Stiks написав:Держали в стеклянной банке. Купюры сильно пострадали. Похоже на плесень или что-то наподобие (сам не видел).
Не страшно. За 2-3 месяца с купюрами ничего не случится. А после этого периода Козак с Юкрейнианом наперегонки побегут в банк со своими пачками (друг другу естественно не признаются, что смалодушничали)))) ) на депозит..кусая локти за недополученные %%. ))))
Ukrainian написав:Відкрийте рахунок в закордоному банку
Скажіть будь ласка , а у Вас в якому закордонному банку відкритий рахунок?Які умови при відкритті рахунку для не ризидентів ? Розглядав якось варіант по відкриттю рахунку в Польщі в банку http://www.pkobp.pl/
Stiks написав:Держали в стеклянной банке. Купюры сильно пострадали. Похоже на плесень или что-то наподобие (сам не видел).
Не страшно. За 2-3 месяца с купюрами ничего не случится. А после этого периода Козак с Юкрейнианом наперегонки побегут в банк со своими пачками (друг другу естественно не признаются, что смалодушничали)))) ) на депозит..кусая локти за недополученные %%. ))))
Сказати Вам скільки американська фонда цього року принесла інвесторам ? Деякі Піфи до 45% вистрілили. Так там є податок теж до 25%, але там немає українських ризиків і перед дефолтних рейтингів. Чи Ви оптимістично дивитесь на ситуацію через 2.3 міс, я реально думаю буде тільки гірше. В кращому випадку покладуть БС. В гіршому - варіант по Дніпру.
Ukrainian написав: через 2.3 міс, я реально думаю буде тільки гірше. В кращому випадку покладуть БС. В гіршому - варіант по Дніпру.
Боюсь цього...але схоже на правду... Такі горе-реформатори покладуть державу або в руки росіянам...або європейцям....Розкол світить...а вони дурістю займаються з податками...Краще б сепаратистів ловили...
Ukrainian написав:Чи Ви оптимістично дивитесь на ситуацію через 2.3 міс, я реально думаю буде тільки гірше.
Може бути і гірше (наприклад зростання курса до 13-14), але я дивлюсь все одно оптимістично. Вибори і наступні кредити обов"язково принесуть стабільність в БС . Податок на депо вплине на відтік в межах статистичної похибки (да і то, вплив буде не більше 2-3 місяців ). Розмови "заберу депозит" - це рівносильно "звільнюсь з роботи, якщо не відмінять податки з зарплати". Коротше дитячий шантаж, який смішно слухати. І ще... Дикунство зараз звинувачувати когось із нинішніх керівників, що за останній місяць-два стало гірше. Гірше мало статись рано чи пізно, якщо економіка стабільно падає більше року. Не потрібно звинувачувати лікаря, який поставив діагноз. Це не він винуватий в хворобі.
Hotab написав: Розмови "заберу депозит" - це рівносильно "звільнюсь з роботи, якщо не відмінять податки з зарплати". Коротше дитячий шантаж, який смішно слухати. .