tatop Кримінальна справа заведена! На бездіяльність слідчого заява в прокуратурі. Надра тільки гарно все описують, от тільки конкретики мало. Про блокування картки - нонсенс. Гроші перевели на картку Привата і в той же день їх знято. А надра тут пишуть "...що унеможливило доступ до цих коштів третім особам". Просто жах!
Vladimyr написав:tatop Кримінальна справа заведена! На бездіяльність слідчого заява в прокуратурі. Надра тільки гарно все описують, от тільки конкретики мало. Про блокування картки - нонсенс. Гроші перевели на картку Привата і в той же день їх знято. А надра тут пишуть "...що унеможливило доступ до цих коштів третім особам". Просто жах!
Співчуваю Вам. Про Приват знаєте з неофіційних джерел?
Почему Надра Банк молчит по поводу установки КРУГЛОСУТОЧНО работающих банкоматов в городе с населением ок.1000000 чел. Днепропетровск ? Одного круглосуточно работающего банкомата как бы мало
То що, будете розбиратись, чому банк Надра у особі керуючої Рудківським відділенням, а саме пані Стиран мені кошти не віддавав, а тримав як злодійська установа і тільки штампував відписки, навіть не по суті, на всі мої запити?
Чи ваші заявки про те, що ви бажаєте зі всім розібратись, пустий дзвін?
nafanja333 написав:Господа, а где можно посмотреть условия "Депозит "Сімейний капітал""
Что с ним идет (какой счет? идет ли ИБ?)
Тут можете глянути. ІБ ще не реанімували , найкращий пакет Перший.
Да это я видел.
Но там информации ноль.
Не ужели это вся необходимая информация по депозиту?
ДЕПОЗИТ «СІМЕЙНИЙ КАПІТАЛ» БЕЗ ПОПОЛНЕНИЯ – является лучшим предложением для тех, кто хочет приумножить собственные деньги и получить максимальную процентную ставку.
Срок размещения депозита «Сімейний капітал» - от 1 до 18 месяцев на выгодных условиях:
до 19,00% в гривне до 11,00%% в долларах США до 10% в евро
tatop написав:nafanja333, а що ще Вас цікавить? Запитуйте?
Интересует, какой счет открывают.
Дают ли карту (мгновенную, именную)
Какую карту, Виза, Мастер?
Какие условия содержания счета (платное, бесплатное)
Какие комиссии за открытие, пополнение, снятие.
И еще интересует почему это надо вытягивать не известно где.
Не проще ли оформит на сайте.
А де представник банку. Чому я тут маю за нього віддуватися? Нє, Надру піарити не хочу. Вони в мене здерли за картку більше 10 грн, якою я ні разу не скористався. Хапуги.