|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 13 лют, 2013 21:59
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:05
Козак-характерник написав: athena1 написав:-австрійський квартира у більшості випадків абсолютно не люкс і не пів-люкс. Люкси в основному польські. І входів з балкона в кухню там не буває.
Чим польский люкс відрізняється від австрії?І чим відрізняється люкс та півлюкс?
Коллєги більш-менш правильно пояснили, але я можливо поспішав і якщо чесно, то бувають австрійські будинки високої якості, але не багато. Завжди , якщо купляв, чи родичам допомагав брав із собою конструктора з досвідом із проектного інституту. Тому, що є чудові будинки на чудових вулицях, але через зсуви грунту наприклад, або тривалий час протікаючий дах, вони приходять у проблемний стан. Перша ознака якісного "люкса", але не достатнья, це -з/б перекриття. На дерев"яне (в більшості саме в австрійських будинках) я навіть не йшов дивитись. Ніколи. Ну й зрештою ціна квадрата, як правило, на 30-60 % більша. Козак  А Ви вирішили перебратись до Львова. Ви ж ніби земляк "самого" Ласкаво просимо! Прожив за життя в різних буд-х центру і поблизу. Можу підказати, які райони варті уваги. Комфорт, парк і т.д.
-
athena1
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:09
Козак-характерник Анекдот про рай для туристів знаєте Австрія в більшості - жахлива. Туалети на балконі. Не опалювані. Вхід у кухню. І багато ньюансів. Вам до речі із погодою не пощастило. По п"амяті Ви були 22-го. Дощ. Слизько. Через тиждень і зараз чудова погода.
-
athena1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:09
athena1 написав:пластикові створюють проблеми із чадним газом,
Пластикові вікна ????? 1 Чадний газ - це виключно проблема димаря і котла .На всіх сьогоднішніх котлах стоять датчики які автоматично перекривають прихід газу у випадку відсутності тяги ( або наявності зворотньої тяги) + не зле обладнати приміщення де стоять газові прилади - газоаналізатором ( коштує дрібязок , а життя спасе). 2 Пластикові вікна + надмірне утеплення ( як не дивно) - це якраз проблема надлишкової вологості в повітрі приміщення. а - пластикові вікна не мають щілин ( які були в деревяних) а тому через них не йде повітрообмін ( який був запроектований в будинках радянської доби) б - надмірне утеплення приводить до випадку , коли приходу повітря ( сухого зовні) яке в основному використовується для роботи котла для отримання потрібного теплового режиму в 18-22 градуси - буває не достатньо для того щоб з допомогою цього повітря вивести вологість (пару) яка утворюється від життєдіяльності людини ( душ, ванна , варіння їжі, дихання , квіти і так далі). Тобто кількість повітря яке використовує котел для спалювання газу - є меншим від кількості повітря необхідного для підтримання потрібного режиму вологості по санітарним нормам. ПС Останній випадок - це власний досвід на моєму обєкті з утепленням яке в 2 рази перевищує нормативні.При чому це викликає певні проблеми в спілкуванні з мешканцями кутової квартири , в яких в одній точці постійно утворюється конденсат . Всі мої пропозиції збільшити надходження свіжого повітря в приміщення натикаються на заперечення , адже тоді на 5-10% зростуть витрати газу на опалення ( які до речі на 82 м2 в рік на всі потреби(кухня-опалення-гаряча вода) становлять близько 1000 м3=750 грн в рік
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 13 лют, 2013 22:11, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:10
athena1 написав:Козак  А Ви вирішили перебратись до Львова. Ви ж ніби земляк "самого" Ласкаво просимо! Прожив за життя в різних буд-х центру і поблизу. Можу підказати, які райони варті уваги. Комфорт, парк і т.д.
Угу...  Вже купив...на Пекарській...Влітку переїзджаю...Ремонт роблю... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:12
athena1 написав:Вам до речі із погодою не пощастило. По п"амяті Ви були 22-го. Дощ. Слизько. Через тиждень і зараз чудова погода.
Отож...по ремонтних справах був...Відвідав Оперу...там якраз у той час Костянтин Грищенко був...через ложу... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:16
Приколу нема. Але не можуть фізично всі жити у А чи П. Прикол ще в тому, що при Сталіні збудовано гарні будинки. Ну й Львів, це в основному стан емоційний. Йдеш і тішишся... Правда може кусок штукатурки на голову впасти. 
-
athena1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:19
athena1 написав:Приколу нема. Але не можуть фізично всі жити у А чи П. Прикол ще в тому, що при Сталіні збудовано гарні будинки. Ну й Львів, це в основному стан емоційний. Йдеш і тішишся... Правда може кусок штукатурки на голову впасти. 
Теж вірно....  Але я консерватор...  Жарт оцінив... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:25
Козак-характерник написав: athena1 написав:Козак  А Ви вирішили перебратись до Львова. Ви ж ніби земляк "самого" Ласкаво просимо! Прожив за життя в різних буд-х центру і поблизу. Можу підказати, які райони варті уваги. Комфорт, парк і т.д.
Угу...  Вже купив...на Пекарській...Влітку переїзджаю...Ремонт роблю... 
Вітаю! Практично сусід. Район Пекарської , особливо Ветеринарка, чи мед.інститут - шикарний, але там житлових мало. Скорше всього Ви в асирійському купили. Там буває цегляне арочне перекриття. Таки буд-ки добрі. Сходи які дерев"яні, дерево, чи бувають ще дерев"яно-залізні Будуть питання по ньюансах львівського життя і т. п. , задавайте. Із задоволенням відповім. Тут Аляк раз на ДС гілці жалівся, що в центрі жодного супермаркету, але біля Вас три чудові базари і за 5-10 хв. Ви на них будете. Я наприклад рибу купую на Стрийському, італ. проодукти на Галицькому, сир м"ясо або на Галицькому або на Винниківському.
-
athena1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 22:36
athena1 написав:Вітаю! Практично сусід. Район Пекарської , особливо Ветеринарка, чи мед.інститут - шикарний, але там житлових мало. Скорше всього Ви в асирійському купили. Там буває цегляне арочне перекриття. Таки буд-ки добрі. Сходи які дерев"яні, дерево, чи бувають ще дерев"яно-залізні Будуть питання по ньюансах львівського життя і т. п. , задавайте. Із задоволенням відповім. Тут Аляк раз на ДС гілці жалівся, що в центрі жодного супермаркету, але біля Вас три чудові базари і за 5-10 хв. Ви на них будете. Я наприклад рибу купую на Стрийському, італ. проодукти на Галицькому, сир м"ясо або на Галицькому або на Винниківському.
Дякую...  Сходи...чесно кажучи не знаю...здається деревяні...  При нагоді скористуюся порадами..дякую!  Я у Львові часто бував...але переважно у центрі...Так в основному на Стрийському скуплявся...та й ще магазинів на Зеленій повно...Винаймав квартиру на Франка...Так в тому районі і шукав де орієнтуюся...  Зі Сходу треба тікати... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-