|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 14 бер, 2009 19:55
usa10co написав:Mona написав:Про ваши поступления я слышу с января месяца, как перестали проводить платежки. Увеличение УФ насколько я знаю у вас было, но платежи как не уходили так и после увеличения УФ уходить не стали. А про ваш трашн с января вы уже говорите и никак не получите.
цель у них одна - оттянуть время! от "завтраков", поставляемых ТБ, уже давно тошнит. и это сейчас не эмоции, а отношение, полученное в результате работы с банком. old_man написав:4usmaxu написав:важно знать ваш статус, потому что достоверность информации из уст охранника банка, кредитного специалиста и топ-менеджера разная. 
кстати, да. крайне интересно узнать, кто ж вещает правду про ТБ. отделение, филия, должность, ФИО? вам ведь нечего скрывать. вы ведь говорите нам правду. old_man написав:Дзвонити 10 раз нікуди не потібно. Є постанова НБУ про порядок проведення платежів, і про порядок обліку непроведених платежів. Трансбанк все обліковує, нічого не приховує і не привласнює. За даними НБУ, один з небагатьох, хто чесно все обліковує..
не вам решать, стоит ли звонить клиенту в банк или нет, тем более, учитывая полное молчание со стороны банка! ух ты! какой порядочный банк - все учитывает, ничего не скрывает, ничего не присваивает. и еще один из немногих, кто все честно учитывает.  смешно читать, жаль что смех этот горький. а все эти постановы, рекомендации и прочая бюрократия, имхо, исключительно для того, чтоб по красоте облапашивать народ, при этом оставаясь белыми и пушистыми.
Я Вам нічого не вказую, а пробую дати інформацію. Готовий вислухати від Вас всі конструктивні пропозиції і лобіювати їх втілення в банку, з інформуванням Вас про це у форумі. Стосовно прізвища і посади - готовий в будь-який момент
надати цю інформацію, після того, коли це зроблять всі члени форуму.
Останнім часом навколо нашого банку масується на жаль багато неправдивої інформації "під замовлення". Хочу, щоб учасники форуму володіли реальною інформацією. Стосовно тих, хто розповсюджує в засобах масової інформації неправдиву інформацію, виконуючи тим самим певні "замовлення" і таким чином завдає шкоди і клієнтам і банку, проводяться розслідування компетентними орнганами.
-
old_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 19:58
Распечатать это письмо и гвоздем к голове каждого ТА прибить.
-
4usmaxu
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 20:04
4usmaxu написав:Распечатать это письмо и гвоздем к голове каждого ТА прибить.
Тут нужно прибивать к головам нач. филиалов и отделений... ТА может быть даже не в курсе, что вытворяют в отделениях... Отделения НБУ тоже с ними "в симбиозе"... Стрелочники, млин...
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 20:07
old_man написав:Останнім часом навколо нашого банку масується на жаль багато неправдивої інформації "під замовлення". Хочу, щоб учасники форуму володіли реальною інформацією. Стосовно тих, хто розповсюджує в засобах масової інформації неправдиву інформацію, виконуючи тим самим певні "замовлення" і таким чином завдає шкоди і клієнтам і банку, проводяться розслідування компетентними орнганами.
Ну ваще... Бедные-несчастные, все их обижают, наговаривают на них...
Кияку кто мешал с Винским договориться?! Хапуги...  А все могло бы быть нормально...
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2009 22:15
ACasper написав:4usmaxu написав:Распечатать это письмо и гвоздем к голове каждого ТА прибить.
Тут нужно прибивать к головам нач. филиалов и отделений... ТА может быть даже не в курсе, что вытворяют в отделениях... Отделения НБУ тоже с ними "в симбиозе"... Стрелочники, млин...
Сорри. Но ТА, как раз в курсе. Разводят руками и падают на дурака.
Я постоянно в центральном околачиваюсь.
Я уже с ними пообщался. И даже после заверений что пластик будет работать, на след. день весь пластик был заблокирован, а через некоторое время лимит уменьшен до 300грн.
-
Мышь белая
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2009 01:53
old_man написав:Мышь белая написав:old_man написав:Карточки працюють. Щоденний лііміт до понеділка = 300 грн.
Бред. Трансбанк не расплатился с Укрэксимбанком. Укрэксимбанк карточки поблокировал. И даже, если платёж на Укрэксим таки прошёл вчера после закрытия банка, но до закрытия опердня, денег на все выходные явно не хватит. Денег вчера, по состоянию на 17:00 в банке (в центральном) небыло, и смоневаюсь что они могли появиться после 17:00, когда все банки закрываются (пятница короткий день). Поточные расчётные счета блокированы. Деньги (пришедшие до 2-го марта) не снять, не перечислить.
Виправляю НЕПРАВДУ: З Укрексімом розрахувались - тому і карочки розблокували. Каси не закриті - працюють в межах поступлень після 03.03.09. Нові приходи є і будуть. Давайте писати ПРАВДУ.
Повторяю ещё раз. Информация из центрального, ПО СОСТОЯНИЮ НА 17:00 13.03.2009. Карты заблокированы. Трансбанк не перечислил деньги в Укрэксим. Корсчёт нулевой.
Может что и происходило после 17:00, ибо опердень может закрываться и в 19:00 и в 23:00. Но маловероятно что в банке могут появиться деньги после того, как другие банки закрылись.
Народ!!! В воскресенье получилось снять деньги с пластика???
-
Мышь белая
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2009 09:39
Давно не заходив на цю гілку форуму - нагадаю вдалося вибити депозит строк якого закінчився 9 лютого. Про те що в трансбанку нема відкату - тепер вже нема, бо нема за що давати. Бачу в форумі багато змін. Працівники дружньо радять не порушувати спокій банку і поширювати лише ПРАВДИВУ інформацію (читай інф. банку). Але форумчани це не зомбі.На рахунок погроз щодо переслідування тих хто поширює неправдиву інформацію. В мене особисто було бажання у разі невидачу депозиту вивісити великий банер біля відділення де я обслуговуюсь з написом ТРАНСБАНК БАНКРОТ. Маю великі сумніви щодо моєї відповідальності за такі дії. Хтось за промінвест відповів. Хоча компанія була проведена організовано не клієнтами банку?
Коли трансбанк перестав обслуговувати поточні рахунки юр. осіб він автоматично спиляв гілку на якій сам сидить. Юр. особи відкрили рахунки в інших банках і надії на те що вони повернуться це "голубые мечты о розовом детстве".
Фізичні особи яким транбанк не віддав депозити гарантовано ніколи вже ніколи не будуть його вкладниками.
Питання: А КОГО ТЕПЕР БУДЕ ОБСЛУГОВУВАТИ ТРАНСБАНК?
Лишаються лише два клієнти: працівники банку з своїми зарплатними картками і заморожені гроші клієнтів на які банк буде і далі нараховути віртуальні проценти та залишатиметься самим порядним і самим самим.... Виникає дежавю про руки які ніколи не крали - видно завжди на шухері стояв - жарт звичайно.
А вибачитись перед знервованими клієнтами, головними бухгалтерами (уявіть коли платежі за податками не йдуть) та звичайними вкладниками хтось пробував!
-
Denissk1979
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2009 15:07
Denissk1979 написав:Виникає дежавю про руки які ніколи не крали - видно завжди на шухері стояв
 хахаха! Спасибо за поднятие настроение с утра! Denissk1979 написав:А вибачитись перед знервованими клієнтами, головними бухгалтерами (уявіть коли платежі за податками не йдуть) та звичайними вкладниками хтось пробував!
Лучшим извинением было бы восстановление возможности отправки платежей. Словесные извинения пусть оставят при себе. Мышь белая написав:old_man написав:З Укрексімом розрахувались - тому і карочки розблокували.
Повторяю ещё раз. Информация из центрального, ПО СОСТОЯНИЮ НА 17:00 13.03.2009. Карты заблокированы. Трансбанк не перечислил деньги в Укрэксим. Корсчёт нулевой. Может что и происходило после 17:00, ибо опердень может закрываться и в 19:00 и в 23:00. Но маловероятно что в банке могут появиться деньги после того, как другие банки закрылись.
Весьма забавно читать, как работник банка заверяет пользователя пластиковой карты банка, что карточки разблокированы и все хорошо.
Вот вам и "правда" 
-
usa10co
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2009 21:13
usa10co написав:Denissk1979 написав:Виникає дежавю про руки які ніколи не крали - видно завжди на шухері стояв
 хахаха! Спасибо за поднятие настроение с утра! Denissk1979 написав:А вибачитись перед знервованими клієнтами, головними бухгалтерами (уявіть коли платежі за податками не йдуть) та звичайними вкладниками хтось пробував!
Лучшим извинением было бы восстановление возможности отправки платежей. Словесные извинения пусть оставят при себе. Мышь белая написав:old_man написав:З Укрексімом розрахувались - тому і карочки розблокували.
Повторяю ещё раз. Информация из центрального, ПО СОСТОЯНИЮ НА 17:00 13.03.2009. Карты заблокированы. Трансбанк не перечислил деньги в Укрэксим. Корсчёт нулевой. Может что и происходило после 17:00, ибо опердень может закрываться и в 19:00 и в 23:00. Но маловероятно что в банке могут появиться деньги после того, как другие банки закрылись.
Весьма забавно читать, как работник банка заверяет пользователя пластиковой карты банка, что карточки разблокированы и все хорошо. Вот вам и "правда" 
Після 17.00 13.03.09р. Карточки Трансбанку працювали. Про це свідчили невеликі черги біля банкоматів Укрексіму. Ліміт = 300грн. Сам знімав кошти. І 14.03. працювали. І 15.03. працювали. За завтра - ще не знаю.
-
old_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2009 21:44
Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.
-
old_man
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему