Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 131132133134135 ... 1243>
Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 17:05

Я так розумію з ІСТІЛом нічого не вийшло
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 17:30

idontbite написав:http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2009/02/23/152680
Родовід Банк має намір просити підтримки в уряду

Акціонери Родовід Банку (Київ) на загальних зборах 26 лютого мають намір розглянути питання необхідності участі держави в капіталізації банку і план фінансового оздоровлення, повідомила кредитно-фінансова установа в пресі.
Згідно з повідомленням, на зборах також буде розглянуто питання скасування січневого рішення акціонерів про збільшення статутного капіталу в 2,6 рази, або на 700 млн грн, - до 1,135 млрд грн шляхом додаткового випуску акцій.
Як повідомлялося, ISTIL Group планувала в березні оформити угоду купівлі 51% ТОВ "РБ Капітал-Груп" (Київ), що володіє 76,8% акцій "Родовід Банк".

Ну что, ВСЕХ С ПРАЗДНИКОМ!!! Похоже, что праздник теперь и в нашем банке (думаю, со среды). ПРОСИТИ ПІДТРИМКУ В УРЯДУ = Хлопці, ми вже все роздерибанили, тепер введіть нам ТА. Учитывая бардак последних недель в Родовиде, ВА - это не самое плохое. Советую читателям смотреть практику войн (взаимоотношений) с ВА на соседних ветках (Надра, ПИБ)
advocatm

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 17:56

kryminalist написав:Я так розумію з ІСТІЛом нічого не вийшло

Вчера по 5 каналу показывали передачу с Савиком Шустером, посвященную теме 20-летия вывода советских войск из Афганистана. Во время передачи сказали, шо спонсор - банк Родовид и компания ИСТИЛ. И периодически на экране всплывал рекламный баннер Родовида... :roll:
MAL

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 18:31

Juliyaf написав:А как это через кол-центр? Подскажите, пожалуйста.

Подзвонивши туди, скажіть номер своєї картки, а також Ви маєте знати слово-пароль. Після деяких інших контрольних запитань ,працівники кол-центру зможуть дати Вам більш вичерпну інформацію.
sokil

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 19:02

Родовид банк» хочет продаться государству

«Родовид банк» хочет продаться государству
proUA / 23.02.2009 12:27

ОАО «Родовид Банк» на собрании акционеров 26 февраля рассмотрит вопрос о необходимости участии государства в капитализации банка и передаче акций банка в собственность правительства. Об этом говорится в объявлении банка, размещенном в последнем выпуске газеты «Голос Украины», пишет «Дело».

Собрание акционеров пройдет в Киеве и кроме вопроса обращения к правительству рассмотрит план финансового оздоровления банка и отмены предыдущих решений об увеличении уставного фонда.

В последнее время банк испытывал серьезные проблемы в связи с оттоком денег вкладчиков. Представители НБУ заявили, что не будут вводить в банке временную администрацию, так как банк собирается купить корпорация ISTIL.
http://www.proua.com/news/2009/02/23/122725.html
olgamolchek

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 20:44

Я не банкір і не фінансист, але 2 години погугливши я зрозумів, що ІСТІЛ остаточно пішов, власники по суті відхрещуються від банку, незабаром буде ТА, а на державу я думаю можна не розраховувати. Якщо я не правий, то поправте.
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 22:58

kryminalist написав:Я не банкір і не фінансист, але 2 години погугливши я зрозумів, що ІСТІЛ остаточно пішов, власники по суті відхрещуються від банку, незабаром буде ТА, а на державу я думаю можна не розраховувати. Якщо я не правий, то поправте.

Паправлю,
Істілу ніколи й не було... як потенційного інвестора... вигадки...шкода... :wink:
advocatm

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 22:59

Всем добрый день!
Не был клиентом этого банка, но слышал раньше довольно неплохие отзывы знакомых. С одной стороны жаль, что все так грустно может закончиться. С другой - может и не следовало банку, который 3 года назад реально никто и не знал, так бурно развиваться (читаем - рисковать). Ведь наверняка, стремление продать банк, закрыло глаза руководства на многие риски связанные с банковским бизнесом.
Желаю мудрости банку и терпения клиентов в выходе из ситуации.
П.С. На государство надежд мало, Ю.В.Т. не любила 2 банка - "Надру" и "Родовид".
Art

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 23:00

MAL написав:
kryminalist написав:Я так розумію з ІСТІЛом нічого не вийшло

Вчера по 5 каналу показывали передачу с Савиком Шустером, посвященную теме 20-летия вывода советских войск из Афганистана. Во время передачи сказали, шо спонсор - банк Родовид и компания ИСТИЛ. И периодически на экране всплывал рекламный баннер Родовида... :roll:

Просто замечательно, что Вы только вчера это заметили...
advocatm

Повідомлення Додано: Пон 23 лют, 2009 23:06

Art написав:Всем добрый день!
Не был клиентом этого банка, но слышал раньше довольно неплохие отзывы знакомых. С одной стороны жаль, что все так грустно может закончиться. С другой - может и не следовало банку, который 3 года назад реально никто и не знал, так бурно развиваться (читаем - рисковать). Ведь наверняка, стремление продать банк, закрыло глаза руководства на многие риски связанные с банковским бизнесом.
Желаю мудрости банку и терпения клиентов в выходе из ситуации.
П.С. На государство надежд мало, Ю.В.Т. не любила 2 банка - "Надру" и "Родовид".

Уже добрыыыыый ВЕЧОР!! Дякуйте Богові, що не були клієнтом. НАШОГО БАНКУ!!!
advocatm

#<1 ... 131132133134135 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ