банкомат "Укрсоцбанка" скорее всего "не понимает" чипованные карты
Снимал в банкомате Укрсоцбанка по чипованной Master Card Standard - карта читалась, наличные получил.
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Сер 25 вер, 2013 13:43 
 Снимал в банкомате Укрсоцбанка по чипованной Master Card Standard - карта читалась, наличные получил. 
  Додано: Чет 26 вер, 2013 21:33 Дасс. Мне тоже не понравился такой подход  Хотя для старичков, которые уже пользовались картами ПУМБа и плавно  перешли на пакет, продолжая расплачиваться и перевыпущенной картой (уже в пакете) вааще и 1ю абонку не сняли... А вон новичек попадает на 9.90 и оч. часто еще ток в процессе ожидания самой карты  Додано: Чет 26 вер, 2013 21:40 
 Да я новичек с пятилетним стажем  
  Додано: Нед 29 вер, 2013 19:47 Теж отримав такого листа. Ніяких умов, які б відрізнялися від тих, що розміщенні на сайті, не знайшов. Єдине, що заінтригувало, це наступне повідомлення в кінці листа: "Запитайте у консультанта: "Чому депозит "Прогресивний" особливо вигідний для мене?". з.і. до речі, чи цікавився хтось з колег, які отримали такі листи, в чому ж все таки "особлива вигідність"?  Додано: Нед 29 вер, 2013 20:38 Re: ПУМБ
 Удобнее чем веб версия Правда с веб версией у меня плохо складывалось, как-то работало не очень...  Додано: Пон 30 вер, 2013 12:36 Re: ПУМБДоволі інформативний огляд системи , та і сама система цікава з точки зору самостійного відкриття рахунків, онлайн депозитів, замовлення карток. Ну а також, кому подобається слідкувати за власними фінансами, є розділ "Мої фінанси". Хоча в мене, наприклад, вони поють романси це 100%. Коротше, кому цікаві можливості цієї системи, ось тут гіперлінк  Додано: Пон 30 вер, 2013 13:45 Что творится с ПУМБ-онлайн?kevbrin Являюсь клиентом этого банка 3 года. Сегодня попытался зайти в ПУМБ-онлайн - выдает "невідома помилка" зверніться на гарячу лінію. Позвонил - ответили "ждите до 13-00, идет обновление программы". Захожу после указанного времени - система не работает. А срочно надо деньги с поточного депозита на карту перебросить. Оператор говорит - СМС-ки Вам отправлены с кодом подтверждения, а ко мне они не приходят. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||