мазда) , але якщо не дай бог темного кольору якийсь кореєць ...
Тому відсотків на 10% я ще залишаю гіпотезу василь-роман-захар На 90% - Вас відмазує те , що це Ви знайшли (припустили) те на чому ми сьогодні танцюємо . Алеж Ви не могли все розрахувати , можливо свідомо ( або не свідомо) припустились якоїсь помилки ...
Тому Я Вас прошу - не зачіпайте мої аналітичні можливості і у Вас не буде потреби ні в чому оправдуватись.
zahar_ написав:Я пишу почему на КРЖН неадекватные цены по отношению к средней зарплате, а также почему они так медленно двигаются в сторону адекватности.
А про "Захар так ждет обвала" это уже басни пузыренадувательских адептов типа Вас ксенона, прочих "туристов" вкупе с юристом блуждающего в трёх соснах.
с каких это пор те кто получают "среднюю зарплату" игроки на рн?
Почему в Варшаве,Мюнхене, Франкфурте-на-Майне почти игроки ( кв.м = 1.3-1.5 среднего дохода), а Киеве шаромыги надули цену что соотношение намного больше?
roman tr. написав:мы с захаром ходим парой - це про вас инь-янь
Я бачу що Ви з захаром ходите . а деколи компанію вам вася складає. пс Рома Я ж просив Хочете щоб я знову почав складати риси які однаково притамання парі рома-захар і рома-вася ? Якщо хочете - будь -ласка , я підтримаю. Не хочете - завязуйте з дурними підколками. ППС
roman tr. написав:я предложил гипотезу, а не настаивал на своей версии
Я також не буду настоювати , я тільки опишу свою версію і відразу у Вас в повідомленнях зявиться море зелених мордочок . але ж легше Вам від цього не стане.
В настоящее время, по данным источников "ВД" в Киевгоргосадминистрации, в столице насчитывается более 3 тыс. отведенных под строительство участков, где никакие строительные работы не ведутся уже на протяжении многих лет. В абсолютных величинах это не менее 1 тыс. гектаров дорогой столичной земли, соизмеримой по площади с 1400 футбольными полями.
roman tr. написав:мы с захаром ходим парой - це про вас инь-янь
Я бачу що Ви з захаром ходите . а деколи компанію вам вася складає. пс Рома Я ж просив Хочете щоб я знову почав складати риси які однаково притамання парі рома-захар і рома-вася ? Якщо хочете - будь -ласка , я підтримаю. Не хочете - завязуйте з дурними підколками. ППС
roman tr. написав:я предложил гипотезу, а не настаивал на своей версии
Я також не буду настоювати , я тільки опишу свою версію і відразу у Вас в повідомленнях зявиться море зелених мордочок . але ж легше Вам від цього не стане.
рЫлы, традиционно в феврале, перед весенним сезоном продаж на КРЖН 2013 "рисуют" хотелки в Авизо для отлова потенциальных покупателей на приманку: пАкупай а то БУИТ ДАРАЖАТЬ http://www.radikal.ru
Задельная программа КГС http://interfax.com.ua/news/interview/1 ... RNtgFbBL1U ул.А.Барбюса, 52/1 (жилая площадь 160 тыс. кв. м) ул. Танковой, 4-6 (70 тыс. кв. м) ул. Трутенко, 3 (45 тыс. кв. м) на жилмассиве "Позняки" (140 тыс. кв. м) по ул. Обуховской, 135-а (35 тыс. кв. м), ул. Б.Гмыри, 1 (14 тыс. кв. м),
budivelnik написав:А якщо вища - нехай на 30% ( скільки там частка сірої економіки) , то як буде виглядати 4000 + 30% = 5200 в порівнянні з 8000-10000 грн/м2
А як ви так переносите розміри тіньової економіки на розмір платні? Якщо в тіні 30%, то платня на 30% більша? Якщо 50% - то на 50%? Які для цього підстави?