відкотилися досить не погано, але нічого не поробиш : крім продаж від 1.487-1.526 нічого не видно. можливо, це я не бачу ))
пробитий раніше сильний горизонт підтримки на 1.525-1.540 має стати залізобетонною стелею.
|
|
![]() ЗОЛОТОтижневий інтервал :
відкотилися досить не погано, але нічого не поробиш : крім продаж від 1.487-1.526 нічого не видно. можливо, це я не бачу )) пробитий раніше сильний горизонт підтримки на 1.525-1.540 має стати залізобетонною стелею. ![]() ЗОЛОТО за Євроу парі з євро перспективи рудого ще слабші, бо на моє ХО має зростати Євро/доляр :
золоті хомячки опинилися на роздоріжжі : чи виплигувати з довгих на відкаті - чи сидіти далі сподіватися на краще ? особисто схиляюсь до виходу. фізичний попит, що підтримав рудого на падінні, може бути задоволений та виснажитися на рості ціни на 160 долярів (з локального дна) щонайменше до з`ясування треба бути обережнішим. Востаннє редагувалось ЛОБ в Пон 29 кві, 2013 12:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() СРІБЛОякщо дуже кортить мати хоч якийсь благородний метал, то краще вже купити "народне" золото :
котре скорегувалося глибше та матиме ширшу підтримку (аніж золото) вже як промисловий метал у випадку збереження ризикових настроїв на добрих перспективах економічного росту, коли необхідність у суто захисних анти-інфляційних активів зменшуватиметься ![]() Ну что ж - я продал свои двадцать грамм. Больше меня ничего не стесняет. Поздравьте
![]()
![]() blackforest
Поздравляю! Вы теперь покинете ветку? Или будете еще какое-то время убеждать остальных последовать вашему примеру? ![]() Имхо, зря вы это сделали. Востаннє редагувалось ryabchenko2 в Пон 29 кві, 2013 12:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() Лучше было подождать 1100? Неверная логика. Уже пожалуй всему миру кроме прибалта понятно, что пробой пузыря. Раньше можно было спорить, но сейчас очевидно. А покинуть ветку и сделать сеппуку при провале пророчества клялся прибалт, вы не путайте. Сделает ли? Время покажет ![]() Востаннє редагувалось blackforest в Пон 29 кві, 2013 12:51, всього редагувалось 2 разів.
![]() Ревальвация доллара. Свершилось!Поздравляю!
Пачка 100шт. 100-баксовых купюр ($10000) имела цену осенью 2011 г. 10000/1920=5,2 унции чистого золота. Эта же пачка сегодня имеет цену 10000/1470=6,8 унций золота. Т.е. доллар за полтора года ревальвировал (повысилась покупательная способность по отношению к золоту) в 6,8/5,2=1,3 раза или на 30% !! Ожидается дальнейшая ревальвация американского доллара!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
|
|