Игорь Алексеевич написав:2625.....(14 цифр)(Ваш картковий в Платині).
и ещё ЄДРПОУ/ІПН отримувача, что там писать,а так же Назва отримувача
В графе призначення указать ФИО, ИНН и номер карты или по другому
В ЄДРПОУ/ІПН - ІПН (ідентифікаційний податковий номер) (10 цифр) отримувача Назва отримувача - Прізвище Імя По-Батькові отримувача Призначення платежу найкраще Поповнення карткового рахунку № 2625..., Прізвище Імя По-Батькові, ІПН 1234567890
Haza написав:Игорь Алексеевич http://fotohost.org/images/a167f0f8-12kB.png Я в призначені зазвичай вказую "Поповнення карткового рахунку №2625..., своє ФІО, свій ІПН. Без ПДВ" Якщо у Вас є поточний, то краще на нього пересилати кошти - швидше дійдуть
СПС. А когда я их могу увидеть в Платинуме, если отправил из дельты пару минут назад
Игорь Алексеевич Це залежить від того, коли Дельта їх відправить. В останні тижні Дельта полюбляє затримувати відправку платежів, виконує їх після обіду. Тому в Платинум приходять десь в 16:00-17:00. А так, на протязі 2-4 годин на картковий або 1-2 години на поточний.
Хотел снять денежку картой Платинума в банкомате Дельты. А банк карту выплевывает и извиняется ... Банкомат рабочий - до меня и после по дельтовским карточкам деньги снимались. В чем может быть причина ?
Эдмар написав:Хотел снять денежку картой Платинума в банкомате Дельты. А банк карту выплевывает и извиняется ... Банкомат рабочий - до меня и после по дельтовским карточкам деньги снимались. В чем может быть причина ?
Эдмар написав:Хотел снять денежку картой Платинума в банкомате Дельты. А банк карту выплевывает и извиняется ... Банкомат рабочий - до меня и после по дельтовским карточкам деньги снимались. В чем может быть причина ?
Валюта карты не соответствует - в дельтаматах выдают лагунцами