|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 16 лют, 2013 01:29
kiryn написав: IMPRINTER написав: kiryn написав:PtClick 15.02.2013 в 14:56:00 пополнил карточный счет через банкомат Платинума, сразу пришла смс о зачислении и остатком на счету. Захожу в интернет-банк а деньги не отображаются. Их нет и на данный момент (23.29). Произошли какие-то изменения в регламенте зачисления?? Или в чем причина зависания средств???
они видны если в меню "Мои карты" нажмете на номер карты ... в главном меню уведите завтра, когда будут доступны для операций в ИБ
Да, через "Мои карты" увидел остаток, только воспользоваться ими не могу т.к на карточном счету их нет, хотя пополнял в рабочее время. Раньше я мог ими сразу распоряжаться, а сейчас - облом.
вы ими можете распоряжаться мгновенно .. например снова снять в банкомате ... но к операциям в ИБ они доступны на следующие сутки независимо ранним утром утром или поздним вечером вы их внесли ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 16 лют, 2013 14:55
Шановні! Я звертаюся до тих, хто вирішив свої кошти довірити" Платинум банку",ще раз добре обміркуйте, чи потрібні Вам проблеми за Ваші гроші? Ці хлопці може всьго і не заберуть, поки що, але умови депозитного договору вони не виконують! Взагалі для них це просто лист паперу, а не документ, який несе юридичну силу. Тут кидають не набагато, але і це не дуже приємно. По депозитному договору, який добіг кінця 16 лютого я звернулась до Харківського відділення банку, що розташован на площі Свободи. Оператор одразу в видачі коштів відмовив, мотивуючи тим , що у суботу працює каса тільки на прийом грошових коштів. Я зауважила, що мені дзвонила дівчина-оператор вашого банку на передодні і я заявила про повернення мені коштів( я вже мала один неприємний випадок в цьоиу банку), тоді дівчина повідомила,щоб я з"явилася до відділення обов"зково у суботу, бо договір автоматично продовжується на такий же строк на діючи в банку проценти. І тепер коли я прийшла по своі гроші сталося, що каса не видає. Мало того, що будуть користуватися моіми коштами без мого на те дозволу, так в Понеділок буде вже зовсім інша банківська операція- досрочне розірвання автоматично оформленого договору. А це веде до втрати процентів. Я вже не кажу про час який витрачаю на поіздки до банку!
-
Greenforest
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:06
Greenforest написав:Шановні! Я звертаюся до тих, хто вирішив свої кошти довірити" Платинум банку",ще раз добре обміркуйте, чи потрібні Вам проблеми за Ваші гроші? Ці хлопці може всьго і не заберуть, поки що, але умови депозитного договору вони не виконують! Взагалі для них це просто лист паперу, а не документ, який несе юридичну силу. Тут кидають не набагато, але і це не дуже приємно. По депозитному договору, який добіг кінця 16 лютого я звернулась до Харківського відділення банку, що розташован на площі Свободи. Оператор одразу в видачі коштів відмовив, мотивуючи тим , що у суботу працює каса тільки на прийом грошових коштів. Я зауважила, що мені дзвонила дівчина-оператор вашого банку на передодні і я заявила про повернення мені коштів( я вже мала один неприємний випадок в цьоиу банку), тоді дівчина повідомила,щоб я з"явилася до відділення обов"зково у суботу, бо договір автоматично продовжується на такий же строк на діючи в банку проценти. І тепер коли я прийшла по своі гроші сталося, що каса не видає. Мало того, що будуть користуватися моіми коштами без мого на те дозволу, так в Понеділок буде вже зовсім інша банківська операція- досрочне розірвання автоматично оформленого договору. А це веде до втрати процентів. Я вже не кажу про час який витрачаю на поіздки до банку!
у вас деньги согласно договору на карту должны прийти? ... в данном случае суббота нерабочий день точнее небанковский независимо от того работает или нет отделение ... в данном случае у вас окончание вклада понедельник, т.к. день препал на субботу
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:09
IMPRINTER, в договорі пролонгація, я так зрозумів. Сьогодні закінчення договору.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:10
tatop написав:IMPRINTER, в договорі пролонгація, я так зрозумів. Сьогодні закінчення договору.
там есть пункт, что если указанная дата препадает на небанковский день, т.е. на субботу и воскресенье то данная дата переносится на понедельник как и дата пролонгации вклада
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:11
Greenforest написав:в Понеділок буде вже зовсім інша банківська операція- досрочне розірвання автоматично оформленого договору. А це веде до втрати процентів.
відсотки не втратите... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:20
Greenforest Че кипишуем ? см. http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=1613599#p1613599Или ввели запрет на досрочный разррррыв ? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:26
Так можна сьогодні в ІБ розірвати, скинути на картковий і через банкомат все забрати, піднявши ліміт. Чи все це проведеться лише понеділком?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:30
ИМХО, Greenforest немного драматизирует. У меня в Платинуме было/есть несколько депозитов. Я всегда вместе с договором сразу прошу сделать заявление на отказ от автопролонгации. Оно - стандартное, экономист все сам печатает за 3 мин и остается только подписать. И никаких проблем, деньги в день возврата до 13-00 падают на карту, и забираются, когда это необходимо. Возврата в субботу на практике не было, в этом случае, может быть, деньги были бы на карте и в понедельник но без никаких автопролонгаций, и это не так и страшно, учитывая что заканчивающийся депо наверняка под 28% был ))
-
AVF
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лют, 2013 15:34
І що цікаво, ВСІ хочуть забрати свої з Платинума. Ні щоб підтримати грошенятами західного шпекулянта. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-