Саня даже блог Кировоградского отделения Аванта ведет для нашего информирования, правда недавно, но очень полезно , потому как инфа на сайте банка не всегда обновляется. Еще не встречал начальников с таким подходом, там же можно ему письмо написать/проконсультироваться или позвонить. http://avant-kr.blogspot.com/
rexton написав:В Кировограде отделение с декабря прошлого года, перешел с другого банка вместе с нынешним колективом на обслуживание, индивидуальный подход, внимание, все на высшем уровне!!!! и Саня (начальник) и Гена (зам), и девченки отлично обслуживают. Так держать ребята!!
Банк просто лучший, там все: Саня, Гена, а девченки как обслуживают.... мммм....
rexton дякую rexton,дуже приємно про себе та колектив прочитати такі відгуки.Та ще й блог пропіарили)))). Один клієнт зайшов та сказав, що прочитав про АВАНТ-онлайн на блозі, про який в свою чергу дізнався з форуму, де про нас написали.
Заходьте на каву,насправді цікаво, хто за Вашим ніком, оскільки з попереднього банку майже 90% клієнтів перейшло з нами)))) Завжди раді)) Чекаю))
kucherenko_kr написав:rexton дякую rexton,дуже приємно про себе та колектив прочитати такі відгуки.Та ще й блог пропіарили)))). Один клієнт зайшов та сказав, що прочитав про АВАНТ-онлайн на блозі, про який в свою чергу дізнався з форуму, де про нас написали.
Заходьте на каву,насправді цікаво, хто за Вашим ніком, оскільки з попереднього банку майже 90% клієнтів перейшло з нами)))) Завжди раді)) Чекаю))
Так які досягнення та опущення банку в 2013? На Вашу думку.
tatop Якщо Ви мали на увазі досягнення в розвитку банка, тоді можу чітко сказати, що на сьогодні банк активно проводить роботу щодо кредитування юридичних та фізичних осіб з ліквідним забезпеченням, також розвивається система електронних відносин з клієнтами (фіз.особами)- АВАНТ-онлайн, удосконалюються продукти, программи, інше. За минулий рік банк перейшов з 4-ї до 3 групу банків за активами. (з 94 перемістивсь на 49 місце), якщо конкретно щось Вас цікавить за продуктами та послугами, пишіть, будь-ласка, проконсультую. Або якщо у Вас є пропозиції, завжди радий вислухати, проаналізувати на надати керівництву для розгляду. Бажано на блозі (який вказано вище) або на е-мail ( вказано в блозі), оскільки не часто заходжу на форум фінанс та відразу не зможу на ньому відповісти. Дякую.
kucherenko_kr написав:tatop Якщо Ви мали на увазі досягнення в розвитку банка, тоді можу чітко сказати, що на сьогодні банк активно проводить роботу щодо кредитування юридичних та фізичних осіб з ліквідним забезпеченням, також розвивається система електронних відносин з клієнтами (фіз.особами)- АВАНТ-онлайн, удосконалюються продукти, программи, інше. За минулий рік банк перейшов з 4-ї до 3 групу банків за активами. (з 94 перемістивсь на 49 місце), якщо конкретно щось Вас цікавить за продуктами та послугами, пишіть, будь-ласка, проконсультую. Або якщо у Вас є пропозиції, завжди радий вислухати, проаналізувати на надати керівництву для розгляду. Бажано на блозі (який вказано вище) або на е-мail, оскільки не часто заходжу на форум фінанс та відразу не зможу на ньому відповісти. Дякую.
Звичайно вибачаюсь. Але Ви так конкретно не відповіли на конкретне запитання. Про динаміку плюсову і мінусову банку в 2013 році? Ключове було в запитанні 2013 рік. Можливо не зрозуміли запитання. Але за відповідь дякую. Як на мене агітувати слід конкретно відповідаючи на запитання.
tatop чесно кажучи не дуже зрозумів Вашого питання, оскільки питання стояло як: "Так які досягнення та опущення банку в 2013?" Я зрозумів, що вас цікавлять досягнення не в фінансовому виразі, а взагальному. Що таке "опущення" навіть не розумію, оскільки існує поняття як "опущення нирки", а опущення банку не зовсім зрозуміло для мене. Я Вам написав, що на сьогодні в цьому році робиться, для того щоб досягти вищих результатів в розвитку банку. Також на сьогодні проводиться робота стосовно розширення мережі відділень, як Ви напевно бачили, щомісяця відкривається мінімум по 2 відділення. Стосовно фінансових показників за 2013 рік в квітні побачимо за 1 квартал та разом зможемо по даному питанню проаналізувати і поспілкуватися. Дякую за увагу! Більш детально, якщо Ви з Кіровограду-при зустрічі, якщо ні-пишіть на пошту, залюбки відповім
kucherenko_kr написав:tatop чесно кажучи не дуже зрозумів Вашого питання, оскільки питання стояло як: "Так які досягнення та опущення банку в 2013?" Я зрозумів, що вас цікавлять досягнення не в фінансовому виразі, а взагальному. Що таке "опущення" навіть не розумію, оскільки існує поняття як "опущення нирки", а опущення банку не зовсім зрозуміло для мене. Я Вам написав, що на сьогодні в цьому році робиться, для того щоб досягти вищих результатів в розвитку банку. Також на сьогодні проводиться робота стосовно розширення мережі відділень, як Ви напевно бачили, щомісяця відкривається мінімум по 2 відділення. Стосовно фінансових показників за 2013 рік в квітні побачимо за 1 квартал та разом зможемо по даному питанню проаналізувати і поспілкуватися. Дякую за увагу! Більш детально, якщо Ви з Кіровограду-при зустрічі, якщо ні-пишіть на пошту, залюбки відповім
І де ці 6 відділень відкрились. І з недоліків давайте щось.