tester
фактично ви праві але наприклад той самий Пачісний можна було б просто розпродати..а так просто стоїть собі і буде стояти...ці втрати ви не порахували..
|
|
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЯкщо сихів будувався, для прикладу, підприємствами для своїх працівників, то люди на халяву, з гуртожитків, мали за щастя поселитись сюди. І це в 90--99 роках, коли маршруток практично не було, яма на ямі була. Зараз люди вже мають можливість вибирати. І я поки що для себе не бачу плюсів купувати кватриру , де , поки 14 гектарів не забудують, не заспокояться. Наявність Арсену і пологового - так зараз з супермаркетами проблем нііде немає. Про мега-елітні школи - так це ще заслужити це звання треба. Чи професуру запросять, на вчительську зарплату, викладати? "Дорога в пекло - викладена благими намірами".
От біля польської школи, на Чупринкит, де була пожежна частина, і поряд на Котляревського, побудували. Ви десь рекламу бачили? Та її просто не було. Хто знав, той купив. Район, як на мене - краще не придумаєш. І ціна там була далеко поза 1000, за квадрат. А Пасічний - то ще не одне 10-ліття буде будуватись. До речі, а може хтось чув, що Автобусний завод хотіли знести /перемістити, а на цій ділянці теж масив житловий будувати? Це ще ніби Буняк планував. Він і замок на Високому замку хотів відновити, по літописах ![]() ![]() galician
так, теоретично можна було б продати, але за "фантіки" (розписка чи договір кредиту), живих грошей не буде років 5-10 (час кредиту). Який толк "продати вже", якщо грошей не буде ще 5 років? може продавати то саме і років за 5 воно і саме продасться, а мороки не буде? Я б і сам не проти такого кредиту, але от що б ви на місці забудовника робили? ![]()
![]() tester
Ну чому фантіки - під заставу тої квартири. Люди вкладуться в ремонт - повірте не захочуть її вже віддати по тій ціні що брали. Також, не варто говорити про 10 ркоів кредиту. А наприклад про 3. Це терпимий строк..он з 2008 вже терплять 4 роки і тугувато. А тут 3 роки. Також має бути початковий внесок..можна навіть зробити 50%. Також кредит це не так як Ви подаєте - 10 років нічого, після 10 тримав всю суму. Шроші потрохи капають і житло продається. На місці забудовника - залежить якого. Пасічного - я би так зробив: частину квартир дав в кредит, під якісь %% але не 25 з мінімум 30% першого внеску - квартира застава. На місці більш ліквідного забудовника - нема потреби в цьому. Я говорю не про іпотеку на 25 років а про розстрочку на 3-5 років. Додам, що продати пізніше а зараз хай стоять це теж бабця на двоє гадала. Та сума зазнає девальвації за час очікування а до росту ціни м. кв.не йде то точно + враховуючи, що на ринку з"явилось кілька активних забудовників то ймовірність стояння значно збільшується. ![]() galician
Фантіками вони і є, навіть під заставу, бо це не є живі гроші ![]() ![]() ![]()
![]() Фреймут рекламує пасічнийСтолична телеведуча Ольга Фреймут обрала оригінальний спосіб відсвяткувати своє львівське новосілля – запросила журналістів стати першими «ревізорами» її помешкання. Білі рукавички не знадобились, адже прискіплива перевірка перетворилась у дружні гостини.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЦікаво, хто до мого попереднього повідомлення додав 2 речення? Я тільки зсилку давав. Перший раз з таким стикаюсь, і на всяк випадок зразу прінтскрін зроблю.
![]() ostrig
Це може форум так додавати, щоб люди бачили що по ссилці без переходу а не тупо клікали. А в продовженні теми - дана стаття не лише на зіку а і захід.нет і ще десь бачив і от цікаво чи поможе та стаття в продажі? Що вона взагалі дала окрім розголосу про той масив. Хоча хто в темі то і так давно знає про той масив і не розглядає його для покупки. Забудовникам пора зрозуміти, що теперишні покупці це не нащадки італійських заробітчан які метуть все бо буде дорожчати.... ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЩодо тексту, до речі, позначеного значком "R"- настільки слащаво-прилизано написано, що викликає зворотній ефект. Почитайте коментарі на ЗІКузнизу, я так зрозумів, що ця білявка - з депресивного містечка Н.Розділ. Тому пасічна - це вершина всіх таємних мрій.
![]() ostrig
На зіку коментарі завжди такі провокативні і агресивні - маю підозру це позитивно впливає на відвідуваність сайту. Будь-яка адекватна газета вже би давно зробила вхід через Фейсбук, щоб уникнути такого але... Ну і по коментарях видно що людей зовсім не цікавить та будівля а лиш би оібсрати Фреймут. Та і не відомо, чи вона її купила..документів ми то не бачили. Я вце мало вірю бо для чого київській квартира в задуп"ї львова...
|
|