Вчорашньою угодою про знижку на газ практично зупинено процес диверсифікації поставок газу до України.
Дивися повний текст Україна допоможе "Газпрому" купити той газ, який сьогодні йому нема куди посилати, - Огризко.
|
|
Україна допоможе "Газпрому" купити той газ, який сьогодні йоПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Україна допоможе "Газпрому" купити той газ, який сьогодні йому нема куди посилати, - Огризко.
Огр игризкові певно баби не дають несе як кажуть в нас в тернополі бред сивої кобили
Не смішіть мої тапки. Який бізнес буде приймати рішення з довгоривалим ефектом, якщо один із ключових факторів може мінятися кожний квартал від довільних факторів?
Краще спокійно платити 400х за товар від надійного постачальника, ніж 300 від ненадійного (який завтра на камери трубу перекриє, чи ціну задере до 500х-600х). Моя думка, що Яник не зможе освоїти газ який обіцяв купити. Висновоки: 1 - Яника свої заклюють, бо він на них плювати почав, щоб чужому чоботи полизати. 2 - Опозиція паніку нагнітає, їй це вигідно і винити її за це не потрібно. 3 - Якщо міст будуватимуть як будувались до Олімпіади в Сочі, бабло Росія на це вкине не міряно, а житиме міст ще менше ніж побудований за Сталіна. Патологическое нежелание помогать северному соседу, даже если это выгодно Украине, я бы даже сказал, если это единственная спасительная ниточка для Украины.
да как же, конечно помогут Я понимаю что для бы*** главное что скажут по тв на ут1 а троли действуют по методичкам, напрягать извилины и думать не приучены. Зачем читать документы если "по ящику" все рассказали? В этом году купили 20ярдов газа допустим по 400, в следующем купим 30+ ярдов по 270. Скидку может дадут, а может передумают через 1,2...квартала... А в чем прикол нет интереса подумать? Газ дешевле станет пля "пересичных"? ЩАЗ! "Молодые и эффективные" реэкспортируют излишки и отправят в оффшоры, а Навтогаз будет вынужден в абсолютных цифрах заплатить Газпрому больше А бы*** продолжат впаривать про "рабочие места"... ЗЫ: смешно смотреть как сразу возбудились троли
Какая патологическая ненависть у этого огрызка. Или зависть-был у власти, но не сумел. Ему по"""у жизнь народа, г-во Украина, лишь бы ублажить своих западных патронов.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||