Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Изначально список банков, с которыми ПФУ прекратил отношения, был намного шире. "В письме четко прописано, с кем Пенсионный фонд досрочно разорвал договор. Кроме Укргазбанка, из списка исчезли еще несколько банков, изначально в нем были еще "Столичный", Банк регионального развития, Родовид Банк
Изначально список банков, с которыми ПФУ прекратил отношения, был намного шире. "В письме четко прописано, с кем Пенсионный фонд досрочно разорвал договор. Кроме Укргазбанка, из списка исчезли еще несколько банков, изначально в нем были еще "Столичный", Банк регионального развития, Родовид Банк
[/quote] В моєму відділенні висить оголошення про те, що в березні пенсії будуть виплачуватись у відділеннях укрпошти за місцем прописки. Тобто про квітень і далі вони ще не знають
idontbite написав:Маю дві пластикові картки. сьогодні зняв 100грн з одної, з іншої не вдалося - видало повідомлення, що недостатньо грошей (хоча на картці більше 1000грн). Дзвоню до кол центру - там кажуть, що я знімав гроші з обох карток. Якщо завтра повториться такаж янйух, буду писати заяву на розслідування. Ьцедзіп, Родовід вже й з карток краде
Вчора, напевно, проглючив банкомат, чи картка. Тому і сталася така янйух. Менше з тим прикро. Цікаво, як довго протрнимається картка, якщо використовувати її щодня в банкоматі і кілька разів на тиждень в магазині?.
Сьогодні з 2-х карток зняв по 100грн. Відзвонився в кол-центр - все ОК, зняли з карток по 100грн.
Вчера закончился депозит в Родовидбанке 13К грн. Безаппеляционно заявили, что будут выдавать его по 500 грн в день. Таким образом получать вклад буду более мепсяца, с учетом выходных. По поводу строчки в договоре, что банк при задержке возвращения вклада обязан выплатить 0,1% за каждый день задержки сказали - ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ СУД.
Написал заявление. Ответ ждите через 10 дней. За неделю дня забрал две тысячи. Пока без проблем.
Потребовал в заявление передать мне письменый документ, по которому ограничивается выплата депозита 500-ми гривнами. работники говорят, что в компьютерной системе банка все выплаты ограничены на программном уровне 500-ми гривнами.
ПЕЧАЛЬНО. До этого активно сотрудничал с этим банком в течение 2-х лет.