За даними АУБа. Юрики винесли 116 млн грн Фізики винесли 61 млн Активи виросли 249 млн КІП зріс на 180 млн Капітал становить 545 млн, що для банків 4 групи зовсім непогано. Актив дуже погано резервується, всього 3% від КІПа. Виглядає, що бізнесу Клюєвих потрібні ресурси, які зараз дуже дорого залучає Актив на ринку. Хто готовий допомогти братам для розвитку їх бізнесу своєю ліквідністю?
tatop написав:За даними АУБа. Юрики винесли 116 млн грн Фізики винесли 61 млн Активи виросли 249 млн КІП зріс на 180 млн Капітал становить 545 млн, що для банків 4 групи зовсім непогано. Актив дуже погано резервується, всього 3% від КІПа. Виглядає, що бізнесу Клюєвих потрібні ресурси, які зараз дуже дорого залучає Актив на ринку. Хто готовий допомогти братам для розвитку їх бізнесу своєю ліквідністю?
Інтуіція мені підказує, що за лютий фізики вже ВНЕСУТЬ десь коло цього, а у другому півріччі якщо ставки депо фізосіб на ринку ще більше впадуть, фізики занесуть ще значно більше, бо Актив один з небагатьох банків без формальних обмежень на поповнення... Щодо резервування, то мабуть переважно "брати" самі себе кредитують, і самі собі повертають... То навіщо у лівій СВОЇЙ кишені робити резерви під те, що ще не переклали із своєї правої...
tatop написав:За даними АУБа. Юрики винесли 116 млн грн Фізики винесли 61 млн Активи виросли 249 млн КІП зріс на 180 млн Капітал становить 545 млн, що для банків 4 групи зовсім непогано. Актив дуже погано резервується, всього 3% від КІПа. Виглядає, що бізнесу Клюєвих потрібні ресурси, які зараз дуже дорого залучає Актив на ринку. Хто готовий допомогти братам для розвитку їх бізнесу своєю ліквідністю?
Інтуіція мені підказує, що за лютий фізики вже ВНЕСУТЬ десь коло цього, а у другому півріччі якщо ставки депо фізосіб на ринку ще більше впадуть, фізики занесуть ще значно більше, бо Актив один з небагатьох банків без формальних обмежень на поповнення... Щодо резервування, то мабуть переважно "брати" самі себе кредитують, і самі собі повертають... То навіщо у лівій СВОЇЙ кишені робити резерви під те, що ще не переклали із своєї правої...
не надо забывать что этот банк является клоном Привата...как говориться в тихом омуте черти водяться
Плюшкин написав:не надо забывать что этот банк является клоном Привата...как говориться в тихом омуте черти водяться
Нельзя ли по подробней, что имеется в виду под "этот банк является клоном Привата"?
Як на мене, це не так. Ніколи не заходжу в Приват. І раджу всім цього не робити. А ось з Братами Клюєвими можна помаленьку співробітничати. Але без фанатизму, як на мене.
tatop написав:Як на мене, це не так. Ніколи не заходжу в Приват. І раджу всім цього не робити. А ось з Братами Клюєвими можна помаленьку співробітничати. Але без фанатизму, як на мене.
Стремно.. Очень хорошо помню свои хождения по мукам при забирании депозита по окончании срока в ФИ в 2009 году. После этого испытываю стойкое недоверие к карманным банкам. В розничных банках типа дельты и барсика хоть можно понять как деньги делаются, в дочках иностранных мамок - авторитет мамки, а в кэптивных хз, просто типа "верь нам"..
Востаннє редагувалось Skalv в Вів 05 бер, 2013 17:25, всього редагувалось 1 раз.
TDK написав:Прошу банк рассмотреть возможность внесения изменений в депозитные договора в части увеличения срока, предусмотренного для внесения суммы депозита при его открытии. Сейчас это один день - день оформления депозита. Не всегда у клиента есть возможность или желание принести сумму наличкой для внесения в кассу банка. А в случае безналичного перечисления одного дня недостаточно, как правило.
Для примера можно посмотреть депозитные договора Платинум-банка, где предусмотрено 10 дней для внесения суммы депозита. Очень удобно!
Конечно, возможен вариант перечисления на текущий счет, а затем открытие депозита. Но зачем усложнять схему? Надо дать клиенту больше вариантов, а он сам выберет удобный для него.
Не позднее, чем в апреле, появится возможность внесения суммы депозита в течение 3 дней с момента его открытия. И, кстати, на следующей неделе планируется принятие решения о снижении процентных ставок по депозитным вкладам физических лиц.