|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 01 тра, 2014 02:11
olgerd написав: _visitor_ написав:Я только имел ввиду, что на этой неделе в конкретном отделении Дельты средний лимит выдачи больше, чем на прошлой. Прошлая - лимит 500/800/500/800 у.е. (по дням), на этой - 800, 1000 и 800 у.е.
А какими купюрами выдают старого образца или новыми синими?
Когда снимал последний раз, выдали старыми (но свежими, не юзаными), до этого выдавали новыми синими
-
Амвросий
-
-
- Заблокований
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 984 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 02:20
-
Південний Захід
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 03:05
Козак-характерник написав:Виконавча рада Міжнародного валютного фонду (МВФ) сьогодні схвалив дворічну програму «стенд-бай» для України обсягом 17,01 млрд дол. США (800% квоти) з негайним наданням 3,19 млрд дол. у межах виключної компетенції фонду.
Товариш зззз написав уже цю новину. Чому там радуватись поки що не зовсім зрозуміло So that won't even cover the $3.49bn they already owe to Gazprom? Даю переклад перший транш навіть не покриє виплату Газпрому 3.5 млрд. Нехай одразу на рахунки москви перечисляють. zzzzzz написав:*IMF APPROVES UKRAINE LOAN OF $17 BLN OVER TWO YEARS *UKRAINE EXPECTS FIRST TRANCHE OF IMF AID MAY 5-MAY 8: FIN MIN But, *IMF SAYS IMMEDIATE UKRAINE LOAN DISBURSEMENT TO BE $3.2 BLN So that won't even cover the $3.49bn they already owe to Gazprom? (In fact, $2.2bn is approved for dissemination to Gazprom) Remember we were already told by Ukraine that: *UKRAINE ENERGY MIN DOESN'T AGREE WITH GAZPROM'S LATEST BILL *UKRAINE ENERGY MIN SAYS CAN'T PAY PRICE GAZPROM IS PROPOSING
-
GI Joe
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 03:12
От як повернуть хоча б половину, тоді і подумаєм ( з родиною ) чи варто за них голосувати. А поки що, введення погано продуманого податку на депозитні відстотки та обмеженна видача валюти з поточних та валютних депозитів строк яких вийшов, гальмує усе моє бажання підтримувати цю *чесну* владу. Як каже моя бабуся такі чесні як Беркові штани. На даний момент попередня злочина влада має більше плюсів (для мене особисто) ніж теперішня не злочина ( з їх слів, бо я їм не вірю - зовсім ). О така моя скромна думка.
-
GI Joe
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 04:06
жаль, я не помню уже ваших аргументов, но я пока остаюсь при своем мнении - что нереально стырять ежегодно едва ли не большую часть бюджета. И больше всего состояния Гейтса за такой короткий срок. Забавно также Щонайменше 32 мільярди - стверджує Махніцький - перевезли через кордон на початку року готівкою - у вантажівках.
Они хоть представляют, сколько это - 32 лярда наличкой? Один лярд это уже приблизительно грузовик, забитый баблом.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 01 тра, 2014 04:26
Nighthawk написав: GI Joe написав:В мене в червні, закінчується дол депо. Не відмінять. Чесне слово заберу гроші з банківської системи цієї країни і фіг вона колись їх побачить.
Забирайте. Хто Вам забороняє? Це називається, "на зло тещі виколю собі око, хай буду в неї зять одноокий"? І взагалі шизи із масовим зняттям ДОЛЛЯРОВИХ депо не розумію. Що за ср@чка, панове? Якщо ви обрали "правильний" банк, то сидіть і рубайте 11-12% у баксі-це ж фантастика! Так ні, кожен олень хоче прийти і вигребти долляр, бо... далі логіка закінчується... Те, що матрац не врятує, а лише зашкодить під час війни, не думає ніхто...а жаль... А якщо ж хтось обрав неправильний банОк... то це плата за його недалекоглядність і жадібність. Випийте валер"янки, проштудіюйте сайт ФГВФО, усвідомте, що зайвий % в долляровому депо в тому ж Брокбізнесі (а люди реально несли у лютому (!) з Дельти гроші у Брок, бо там на 1% більше, ітить!!!), обернулися виплатами у грЮвні по курсу НБУ на день введення ТА (який там був? 9,5?!), і як наслідок, суцільним попандосом, ще раз перечитайте рекомендації шановного Квестора...і хай це Вас навчить у майбутньому не повторяти таких помилок.
Як хто Кубів і ко з його дурнуватими постановами які суперечать цивільному кодексу (тобто не законі, але у нашій правовій державі хіба це можна довести, всі суди куплені). Була хороша ставка як клав, зараз ставку понизили є кращі пропозиції, тому хочу в інший банк віднести свої гроші, але банда американських ставлеників вирішила інакше і свої руки поклала уже на наші кровні, як це розуміти... правильно товариш IMPRINTER сьогодні сказав, щоб горіли в пеклі.
-
GI Joe
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 05:54
zzzzzz написав:Наблюдатель вы вообще на календарь смотрите? Баланс составлен на 31 марта...а новость вышла сегодня...а сегодня 30 апреля,как бы почти середина второго квартала. И еще совет...смотрите на последний раздел баланса....Нормативы НБУ. Адекватность капитала и все соотношения.
Совет более чем Вредный и ПОДЛЫЙ ...  как и сама метода исчисления нормативов, придуманная банкстерами ИМЕННО для ГАДОСТЕЙ, поскольку исходит из Регулятивного капитала, куда относят и рефинанс, и субдолги, и прочую лабуду ...  , а НАДО исходить в расчётах из Собственного капитала .
-
Ser Fil
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 07:24
Тарас Бульба написав: IMPRINTER написав: Тарас Бульба написав:При достроковому розірванні депо норма про видачу валюти в гривні теж залишилась?
да 7) уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, та достроково погашати ощадні (депозитні) сертифікати, номіновані в іноземній валюті, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.
От плять, який ше прапор можна як подразник на балконі повісити? кацапунський не пропонувати... Шо за країна, одні банки бабло не повертають у валюті, де депо закінчилось, бо типу зараз неможуть, а ті які можуть то в гривні бо достроково...
Сбер рф возвращает даже досрочно в валюте
-
Алексей77
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 07:26
Faceless написав:Один лярд это уже приблизительно грузовик, забитый баблом.
не долларовыми купюрами не прикидывали? за какие гроши янушеску приобрел подмосковную хатынку, кстати, информации не встречали?
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2014 08:14
GI Joe написав: Як каже моя бабуся такі чесні як Беркові штани.
Ваша бабушка знакома с творчеством Елены Берковой?
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
|