Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 10081009101010111012 ... 5791>
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 02:11

olgerd написав:
  _visitor_ написав:Я только имел ввиду, что на этой неделе в конкретном отделении Дельты средний лимит выдачи больше, чем на прошлой. Прошлая - лимит 500/800/500/800 у.е. (по дням), на этой - 800, 1000 и 800 у.е.
А какими купюрами выдают старого образца или новыми синими?

Когда снимал последний раз, выдали старыми (но свежими, не юзаными), до этого выдавали новыми синими
Амвросий

Заблокований
Подякував: 523 раз.
Подякували: 984 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 02:20

Віктор Янукович вкрав у держави понад 100 мільярдів доларів.

To Faceless
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/30/7024075/

в ответ на февральский спор о том , что столько украсть нельзя .
Валютный рынок в контексте (янв - фев 2014)

На жаль, сообщения с расчетами затерли .
Південний Захід

Подякував: 0 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 03:05

Re: Байки про банки і не тільки....

Козак-характерник написав:Виконавча рада Міжнародного валютного фонду (МВФ) сьогодні схвалив дворічну програму «стенд-бай» для України обсягом 17,01 млрд дол. США (800% квоти) з негайним наданням 3,19 млрд дол. у межах виключної компетенції фонду.

Товариш зззз написав уже цю новину. Чому там радуватись поки що не зовсім зрозуміло So that won't even cover the $3.49bn they already owe to Gazprom? Даю переклад перший транш навіть не покриє виплату Газпрому 3.5 млрд. Нехай одразу на рахунки москви перечисляють.
  zzzzzz написав:*IMF APPROVES UKRAINE LOAN OF $17 BLN OVER TWO YEARS
*UKRAINE EXPECTS FIRST TRANCHE OF IMF AID MAY 5-MAY 8: FIN MIN
But,

*IMF SAYS IMMEDIATE UKRAINE LOAN DISBURSEMENT TO BE $3.2 BLN
So that won't even cover the $3.49bn they already owe to Gazprom? (In fact, $2.2bn is approved for dissemination to Gazprom)

Remember we were already told by Ukraine that:

*UKRAINE ENERGY MIN DOESN'T AGREE WITH GAZPROM'S LATEST BILL
*UKRAINE ENERGY MIN SAYS CAN'T PAY PRICE GAZPROM IS PROPOSING
GI Joe

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 03:12

Південний Захід написав:To Faceless

От як повернуть хоча б половину, тоді і подумаєм ( з родиною ) чи варто за них голосувати. А поки що, введення погано продуманого податку на депозитні відстотки та обмеженна видача валюти з поточних та валютних депозитів строк яких вийшов, гальмує усе моє бажання підтримувати цю *чесну* владу. Як каже моя бабуся такі чесні як Беркові штани.
На даний момент попередня злочина влада має більше плюсів (для мене особисто) ніж теперішня не злочина ( з їх слів, бо я їм не вірю - зовсім ).
О така моя скромна думка.
GI Joe

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 04:06

Південний Захід написав:To Faceless

жаль, я не помню уже ваших аргументов, но я пока остаюсь при своем мнении - что нереально стырять ежегодно едва ли не большую часть бюджета. И больше всего состояния Гейтса за такой короткий срок.
Забавно также
Щонайменше 32 мільярди - стверджує Махніцький - перевезли через кордон на початку року готівкою - у вантажівках.

Они хоть представляют, сколько это - 32 лярда наличкой? Один лярд это уже приблизительно грузовик, забитый баблом.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 04:26

Nighthawk написав:
  GI Joe написав:В мене в червні, закінчується дол депо. Не відмінять. Чесне слово заберу гроші з банківської системи цієї країни і фіг вона колись їх побачить.

Забирайте. Хто Вам забороняє?
Це називається, "на зло тещі виколю собі око, хай буду в неї зять одноокий"?
І взагалі шизи із масовим зняттям ДОЛЛЯРОВИХ депо не розумію. Що за ср@чка, панове? Якщо ви обрали "правильний" банк, то сидіть і рубайте 11-12% у баксі-це ж фантастика! Так ні, кожен олень хоче прийти і вигребти долляр, бо... далі логіка закінчується... Те, що матрац не врятує, а лише зашкодить під час війни, не думає ніхто...а жаль...
А якщо ж хтось обрав неправильний банОк... то це плата за його недалекоглядність і жадібність. Випийте валер"янки, проштудіюйте сайт ФГВФО, усвідомте, що зайвий % в долляровому депо в тому ж Брокбізнесі (а люди реально несли у лютому (!) з Дельти гроші у Брок, бо там на 1% більше, ітить!!!), обернулися виплатами у грЮвні по курсу НБУ на день введення ТА (який там був? 9,5?!), і як наслідок, суцільним попандосом, ще раз перечитайте рекомендації шановного Квестора...і хай це Вас навчить у майбутньому не повторяти таких помилок.

Як хто Кубів і ко з його дурнуватими постановами які суперечать цивільному кодексу (тобто не законі, але у нашій правовій державі хіба це можна довести, всі суди куплені).
Була хороша ставка як клав, зараз ставку понизили є кращі пропозиції, тому хочу в інший банк віднести свої гроші, але банда американських ставлеників вирішила інакше і свої руки поклала уже на наші кровні, як це розуміти... правильно товариш IMPRINTER сьогодні сказав, щоб горіли в пеклі.
GI Joe

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 05:54

"Ваша роль - Ругательная, и ко мне, прошу, еЁ не применять!"

zzzzzz написав:Наблюдатель вы вообще на календарь смотрите?
Баланс составлен на 31 марта...а новость вышла сегодня...а сегодня 30 апреля,как бы почти середина второго квартала.
И еще совет...смотрите на последний раздел баланса....Нормативы НБУ.
Адекватность капитала и все соотношения.

Совет более чем Вредный и ПОДЛЫЙ ... :evil: как и сама метода исчисления нормативов, придуманная банкстерами ИМЕННО для ГАДОСТЕЙ, поскольку исходит из Регулятивного капитала, куда относят и рефинанс, и субдолги, и прочую лабуду ... :twisted: , а НАДО исходить в расчётах из Собственного капитала .
Ser Fil

Подякував: 80 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 07:24

Тарас Бульба написав:
  IMPRINTER написав:
  Тарас Бульба написав:При достроковому розірванні депо норма про видачу валюти в гривні теж залишилась?

да

7) уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, та достроково погашати ощадні (депозитні) сертифікати, номіновані в іноземній валюті, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.

От плять, який ше прапор можна як подразник на балконі повісити? кацапунський не пропонувати... :wink:

Шо за країна, одні банки бабло не повертають у валюті, де депо закінчилось, бо типу зараз неможуть, а ті які можуть то в гривні бо достроково...

Сбер рф возвращает даже досрочно в валюте
Алексей77

Подякував: 71 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 07:26

Faceless написав:Один лярд это уже приблизительно грузовик, забитый баблом.

не долларовыми купюрами не прикидывали? за какие гроши янушеску приобрел подмосковную хатынку, кстати, информации не встречали?
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 тра, 2014 08:14

GI Joe написав: Як каже моя бабуся такі чесні як Беркові штани.

Ваша бабушка знакома с творчеством Елены Берковой?
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

#<1 ... 10081009101010111012 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор