Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2021222324 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Нед 15 бер, 2009 21:50

Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.
old_man

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 00:21

ага! землю - крестьянам, заводы - рабочим!
сорри за оффтоп.
usa10co

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 03:17

А за это время или ишак сдохнет, или хан помрет ©Ходжа Насреддин
4usmaxu

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 09:47

Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.
old_man

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:25

old_man написав:Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. ....

Емоційність реакції учасників даного форуму має підгрунтя. Я розумію що гроші люблять тишу. Проте відкинути емоції мені заважає наступний нюанс: якщо я маю кредит у банку і не дай Боже прострочу плановий платіж, банк (в тому числі і Ваш) негайно починає нараховувати скажену пеню і штрафні санкції. Будь-який боржник може навіть втратити заставне майно. Здавалося б цілком логічна поведінка банку - людина повинна думати перед тим як брати кредит.
Але напрошується риторичне запитання: чому ж банк у випадку прострочення його зобов'язань не компенсовує фінансові і моральні збитки власним кредиторам (людям що тримали депозити чи поточні рахунки в банку). Де ж елементарна справедливість!?
rvo

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 16:09

для юр. лиц, обслуживающихся в ТБ:
8-044-207-93-04 - Алена (оперзал)
8-044-287-62-02 - зам. ВА Чернецкий Владимир Зиновьевич (пообщаться не удалось, но со слов секретаря приемной он курирует вопросы, связанные с платежами)

звонил в филию херсон-трансбанк.
зам. директора клятвенно подтвердила, что кассы по-прежнему опечатаны (уже какую неделю), реестр заявок составлен и отправлен в ЦО, но ответа нет.
я про заявки на те деньги, которые зашли в банк до 02.03.2009.
собственно, ничего нет. есть только полная неясность.
usa10co

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 17:28

Понедельник в Трансбанке ничем позитивным не ознаменовался...
Дальше продолжается игра в "заблокируй-разблокируй" карточки по пару раз на день... Сегодня можно было только переоформлять депозитные договора и кое-кому выплачивали пенсии.
Когда будут выплачиваться % - никто толком ответить не может...
Во внутреннем письме была дата - "ориентировочно с 10 марта"...
Потом перенесли на 16... Куда перенесут 16 можно только гадать 8)
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 17:40

old_man написав:Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.

Раз ви вже з'явилися на цій гілці форуму, то будьте добрі продовжувати вашу інформативну діяльність... Наївно було б думати, що до працівника банку, який фактично заблокував фінансову діяльність своїх клієнтів будуть ставитися лояльно...
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 17:43

У кого есть свежая информация по ситуации в банке?
Как я понял проценты временно не выплачивают ВООБЩЕ, как по юрикам так и по физикам.
Депозиты, срок которых закончился после введения ВА, у юриков на текущие счета в банке не перечисляют ВООБЩЕ
Хотелось бы узнать мнение и ПРАВДИВУЮ инвормацию от работника банка.[/img]
СТРАНСТВУЮЩИЙ

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 19:11

Згідно інформації отриманої у львівському віділленні трансбанку, починаючи з п'ятниці ввели обмеження на карткові рахунки 300грн (максимальна доступна сума у банкоматі 290 відповідно). Тим не менше станом на текучий момент банкомати не видають навіть цієї суми. Говорять що до кінця дня банкомати мали б почати видачу грошей - але щось мені не віриться.
rvo

#<1 ... 2021222324 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє