Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 467468469470471 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 14:58

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Ответ сотрудника call centre - лимиты сняты! Так бегите, кто куда по кассам за $! С пн. - воля Божья для паникёров! Ну и что ВА? 3 мес. - у многих депо есть и не закончились, 3 мес. пройдёт, надётся новый акционер, выкупит, вложит, вернёт всем депо, врядли даже кто-то побежит в ФГВФО, это абсурд, смысл терять %%. И от того, что банк не буде тобъявлен банкротом в близжайшие 3 мес., господа, спите спокойно!
prokopenko_ub

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 15:08

IGI3000 написав:
  prokopenko_ub написав:Позвонил в call centre - на вопрос - ВА, ответили, пока, нет, я засмеялся, что значит пока, она - ответила, нет ВА - не будет...жесть...стрёмненько!

К большому сожалению, всё идёт к этому, чтобы они нам не рассказывали. Загибайте пальцы: сокращённый рабочий день — раз; ограничения выдачи средств — два; и всё это уже в течение месяца — три; банкъ принадлежит людям, приближённым к старой власти — четыре; а Кубив на неё (старую власть) зол — пять!

Під більшість Ваших пунктиків попадає велика кількість українських банків. Навіть монстри типу Дельти і Привата. На відміну від інших ССВ видає частково валюту. Можу підтвердити власним досвідом... А проблеми мають усі банки наших олігархів. Усі вони хочуть залишитись на плаву за рахунок нас клієнтів. Тільки так вони вміють працювати, обманюючи нас. І несучи кошти на депозит з підвищеною % ставкою всі це прекрасно розуміли. За це тепер і розплачуємося....
Хто ж Вам не давав можливості розміщувати депо в банках з іноземним капіталом - Укрсиб, Аваль, Креді агріколь, Прокредит? Вони все віддають, навіть у валюті і незважаючи на постанову НБУ... Ага, певно ставочка низька? Ну так банки в Європі існують для збереження грошей, а не заробітку...

Я ні в якій мірі не заступаюсь за ССВ, в мене з ними була неприємна історія і раніше, але ми повинні розуміти що піднімаючи зайвий кіпіш робимо гірше собі. Бо ФГВ вже на даний момент непокриває вкладів банків в які введені тимчасові адміністрації. Хочете залишитись без коштів? Ні, то чекаємо. Зрозуміло що до вирішення питання з путлером і доки непоступлять перші обіцяні транші нічого кардинально не зміниться. Навіть згадуючи кризу 2008 року, то стабілізація тривала біля пів року. А наразі місяць і ситуація набагато гірша....
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 16:19

Тарас Бульба легко рассуждать и зреть в себе провидца не имея вклада в данном банке. я б посомтрел, чтобы Вы говорили, если бы ваши деньги зависли.
vistec7

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 16:23

vistec7 написав:Тарас Бульба легко рассуждать и зреть в себе провидца не имея вклада в данном банке. я б посомтрел, чтобы Вы говорили, если бы ваши деньги зависли.
мои деньги зависли, и видимо и ваши - но банк их отдает? Со скрипом и не все сразу но отдает. А вы хотите чтобы они зависли вообще?
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 16:35

Stringer отдает по 500 долл в неделю. когда брал сумму -то брал всю сразу. так что банк на грани. и меня интересует в первую очередь не выживет ли банк, а заберу ли я свои деньги.
vistec7

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 16:44

vistec7 написав:Тарас Бульба легко рассуждать и зреть в себе провидца не имея вклада в данном банке. я б посомтрел, чтобы Вы говорили, если бы ваши деньги зависли.

У мене є вклади в даному банку. Причому більше ніж покриває ФГВ. Тому кому як не мені переживати за нього.... Я тільки написав що особисто думаю....
Ви справді вважаєте що ті люди які заберуть депозити, потримають їх місяць під матрасом, а потім понесуть їх під 3-4% в банки з іноземним капіталом, які дорожать своїм ім'ям, а не власним бізнесом? Ні, вони заберуть з ССВ, і покладуть в ФІ, або ВАБ, або Дельту і т.д. Бо там ставки високі... І потім знову будуть казати що неповертають депозити і банкам капець...

Я наприклад, про ССВ маю краще враження ніж про Дельту або Приват. ССВ зав'язаний на власному бізнесі і дає собі раду, а монстри займаючись споживчим кредитуванням неможуть повернути депо. А швидше нехочуть...

Знову ж незахищаю цей банк, а тверезо оцінюю. І відразу Вам скажу що в більшості переходжу на обслуговування в ті банки які зберігають кошти а не примножують... З часом, бо зараз самі знаєте як "легко" забрати свій депо з українського банку....
Тарас Бульба

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 16:54

vistec7 написав:Stringer отдает по 500 долл в неделю. когда брал сумму -то брал всю сразу. так что банк на грани. и меня интересует в первую очередь не выживет ли банк, а заберу ли я свои деньги.

Чи заберете Ви свої гроші якраз напряму залежить від того чи виживе банк.... ФГВ має вже 4-ох "клієнтів" які в загальній сумі вкладів перевищують резерви фонду. І невідомо скільки ще таких "клієнтів" буде. Так що сам раз попереживати за банк...
Швидше Ви ніяк не отримаєте свої кошти. Ніякі заяви в НБУ, прокуратури і т.д. не допоможуть бо усі укрбанки таким "промишляють", НБУ то діло "кришує" і толку буде мало. Виходить тільки чекати і сподіватись на краще... Або через фонд у випадку банкрутства, якщо грошей на всіх вистачить...
Тарас Бульба

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 17:26

vistec7 написав:Stringer отдает по 500 долл в неделю. когда брал сумму -то брал всю сразу. так что банк на грани. и меня интересует в первую очередь не выживет ли банк, а заберу ли я свои деньги.

Ну я понимаю - законченный эгоист, но думать то никто не запрещает? в 4 банках ВА, боливар (фонд гарантирования) с трудом выдержит одного, типа БББ, а вместе с форумом никаких денег не хватит. Вы, стуча копытами здесь на форуме, только разжигаете еще сильнее панику. Ни один банк в мире не в состоянии сразу выдать все депозиты, вы хоть это понимаете? А если таких аленей наберется за 10% то вы просто завалите банк и денег не получит никто. На фонд уже даже не надейтесь после вчерашнего. Так что вступайте в отряд по борьбе с паникерами - это в ваших же интересах
Востаннє редагувалось Stringer в Суб 15 бер, 2014 17:38, всього редагувалось 1 раз.
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 17:35

ПАНИКЕРАМ

Я Сам в душе, пока снимал, мыслил как Вы, но не арал как резаный, не создавал панику. Все будет нормально, выдают ведь. Снимайте/перекладывайте (кому что милее), только ТИХО, не создавайте истерику. Не мешайте людям, или снимайте свои вклады досрочно (только без шума), если сильно Боитесь.
sacha_don

Подякував: 101 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2014 17:41

IGI3000

IGI3000 написав:И шо вы нам хотите этим сказать?! Мол, давайте, дураки, несите свои денежки? Повышение ставок у банка, испытывающего проблемы, — это ещё один косвенный признак того, что ему скоро кранты. А приобретать депозитный сертификат, не гарантируемый к возмещению ФГВФЛ, — так это вообще вопиющая глупость!

САМ ведь в Таврике хотел купить, ЗАБЫЛ уже?
sacha_don

Подякував: 101 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

#<1 ... 467468469470471 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор