Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Хочу подякувати користувачу програми з поштою http://fotohost.org/images/a13ea784-1kB.png за те, що виявив особисте бажання подякувати фінансово. Дякую! Це перший, хто підкріпив свої слова подяки матеріально
Що нового: + Додано можливість прив'язувати карту до рахунку у випадку наявності отриманих відсотків по ньому; + Внесені зміни та додані налаштування в графік історії курсу валют у довіднику "Валюта"; + В налаштування програми додано параметр "Приховати таблицю автоматичних видатків із параметрів рахунку" на закладці "Рахунки"; + Додано можливість згортати/розкривати групи "Заощадження", "Курси валют" у головній формі програми; + В параметри рахунку додано параметри по додатковому розрахунку майбутніх виплати відсотків по поточним/картковим рахункам.
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція
Haza написав:YuriySVik Додам таку можливість у наступній версії. Але не думаю що стане краще.
Андрей, спасибо за понимание и быстрое реагирование. Но я имел ввиду немного другое извините сразу не объяснил подробно. Хотелось бы сделать логарифмическую шкалу в графике валют не по курсу, а по датам. К примеру, сейчас у нас шкала прямолинейная, то есть к примеру, если взять отрезок в десять лет на тридцать сантиметров, то один год помещается в трех сантиметрах. А хотелось бы видеть её логарифмической, что бы к примеру: первые пять лет были в десяти сантиметрах (год = 2см); следующие три в следующих девяти сантиметрах (год = 3см); последний семь и предпоследний четыре -
Haza написав:Хочу подякувати користувачу програми з поштою http://fotohost.org/images/a13ea784-1kB.png за те, що виявив особисте бажання подякувати фінансово. Дякую! Це перший, хто підкріпив свої слова подяки матеріально
Выложите, пожалуйста Ваш счет, уверен желающих будет много.
Haza написав:YuriySVik Додам таку можливість у наступній версії. Але не думаю що стане краще.
Андрей, спасибо за понимание и быстрое реагирование. Но я имел ввиду немного другое извините сразу не объяснил подробно. Хотелось бы сделать логарифмическую шкалу в графике валют не по курсу, а по датам. К примеру, сейчас у нас шкала прямолинейная, то есть к примеру, если взять отрезок в десять лет на тридцать сантиметров, то один год помещается в трех сантиметрах. А хотелось бы видеть её логарифмической, что бы к примеру: первые пять лет были в десяти сантиметрах (год = 2см); следующие три в следующих девяти сантиметрах (год = 3см); последний семь и предпоследний четыре
Можна і ту вісь зробити логарифмічною P.S. Глянув - по ходу не можна. Буду дивитися ще
YuriySVik написав:
Haza написав:Хочу подякувати користувачу програми з поштою http://fotohost.org/images/a13ea784-1kB.png за те, що виявив особисте бажання подякувати фінансово. Дякую! Це перший, хто підкріпив свої слова подяки матеріально
Выложите, пожалуйста Ваш счет, уверен желающих будет много.
Рахунок на форумі публікувати не хочеться. Всі деталі в пошту haza@ukr.net
YuriySVik написав:Хотелось бы сделать логарифмическую шкалу в графике валют не по курсу, а по датам.
На жаль наразі немає можливості таке зробити. Як тільки з'явиться - так відразу. Там я додав під графіком часову шкалу для швидкого відображення курсу за певний період. За замовчуванням показує за останні 30 днів. А також дивитися курс валют за весь період Ви часто не будете
Хочу висловити подяку користувачу програми YuriySVik за фінансову підтримку програми! Це стимулює розширювати функціонал. Таким чином незабаром буде додано автоматичне оновлення курсів валют.
Haza написав:YuriySVik Можливо і не потрібно. Але я вже чесно трохи запарився його змінювати
Ну и спасибо, только должна быть возможность его отключать. А может отдельной шкалой?? К примеру третьей. В сроке – выбор - хотелось бы добавить кроме 10 месяцев и 11 месяцев еще и 13 месяцев.
Haza написав:YuriySVik Можливо і не потрібно. Але я вже чесно трохи запарився його змінювати
Ну и спасибо, только должна быть возможность его отключать. А может отдельной шкалой?? К примеру третьей. В сроке – выбор - хотелось бы добавить кроме 10 месяцев и 11 месяцев еще и 13 месяцев.
Часову шкалу не має можливості зробити логарифмічною. 13 місяців додам