|
|
![]() Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.
![]() Не хочу нікого образити, проте складється думка, що окремі форумчани радіють від кожної негативної новини з банку. Якщо я вам мішаю своєю присутнітю на форумі, я готовий не брати в ньому участі. Я лише хотів максимально інформувати наших клієнтів, розуміючи що сам можу домогти хоча б правдивою інформацією. Надалі кому потрібна консультація чи просто інформація, пишіть... До зустрічі в банку. Повірте, ми робимо все можливе від нас, щоб виправити ситуацію. І ми це зробимо, недивлячись ні на які перепони, ні на які саркастичні вислови. БАНК розрахується з усіма кредиторами. Банк БУДЕ. Кожен позитив від вас до нас допоможе і прискорить наше фінансове одужання. Ми виправимо ситуацію в найкоротші строки.
![]()
Емоційність реакції учасників даного форуму має підгрунтя. Я розумію що гроші люблять тишу. Проте відкинути емоції мені заважає наступний нюанс: якщо я маю кредит у банку і не дай Боже прострочу плановий платіж, банк (в тому числі і Ваш) негайно починає нараховувати скажену пеню і штрафні санкції. Будь-який боржник може навіть втратити заставне майно. Здавалося б цілком логічна поведінка банку - людина повинна думати перед тим як брати кредит. Але напрошується риторичне запитання: чому ж банк у випадку прострочення його зобов'язань не компенсовує фінансові і моральні збитки власним кредиторам (людям що тримали депозити чи поточні рахунки в банку). Де ж елементарна справедливість!?
![]() для юр. лиц, обслуживающихся в ТБ:
8-044-207-93-04 - Алена (оперзал) 8-044-287-62-02 - зам. ВА Чернецкий Владимир Зиновьевич (пообщаться не удалось, но со слов секретаря приемной он курирует вопросы, связанные с платежами) звонил в филию херсон-трансбанк. зам. директора клятвенно подтвердила, что кассы по-прежнему опечатаны (уже какую неделю), реестр заявок составлен и отправлен в ЦО, но ответа нет. я про заявки на те деньги, которые зашли в банк до 02.03.2009. собственно, ничего нет. есть только полная неясность. ![]() Понедельник в Трансбанке ничем позитивным не ознаменовался...
Дальше продолжается игра в "заблокируй-разблокируй" карточки по пару раз на день... Сегодня можно было только переоформлять депозитные договора и кое-кому выплачивали пенсии. Когда будут выплачиваться % - никто толком ответить не может... Во внутреннем письме была дата - "ориентировочно с 10 марта"... Потом перенесли на 16... Куда перенесут 16 можно только гадать ![]() ![]()
Раз ви вже з'явилися на цій гілці форуму, то будьте добрі продовжувати вашу інформативну діяльність... Наївно було б думати, що до працівника банку, який фактично заблокував фінансову діяльність своїх клієнтів будуть ставитися лояльно... ![]() У кого есть свежая информация по ситуации в банке?
Как я понял проценты временно не выплачивают ВООБЩЕ, как по юрикам так и по физикам. Депозиты, срок которых закончился после введения ВА, у юриков на текущие счета в банке не перечисляют ВООБЩЕ Хотелось бы узнать мнение и ПРАВДИВУЮ инвормацию от работника банка.[/img]
![]() Згідно інформації отриманої у львівському віділленні трансбанку, починаючи з п'ятниці ввели обмеження на карткові рахунки 300грн (максимальна доступна сума у банкоматі 290 відповідно). Тим не менше станом на текучий момент банкомати не видають навіть цієї суми. Говорять що до кінця дня банкомати мали б почати видачу грошей - але щось мені не віриться.
|
|