Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Дельта Банк продовжує строк дії пропозиції щодо компенсації % вкладникам, які достроково розірвали свої депозитні договори у період з 01.02.2014 по 24.02.2014 р. (включно) Дельта Банк продовжує строк дії пропозиції щодо компенсації процентів, втрачених через дострокове розірвання договорів вкладів у вищезазначений період, за умови відновлення в банку дії розірваних депозитних угод шляхом їх перерозміщення на вклад «Повертайся»* у строк по 31 березня 2014 р. включно.
Таким чином, звернувшись до 01.04.2014 р. у будь-яке відділення Дельта Банку та скориставшись даною пропозицією, клієнти зможуть не лише повернути собі втрачений дохід, а й примножити його!
Тож поспішайте скористатися пропозицією Дельта Банку!
* Депозит «Повертайся» — це публічна пропозиція Дельта Банку, яка діє в період з 26.02.2014 р. по 31.03.2014 р. включно, згідно якої передбачена можливість розміщення коштів у національній та іноземній валюті строком на 3, 6 і 12 місяців за ставками 23% річних в UAН, до 10,5% річних в USD та до 8,5 % річних в EUR. При цьому клієнтам надається можливість безкоштовно змінити валюту вкладу в будь-який період дії депозитного договору.
Stas1 написав:Delta official Подтвердите,что по депозиту «Дякуємо за Довіру» можно открыть только если сумма для открытия больше чем уже есть депозит.
Сам себе и другим отвечу.Быстро оветили по телефону-девушка из отделения была не права и дала ложную инфу(Дельта пострадал и я занёс деньги другим.Благодарите экономиста)Депозит можно открыть и при меньшей сумме действующего.
de+3 написав:Webracer Укажите город Присоединяюсь к вопросу и дополню - есть ли проблемы с перечислением в муДельта крупных сумм грн? Какие-нибудь лимиты или задержки?
Webracer написав:Що зараз із гривнею у Дельті? Чи видають з поточного рахунку в касі? Чи є проблеми з крупними сумами гривні? Київ!
Уважаемые de+3 и Webracer, сообщаем, что у Вас есть возможность получить денежные средства в любо отделении Дельта Бнака. В то же время рекомендуем Вам заранее уточнять наличие необходимой суммы в кассе Банка. Также информируем, что лимиты на перечисление средства в СДБО "myDELTA" установлены стандартные лимиты - 5 000 грн (для Клиентов категории VIP - 10 000 грн) в сутки и 80 000 грн. в месяц. Спасибо за Ваши вопросы!
Почему выдача средств с ОК1 (евро) проводится не в полном объеме? Учитывая постановление НБУ я могу снимать в валюте до 15000 грн. в день. Курс банка на сегодня составляет 11,7 грн. соответственно мне должны были выдать 1280 евро. При наличии денег в кассе, отдали только 500 я просила 1000. Отделение на Артема (Киев). Складывается впечатление, что рук-во отделения ограничивает выдачу средств обычным вкладчикам приберегая средства для своих либо за откаты. Никому ничего платить не буду!!! Сейчас в отделении проходит аудит, я бы проверила данные вкладчиков, которые ежедневно получали максимальные суммы.
Востаннє редагувалось яня в П'ят 07 бер, 2014 19:22, всього редагувалось 1 раз.
Webracer написав:Delta official, ви писали, що відділення Дельта Банку працюють 10.03.2014 року, а на сайті вказано, що 10 число є вихідним днем.
Шановний Webracer, підтверджуємо, що 10.03.2014 відділення Дельта Банку не працюють, про що Клієнти повідомлені на офіційному сайті Банку: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/03/1555/. Дякуємо за звернення!