ДО виборів! Після виборів вони на нас і не подивляться....
|
|
Знаєте, мені мама завжди казала коли мені було дуже добре або було дуже погано (як я тоді думав):синку не все так буде! Я прекрасно розумів, що завжди такого хорошого доходу депозити приносити не будуть і рано чи пізно це скінчиться. Сьогодні початок такого кінця. Але не треба всіх хаяти обзиваючи псевдопатріотами. За себе скажу - я не псевдопатріот, я справжній патріот і готовий платити податок з доходів по депозитам, але його адміністрування не повинно відбуватися по Закону, який, як казав колись пародійний персонаж у політиці Добкін "текст как то по де*** написан"! Я готовий платити і 15, і 17, і 20, і 25, і навіть 30% на дохід від депозиту- але вибачте позбавте мене від необхідності оббивати пороги банків і податкової і збережіть таємницю розміру моїх коштів у банках. Я добиваюсяся того...щоб заплатили за бенкет...ті хто й так морально забовязані віддати борги народу....А не хитрувати і за рахунок хомяків пройти складні часи в державі.Тобто я за справедливість! Питання актуальне на всі часи: А хто повинен за все заплатити? Питання моралі...Як я міркую...той хто чесно хомячив...не повинен платити....А хто крав...повинен ділитися у складні часи. Чому чесний хомяк повинен страждати? Він хомячив...недоїдав...недопивав...і знову поститися? Ні....я ПРОТИ цього! Нехай вори підтримують перехідний етап у розвитку держави...Вони до того поїли ..попили добряче за чужий рахунок... Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 01 кві, 2014 00:48, всього редагувалось 1 раз.
Re: Байки про банки і не тільки....От не пойму - только у синих пр голова варит? Зарегили проект о отмене всех новшеств. Будут рассматривать. Зарегил краснолицый Ефремов. Никогда и ни при каких обстоятельствах не поддерживал пр,уж извините, но тут поддерживаю. Налог нужен и платить буду, если будет сохранена банк тайна и не нужно будет общаться с бандформированием из налоговой.
Re: Байки про банки і не тільки....Такое впечатления, что либо нас разводят и по просьбе трудящихся налог вернут и сорвут уже овации, либо осознанно или нет, но подигрывают синим. В любом случае похоже идет какая-то игра, где все мы пешки, впрочем как обычно.
Re: Байки про банки і не тільки....Трудно придумать схему, как упростить администрирование и при этом не взимать налог с нищебродов...
Для себя на перспективу прикинул, на след год ставки 16% грн и 8% бакс, при 50/50% можно держать около 170000 на человека, на семью из троих как раз заветные пол ляма раскидывается. П.С. при том, что я прилично теряю на новшествах кроля, надо признать, что популизма в его законах мало, а это хорошо для страны в такое время. Re: Байки про банки і не тільки....Доброе утро всем! Прочитал статью о нововведениях, в т.ч. и налогах с депозитов: .
Как по мне, в трактовке юриста налогооблагаемая база с процентов по депозиту определяется НЕПРАВИЛЬНО. Допустим есть два человека: первый за год получил совокупного пассивного дохода 12100 грн, второй - 12200 грн. Если следовать логике юриста, первый НЕ ДОЛЖЕН платить налог 15%, а второй должен. Это неверно! Поскольку 12180 грн - НЕ облагаемый минимум. Т.е. налогооблагаемая база для 15% налога должна определяться так: (12200-12100)*0,15 = 100 грн*0,15 = 15 грн. Жду конструктивной критики! так там же в соответствующих статьях ставки указанны как ".....на сумму такого перевищення......" (емнип)
Вообщем, в который раз, учитывая разговоры, догадки, предположения, гадания и т.д по теме, если ндфл по % не будут удерживать автоматом, то такая ахинея начнется.....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||