Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 828829830831832 ... 5791>
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:28

Ukrainian написав:
  Козак-характерник написав:краще бакси....Не маю досвіду тільки як правильно ховати...

бакси пліснявіють.

И как сего процесса избежать? Во шо обертывать? Куда ховать? Свет? Темнота? Температура? Химики тут есть? :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:31

Ukrainian написав:
  godl написав:А прошлую, позапрошлую и т.д. власть вы как, тоже ненавидели и презирали? И всё время в режиме ненависти живете? Босса своего как, тоже ненавидите? А как такое состояние индивида называется, а?

Ну чому ж я майдані не стояв. Мене повністю влаштовувала стара влада. І я був повністю готовий до того що з 2015 року банк буде як мій податковий агент знімати 5 % з мого доходу.
Але я абсолютно не готовий до того що мені тепер доведься відавати до четверті мого доходу і мати справу з українською податковою службою. Цур мене.
ПС. Ви знаєте скільки потрібно забашляти, щоб потрапити в Ірпінську академію податкової служби, як думаєте чому так ? І туди люди ідуть навчатись зовсім не за покликанням і не для того щоб служити народу.
І це при тому всьому що я наявіть уяви не буду мати куди ці кошти ідуть. Чи може Арсеній Петрович довів до нашого відома на що ці додаткові кошти будуть витрачатись, може на закупівлю малини по 600 грн за кілограм як було при донецьких.

Шановний Ukrainian, ви вже якось визначатесь зі своєю позицією, бо в такому маленькому пості маєте протиріччя. З одного боку вас повністю влаштовувала стара влада, а з другого, навіть вам відомо, що ваші улюбленці (що вас влаштовували :x бо тримали курс) витрачали на закупівлю малини по 600 грн за кілограм. Якщо виходити з такого контраверсійного базису, то можливо все обгрунтувати, бо зараз я так хочу...

А навіщо ви про податкову академію розповідаєте? З ваших слів туди йдуть навчатися на хабарника, чи не так? Далі, ви їх боїтесь. Чому? Не знаю. Може боїтесь "засвітки", а може тому, що виникає комбінація з дуже успішним молодим (бізнесменом/чиновником, безробітним - необхідне підкреслити)? Якщо тили чисті, то не треба лякатися. В своїй практиці я одного разу писав скаргу на інспектора податкової і був вражений як швидко відреагувало її керівництво. В наступному не мав ускладнень...
godl

Подякував: 43 раз.
Подякували: 423 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:33

Re: Байки про банки і не тільки....

Козак-характерник написав:краще бакси....Не маю досвіду тільки як правильно ховати

Только не в стеклянную банку! :D
Знакомые пострадали. Держали в стеклянной банке. Купюры сильно пострадали. Похоже на плесень или что-то наподобие (сам не видел). Потом пытались сушить :mrgreen: Говорят, бумажки по всей квартире лежали :D . В итоге, сдали в обменку, как ветхие. Потеряли довольно прилично на этом.
Так что, если и в банке хранить, то периодически проверять, проветривать и пр.
Да! Еще совет из собственной практики. Под резинки (на пачку)- подкладывать бумажку, иначе со временем резина разлагается и портит купюры.
Так что вопрос сохранения товарного вида у столь любимых зеленых бумажек - не такой уж и простой :mrgreen: (При длительном хранении, ес-но! :D )
Stiks

Подякував: 22 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:36

Stiks написав:
  Козак-характерник написав:краще бакси....Не маю досвіду тільки як правильно ховати

Только не в стеклянную банку! :D
Знакомые пострадали. Держали в стеклянной банке. Купюры сильно пострадали. Похоже на плесень или что-то наподобие (сам не видел). Потом пытались сушить :mrgreen: Говорят, бумажки по всей квартире лежали :D . В итоге, сдали в обменку, как ветхие. Потеряли довольно прилично на этом.
Так что, если и в банке хранить, то периодически проверять, проветривать и пр.
Да! Еще совет из собственной практики. Под резинки (на пачку)- подкладывать бумажку, иначе со временем резина разлагается и портит купюры.
Так что вопрос сохранения товарного вида у столь любимых зеленых бумажек - не такой уж и простой :mrgreen: (При длительном хранении, ес-но! :D )

А если в такую коробку как в архиве? И соответствующую температуру и влажность нуна поддерживать...Нуна с работниками архива погутарить...как правильно бумажные документы хранить..
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:37

Козак-характерник написав:
  Ukrainian написав:
  Козак-характерник написав:краще бакси....Не маю досвіду тільки як правильно ховати...

бакси пліснявіють.

И как сего процесса избежать? Во шо обертывать? Куда ховать? Свет? Темнота? Температура? Химики тут есть? :)

Какую чушь здесь обсуждают, честное слово :evil: :evil: :evil:
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:41

godl написав:вже якось визначатесь зі своєю позицією,

Моя позиція така що податки вводяться мінімум за рік попередивши. По друге адмініструваня його слід спростити і відати банкам. Ну і звітність куди ідтимуть мої гроші.
Якщо ви не боїтесь податкової то ви мабуть їх погано знаєте. Там люди спеціально працюють над тим, де вас можна простимулювати на дачу хабаря. І повірте мені там чесних людей немає, вони там не виживають просто, система така. Хоча їх теж можна зрозуміти, поцікавтесь яка зарплат у вашого інспектора, де він живе і на чому їздить. Може виявитись багато неспівпадінь.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:42

Starikan написав:Какую чушь здесь обсуждают, честное слово

Как раз то и не чушь...нестабильность большая...того и гляди революция с гражданской войной и интервенцией... :shock: Начнут хомяков давить...нуна сало перепрятать! 8)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:43

Starikan написав:Какую чушь здесь обсуждают, честное слово

При всем уважениии к Вам. Если бы вы на порче зеленых бумажек потеряли когда-нибудь существенную сумму, вы бы не считали это чушью :mrgreen: .
Stiks

Подякував: 22 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:44

Козак-характерник написав:
  Ukrainian написав:

бакси пліснявіють.

Відкрийте рахунок в закордоному банку (можу дати свій :wink: ) і не морочте собі голову. Гроші повині лежати в банку.
Або купуйте золото(злитки,монети) на всі.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2014 20:47

Ukrainian написав: Відкрийте рахунок в закордоному банку (можу дати свій :wink: ) і не морочте собі голову. Гроші повині лежати в банку.
Або купуйте золото(злитки,монети) на всі.

Ну када хомяков новые пролетарии начнут экспроприировать...то и жить нуна тикать за кордон.... :? Эх гроздья акации...цветы эмиграции... :) Нигде покоя нет... :(
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 828829830831832 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей