Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
qwerty124 написав:В депозите "Свободные деньги" нужно ли предупреждать заранее о досрочном расторжении? Что происходит с вкладом после 184 дней - он пролонгируется?
Свободный депозит, наверное? так там до 0 можно снять в любой момент, без штрафов. А можно и закрыть, тож в любой момент, тогда и начисленные %% и тело упадут на карт. счет с которого открывался депо. Тож без штрафов Свобода, ёпт Этот депо НЕ пролонгируется!
банкоматы Аваля денег по карте Пумба(Бесплатное снятие наличных в банкоматах любого банка Украины один раз в месяц-пакет Классический) не дали. Пробовал снять 4000гр. не получилось. Раньше снимал сорок купюр любого номинала.Банкоматы заряжены до пятисоток.
У мене є не те, щоб питання, а більше пропозиція - зробити можливим оформлення платіжної картки MasterCard Standard у пакеті "Класичний" у євро. Усі умови пакету влаштовують, але в пакеті "Класичний" картка випускається лише в гривні...
I.De написав:У мене є не те, щоб питання, а більше пропозиція - зробити можливим оформлення платіжної картки MasterCard Standard у пакеті "Класичний" у євро. Усі умови пакету влаштовують, але в пакеті "Класичний" картка випускається лише в гривні...
Для валютных карт (и евро и долл.) есть отдельные пакеты, в т.ч. и Классический(75грн/год, СМС-инфо оплачивается отдельно ). Ток вот зачем Вам валютная карта када и грн.-картой можно расплачиваться в евровых ПОС-терминалах и в заруб. инет-магазинах БЕЗ комис. за конвертацию (МС) по курсу МПС. Гляньте http://pumb.ua/files/rbattachments/tari ... 031213.pdf п.2.2
ПС. Кстати
Чи можна заздалегідь дізнатися умови страхування для виїзду за кордон (вартість (для Шенгенської зони), наявність франшизи, тривалість перебування за кордоном, покриття, наприклад, стоматологічних послуг)?
В Классическом пакете(и грн и уе.) мона за 30грн формить нормальную годовую турист. страховку для Шенгена
clientage написав:Для валютных карт (и евро и долл.) есть отдельные пакеты, в т.ч. и Классический(75грн/год, СМС-инфо оплачивается отдельно ).
На мій запит на сайті ПУМБ мені повідомили, що можуть зробити чіповану картку в євро лише в межах пакету "Комфортний" за 699 грн./рік.
clientage написав:Ток вот зачем Вам валютная карта када и грн.-картой можно расплачиваться в евровых ПОС-терминалах и в заруб. инет-магазинах БЕЗ комис. за конвертацию (МС) по курсу МПС. Гляньте http://pumb.ua/files/rbattachments/tari ... 031213.pdf п.2.2
Просто євро вже є. А так, звісно, цей документ я бачив і відтоді почав дуже поважати ПУМБ. Якщо на руках є тільки гривня, то MasterCard від ПУМБ - ідеальний варіант за кордоном.
clientage написав:ПС. Кстати В Классическом пакете(и грн и уе.) мона за 30грн формить нормальную годовую турист. страховку для Шенгена
І це мені відомо. Але страхування буває різним - одні дають на 30 днів перебування за кордоном упродовж року, а інші - 60, у одних франшиза 500 євро, у інших - 0, одні включають термінову стоматологічну допомогу, інші - ні, одні страхують втрату багажу, затримку рейсу і навіть скасування подорожі у зв'язку з непередбачуваними обставинами, інші - ні. Це я і питаю.
I.De написав:І це мені відомо. Але страхування буває різним - одні дають на 30 днів перебування за кордоном упродовж року, а інші - 60, у одних франшиза 500 євро, у інших - 0, одні включають термінову стоматологічну допомогу, інші - ні, одні страхують втрату багажу, затримку рейсу і навіть скасування подорожі у зв'язку з непередбачуваними обставинами, інші - ні. Це я і питаю.
http://fotohost.org/images/a179232d-562kB.jpg ...еле впихнул Макс. срок преывания за кордоном - 100дн, но одно путешествие не более30дн Лет 5 назад мне распечатали подобную страховку в отд. ПУМБа. Я недельку подумал. Правда тогда просили заключать эти страховки в день оформления карты, но вот с последними страховкома мы уже так не заморачивались