Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Хлопці....тікаю до австріяків... Пакет "Оптимальний"...проконсультуйте будь ласка старожили...Якщо неправий поправте... В рамках пакету за 11грн.щомісячно...отримую ....1)поточний рахунок у будь якій валюті за 50 грн; 2)Картковий рахунок з карткою безкоштовно...3) ІБ повний доступ. 4) Підвищені % по депозитах.
Є питання...1)Чи можна відмовитися від поточних рахунків...а відкрити тільки картковий? 2)Якщо це неможливо....можна відкрити тільки поточний у гривні...чи обовязково у 3 валютах? 3)Можна обирати вид картки?
Дякую...всім хто відгукнеться...
от в мене "Оптимальний" (зарплатний, то не знаю напевно чи то одне й те саму, що просто "Оптимальний")
Що я маю 1 - Дві картки Visa classic and Mastercard (типи каток обирав сам) 2 - Ніякого поточного в мене нема. Я не замовляв, хоча кажись і не пропонували 3 - ІБ повний доступ - безкоштовні платежі у ньому. (не цікавився чи це плюшки від "Оптимального", чи то у всіх так) 4 - картки гривневі. може й можна валютні - не цікавився, бо нема потреби 5 - підвищені відсотки по депо - "положено", проте у Райффайзені дуже малівідсотки взагалі. тобто не цікаво 6 - СМС інформування 7 - Мобайл банкінг (так давно не користувався, що й забув що то такое)
Доречі тут http://www.aval.ua/personal/optimal/ ніде не сказано, що поточний обов"язковий. Скорше за все він буде у якості екзотики. якщо є картковий з безкоштовними переказами замежі банку, наявність поточного для фізичної особи не зрозуміла. Ну хіба що хтось Вам платити буде.
З іншого боку платити на Райффайзеновский картковий з іншого банку через транзитний можна і не складно. Банк відкусить комісію за зарахування коштів (кажись 2% - але я не уточнював)
к карточному - только карточный , в виде дурацких цифр - не 2620, 2625 . Все идет через транзитный. Валютный не идет как оптимальный , там только счета в гривне.
Batarejkin написав:к карточному - только карточный , в виде дурацких цифр - не 2620, 2625 . Все идет через транзитный. Валютный не идет как оптимальный , там только счета в гривне.
У каждой карты есть свой 2625, причем может быть и персональным. Дурацкие цифры это номера договоров на карты.
Доречі тут http://www.aval.ua/personal/optimal/ ніде не сказано, що поточний обов"язковий. Скорше за все він буде у якості екзотики. якщо є картковий з безкоштовними переказами замежі банку, наявність поточного для фізичної особи не зрозуміла. Ну хіба що хтось Вам платити буде.
З іншого боку платити на Райффайзеновский картковий з іншого банку через транзитний можна і не складно. Банк відкусить комісію за зарахування коштів (кажись 2% - але я не уточнював)
Пакет Оптимальний: 11.Зарахування безготівкових коштів: від юридичних та фізичних осіб - безкоштовно
Пакет Оптимальний: 11.Зарахування безготівкових коштів: від юридичних та фізичних осіб - безкоштовно
То зарплатний проект в мене. Не сперечаюсь, просто не було нагоди перевірити чи дійсно безкоштовне зарахування. А я звик перевіряти.