Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 213214215216217 ... 1243>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 12:00

Yule4k@ написав:сейчас пыталась оплатить телефон. Вот что говорит: Отказ в авторизации карточки Вашим банком. За разъяснением обратитесь в банк, выдавший вам карточку. Телефон банка находится на обратной стороне Вашей карточки. :evil:

1 - наименование оператора?
2 - через какую систему платили?
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 12:15

justit написав:в мене в останні 3 роки дуже велике бажання - помилятись, але, бачу не помиляюсь у висновках...

Як я сказав раніше "All we can do is seat and wait", так воно і відбувається....

До речі, а про зниження ліміту на ПОС-терміналах до 500 грн/доба десь можна прочитати?

Мне сообщили эту информацию в сall-centr, в пятницу, вечером . Мою карточку завернули в магазине. Информации на сайте Родовида я не нашла.
Kapri

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 12:25

Kapri написав:
justit написав:в мене в останні 3 роки дуже велике бажання - помилятись, але, бачу не помиляюсь у висновках...

Як я сказав раніше "All we can do is seat and wait", так воно і відбувається....

До речі, а про зниження ліміту на ПОС-терміналах до 500 грн/доба десь можна прочитати?

Мне сообщили эту информацию в сall-centr, в пятницу, вечером . Мою карточку завернули в магазине. Информации на сайте Родовида я не нашла.
Вчора в кол-центрі сказали наступне: в них збій програми, яка працює з візою, проте Мастеркард працює і ліміти 100 готівка і 1000 безготівка.
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 12:32

Не витримав знов подзвонив в кол-центр, сказали, що завтра типу будуть вирішуватись питання з візою, коли зроблять невідомо, а ліміт по безготівці дійсно зрізали до 500, цікаво чому на Мастеркард 1000
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 13:52

AYU написав:Этот Error начался со вчерашнего дня. Я думаю это инициатива Приватбанка.

вот только они не сознались...
сослались на возможный запрет использования карты для оплат в и-нете...

я очень надеюсь, что это из-за "неполадок" с визой
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 13:56

amc2000 написав:Просили же слова глупые не писать!!!!!!!!!
Или надоело пользоваться????!!! :twisted:

Послуга передбачає отримання смски.
Я б ризикнув скористатись за умови, що смски приходять вчасно. На жаль, реалії такі, що відіслані на вихідних смски приходять лише у понеділок (вчора надіслав 3 смски, ще не дісталися адресата і таке вже не вперше)
idontbite

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 14:02

justit написав:
AYU написав:Этот Error начался со вчерашнего дня. Я думаю это инициатива Приватбанка.

вот только они не сознались...
сослались на возможный запрет использования карты для оплат в и-нете...

я очень надеюсь, что это из-за "неполадок" с визой
Ліміти там такі самі як по безготівці? тобто 500 грн.?
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 14:12

justit написав:по поводу предыдущего моего поста
ErrorCode(Код ошибки):057
(кто в курсе - то знает где это...)
онлайн саппорт посоветовал обратиться в банк эмитент, вероятно оплата с карты в сети запрещена.
Однако уже через 15 минут я выяснил, что не запрещена, так как пополнил мобильный (так, просто, дабы проверить)
Какой оператор - не суть важно......
но ни один, из недавно перечисленных выше

а зараз ця система працює?
idontbite

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 14:19

idontbite написав:
justit написав:по поводу предыдущего моего поста
ErrorCode(Код ошибки):057
(кто в курсе - то знает где это...)
онлайн саппорт посоветовал обратиться в банк эмитент, вероятно оплата с карты в сети запрещена.
Однако уже через 15 минут я выяснил, что не запрещена, так как пополнил мобильный (так, просто, дабы проверить)
Какой оператор - не суть важно......
но ни один, из недавно перечисленных выше

а зараз ця система працює?
В мене не вийшло, так все ж таки які ліміти?
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 15:00

Сейчас удалось на ПОРТМОНЕ оплатить коммунальные платежи. Кому нужно - поспешите. Завтра, может быть, уже не будет такой возможности.
AYU

#<1 ... 213214215216217 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ