|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Нед 22 вер, 2013 21:23
Alexus999 ОК, додам
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 вер, 2013 14:20
Haza Програма чудова. Дякую за врахування моїх пропозицій. Але завжди можна дальше в усьому вдосконалюватись. Перше. Натиснув в програмі кнопку отримати відсотки за депозитом, а потім подивився в виписку банку і побачив, що була інша дата. Звичайно, можна скопіювати депозит і знову ввести правильну дату, але до того часу я зробив 11 поповнень. Ще раз все вводити поповнення дуже важко. Тому є прохання зробити відміну останньої операції по отриманням відсотків по депозиту. Це дасть змогу підкоректувати дані. Якщо це неможливо зробити, то може на кнопці копіювання депозиту дати можливість вибрати чи копіювати з поповненнями чи ні. Друге. В статистиці по рахункам в графіку історія рахунків, коли вибрано "Усі", на червоні кривій доходності не видно в квадратику відсотків, а на зеленій кривій видно суму в квадратику. Чи можна щоб усі дані в квадратику відображались одночасно. Дякую. 
-
anch_
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 вер, 2013 10:19
anch_ 1. Подумаю як краще зробити; 2. Можливо дійсно краще все відображати разом...
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 жов, 2013 09:56
Haza Добрий день. Банк БPC мав виплатити відсотки + тіло 29.09, а виплатив 02.10. В програмі пробую змінити дату останньої виплати відсотків з 29.09 на 02.10, а дата чомусь неактивна. Мені важливо бачити реальну виплату, бо гроші попадуть в попередній місяць. Якщо треба, то можу вислати dat файл. Якщо є можливість і бажання, то прошу поправити. Дякую 
-
anch_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:03
anch_ Так, якщо відсотки вже отримані в програмі, то дату змінити не можна. Якщо кількість операцій по депозиту не велика, то скопіюйте його і заново поотримуйте всі відсотки. Якщо велика - то відправне дат файл - я виправлю вручну.
ДЛЯ ВСІХ: Не потрібно нажимати кнопку "Отримано",якщо Ви не впевнені на 100%, що дата виплати і сума співпадають.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:15
Haza написав:anch_ Так, якщо відсотки вже отримані в програмі, то дату змінити не можна. Якщо кількість операцій по депозиту не велика, то скопіюйте його і заново поотримуйте всі відсотки. Якщо велика - то відправне дат файл - я виправлю вручну. ДЛЯ ВСІХ: Не потрібно нажимати кнопку "Отримано",якщо Ви не впевнені на 100%, що дата виплати і сума співпадають.
Кнопку "Отримано" ще не тиснув. В тому то і справа. Хочу поміняти дату на нову, а вона неактивна, а суму поміняти можна. Мабуть треба вислати файл.
-
anch_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:21
anch_ написав: Haza написав:anch_ Так, якщо відсотки вже отримані в програмі, то дату змінити не можна. Якщо кількість операцій по депозиту не велика, то скопіюйте його і заново поотримуйте всі відсотки. Якщо велика - то відправне дат файл - я виправлю вручну. ДЛЯ ВСІХ: Не потрібно нажимати кнопку "Отримано",якщо Ви не впевнені на 100%, що дата виплати і сума співпадають.
Кнопку "Отримано" ще не тиснув. В тому то і справа. Хочу поміняти дату на нову, а вона неактивна, а суму поміняти можна. Мабуть треба вислати файл.
Файл надіслав.
-
anch_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:21
anch_ Це якийсь глюк трапився у Вас. Створіть заново рядок з виплатою відсотків, змінивши параметр рахунку (потім поверніть значення назад), який впливає на суму відсотків, наприклад, "щоденне округлення відсотків". Спробуйте і напишіть результат чи дата стала активна
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:33
Haza Пробував всі варіанти, які тільки можливі. На жаль, нічого не вдалося. Остання дата виплат відсотків неактивна завжди.
-
anch_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 жов, 2013 10:35
anch_ Тому що дата закінчення депозиту у Вас 29 число. Нарахування відсотків на 30 число ніяк не може бути
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-