Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
qwerty124 написав:В депозите "Свободные деньги" нужно ли предупреждать заранее о досрочном расторжении? Что происходит с вкладом после 184 дней - он пролонгируется?
Свободный депозит, наверное? так там до 0 можно снять в любой момент, без штрафов. А можно и закрыть, тож в любой момент, тогда и начисленные %% и тело упадут на карт. счет с которого открывался депо. Тож без штрафов Свобода, ёпт Этот депо НЕ пролонгируется!
банкоматы Аваля денег по карте Пумба(Бесплатное снятие наличных в банкоматах любого банка Украины один раз в месяц-пакет Классический) не дали. Пробовал снять 4000гр. не получилось. Раньше снимал сорок купюр любого номинала.Банкоматы заряжены до пятисоток.
У мене є не те, щоб питання, а більше пропозиція - зробити можливим оформлення платіжної картки MasterCard Standard у пакеті "Класичний" у євро. Усі умови пакету влаштовують, але в пакеті "Класичний" картка випускається лише в гривні...
I.De написав:У мене є не те, щоб питання, а більше пропозиція - зробити можливим оформлення платіжної картки MasterCard Standard у пакеті "Класичний" у євро. Усі умови пакету влаштовують, але в пакеті "Класичний" картка випускається лише в гривні...
Для валютных карт (и евро и долл.) есть отдельные пакеты, в т.ч. и Классический(75грн/год, СМС-инфо оплачивается отдельно ). Ток вот зачем Вам валютная карта када и грн.-картой можно расплачиваться в евровых ПОС-терминалах и в заруб. инет-магазинах БЕЗ комис. за конвертацию (МС) по курсу МПС. Гляньте п.2.2
ПС. Кстати
Чи можна заздалегідь дізнатися умови страхування для виїзду за кордон (вартість (для Шенгенської зони), наявність франшизи, тривалість перебування за кордоном, покриття, наприклад, стоматологічних послуг)?
В Классическом пакете(и грн и уе.) мона за 30грн формить нормальную годовую турист. страховку для Шенгена
clientage написав:Для валютных карт (и евро и долл.) есть отдельные пакеты, в т.ч. и Классический(75грн/год, СМС-инфо оплачивается отдельно ).
На мій запит на сайті ПУМБ мені повідомили, що можуть зробити чіповану картку в євро лише в межах пакету "Комфортний" за 699 грн./рік.
clientage написав:Ток вот зачем Вам валютная карта када и грн.-картой можно расплачиваться в евровых ПОС-терминалах и в заруб. инет-магазинах БЕЗ комис. за конвертацию (МС) по курсу МПС. Гляньте п.2.2
Просто євро вже є. А так, звісно, цей документ я бачив і відтоді почав дуже поважати ПУМБ. Якщо на руках є тільки гривня, то MasterCard від ПУМБ - ідеальний варіант за кордоном.
clientage написав:ПС. Кстати В Классическом пакете(и грн и уе.) мона за 30грн формить нормальную годовую турист. страховку для Шенгена
І це мені відомо. Але страхування буває різним - одні дають на 30 днів перебування за кордоном упродовж року, а інші - 60, у одних франшиза 500 євро, у інших - 0, одні включають термінову стоматологічну допомогу, інші - ні, одні страхують втрату багажу, затримку рейсу і навіть скасування подорожі у зв'язку з непередбачуваними обставинами, інші - ні. Це я і питаю.
I.De написав:І це мені відомо. Але страхування буває різним - одні дають на 30 днів перебування за кордоном упродовж року, а інші - 60, у одних франшиза 500 євро, у інших - 0, одні включають термінову стоматологічну допомогу, інші - ні, одні страхують втрату багажу, затримку рейсу і навіть скасування подорожі у зв'язку з непередбачуваними обставинами, інші - ні. Це я і питаю.
...еле впихнул Макс. срок преывания за кордоном - 100дн, но одно путешествие не более30дн Лет 5 назад мне распечатали подобную страховку в отд. ПУМБа. Я недельку подумал. Правда тогда просили заключать эти страховки в день оформления карты, но вот с последними страховкома мы уже так не заморачивались