Кабмін повинен розірвати договір з Shell про видобуток сланц

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #123>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:23

Кабмін повинен розірвати договір з Shell про видобуток сланц

Пропонуємо до обговорення:
Уряд України повинен розірвати договір з Shell про видобуток сланцевого газу, - "Український вибір"

Дивися повний текст Кабмін повинен розірвати договір з Shell про видобуток сланцевого газу в Україні - експерти.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:23

Як нашим політикам на людей, вибачте, насрати, то вони що задумуватимуться про екологію? Воно ж як побачить гроші, так маму рідну продасть і все-одно кому і за що... А тут ще шумлять про якусь екологію...
andriypyvovar

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:38

andriypyvovar
"Украинский выбор" - структура путинского агента Медведчука.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 18:28

Re: Кабмін повинен розірвати договір з Shell про видобуток с

Опять россияне воду мутят, все неймется прохвостам.
IgorR

Подякував: 24 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 23:54

звичайно, що потрібно розірвати!!! Україну хочуть перетворити на експериментальний полігон, перемістити небезпечні технології на її територію. Франція, Румунія, Болгарія чомусь ввели мораторій на видобуток сланцевого газу. Цікаво, чому??? відповідь ОЧЕВИДНА! Як можна здоров*я народу обмінювати на гроші??
dzvinkagu

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2013 12:56

dzvinkagu написав:звичайно, що потрібно розірвати!!! Україну хочуть перетворити на експериментальний полігон, перемістити небезпечні технології на її територію. Франція, Румунія, Болгарія чомусь ввели мораторій на видобуток сланцевого газу. Цікаво, чому??? відповідь ОЧЕВИДНА! Як можна здоров*я народу обмінювати на гроші??

Ви це здоров'я міняєте кожен день на дорогий російський газ. Відповідно низький рівень життя людей, якого вистачає хіба на низькоякісні продукти харчування. Всю гниль, недоспіль, дешеві підробки, сурогати везуть сюди. Звідси і висока смертність і мала тривалість життя.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2013 17:24

dzvinkagu написав:звичайно, що потрібно розірвати!!! Україну хочуть перетворити на експериментальний полігон, перемістити небезпечні технології на її територію. Франція, Румунія, Болгарія чомусь ввели мораторій на видобуток сланцевого газу. Цікаво, чому??? відповідь ОЧЕВИДНА! Як можна здоров*я народу обмінювати на гроші??

Намного интересней почему американцы не ввели этот мораторий у себя дома
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2013 17:30

roman tr. написав:

они его добывают на юге в пустыне и на среднем западе, где людей живет ненамного больше, чем в пустыне :shock:
Представитель семьи

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2013 18:00

Представитель семьи написав:
  roman tr. написав:

они его добывают на юге в пустыне и на среднем западе, где людей живет ненамного больше, чем в пустыне :shock:

А вам не сложно будет на карте отметить места добычи и выложить на форум? Я читал что плотность населения в тех районах где сша добывают газ выше чем в харьковской области
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 08 кві, 2013 18:02

roman tr. написав:
Представитель семьи написав:Намного интересней почему американцы не ввели этот мораторий у себя дома

А вам не сложно будет на карте отметить места добычи и выложить на форум? Я читал что плотность населения в тех районах где сша добывают газ выше чем в харьковской области[/quote]

В Техасе и Нью-Мексико??? :shock: :shock: :shock:
Вы географию не по глобусу украины случаем учили? :mrgreen:
Представитель семьи

#123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми