|
Актив-банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:30
pete написав:От кондомы-специально ввели лимиты чтоб овощу нбушному показать-мы ж типа выдаем по нашим лимитам. А он хавает. Вообще страна чудес!!!! Хрена с два я в банк деньги понесу больше в этом сомали
это вы зря, а кто ж налоги с депозитов платить то будет?!? вчера заехал в отделение за перевыпущенной картой, вот ведь... хоть бы предупредили про лимит в 50грн.!  А у меня 5 дней руки не доходили забрать 500грн. в банкоматах партнерах (в кассе отделения пусто), чувствую теперь пол месяца придется забирать  а за депо даже молчу...
-
Lost
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:32
aliole написав:Коли вкладались в Актив, оцінювали ризики? Квесторе_поверніться, звісно, оцінювали. Стабільний рейтинг, непогані відгуки. Але минуло три місяці - і все кардинально змінилося. Отже, питання недоречне, бо в нинішній нестабільній ситуації все одно нічого передбачити неможливо.
Так це не оцінка, оцінка за Квестором --------------------------------------------------- 1. Профіль ризиків і анфас можливостей, вкупі з мотивацією, ВЛАСНИКА банки. ...бо будь-яка банкА - це ЛИШЕ майно її власника. 2. ВЛАСНА ліквідність( відрізняється від нормативної) ...бо будь-яка "грошова банкА" має тупо мати ГРОШІ. 3. РЕАЛЬНА капіталізація ( відрізняється від номінальної на обсяг НЕдорезервування). ...бо чим більше власники ризикують ВЛАСНИМИ грошима- тим спокійніше кредиторам , в тому числі, депозитним. 4. Операційна ефективність ( відрізняється від балансової прибутковості). ...бо банкИ -це бізнес, котрий має бути ефективним. 5. Банка має мені подобатись ...чимось або кимось. ...бо мені так хочеться, звиняйте.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:41
Квесторе_поверніться Круто. Но еще недавно была другая власть и был Клюев. Теперь все изменилось. В т.ч. и оценка рисков.
-
Client2
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 554 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:46
Client2 написав:Квесторе_поверніться Круто. Но еще недавно была другая власть и был Клюев. Теперь все изменилось. В т.ч. и оценка рисков.
к сожалению, в нашей стране политика очень тесно связана с финансами
-
mishel1_
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:48
Client2 написав:Квесторе_поверніться Круто. Но еще недавно была другая власть и был Клюев. Теперь все изменилось. В т.ч. и оценка рисков.
Квестор взагалі не вважав клюєвський Актив за банк - в розумінні продажі банківських послуг... Так, там здійснювалися якісь банківські продажі але реально бізнес, що стояв за банчиком оцінити було неможливо. Тому і ризики були високі...які можна було оцінювати по інших параметрах...Квестор привів лише основні.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:49
ещё год назад я на милион вложился , сейчас думаю писать при окончании вклада возврат средств переводом по безналу.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:50
mishel1_ написав: Client2 написав:Квесторе_поверніться Круто. Но еще недавно была другая власть и был Клюев. Теперь все изменилось. В т.ч. и оценка рисков.
к сожалению, в нашей стране политика очень тесно связана с финансами
Згідний. І політика коли Клюєв права рука Віктора-Кровавого це одне. А коли ніхто...це зовсім інше.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:52
sens написав:ещё год назад я на милион вложился , сейчас думаю писать при окончании вклада возврат средств переводом по безналу.
Писать..... можна, а ось чи піде Ваш безнал? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:57
Квесторе_поверніться реально бізнес, що стояв за банчиком оцінити було неможливо.
Почти невозможно. Кое-что можно было найти. А если было невозможно, зачем тогда спрашивать, оценивались ли риски? По некоторым показателям у банка был рост. До некоторого времени обязательства он выполнял исправно. Поэтому можно было предположить, что за 5 лет, на которые приходила предыдущая власть, с ним ничего плохого не произойдет. Кто ж мог предположить, что она эти 5 лет не продержится?
Востаннє редагувалось Client2 в Сер 21 тра, 2014 10:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Client2
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 554 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2014 10:58
Квесторе_поверніться написав: sens написав:ещё год назад я на милион вложился , сейчас думаю писать при окончании вклада возврат средств переводом по безналу.
Писать..... можна, а ось чи піде Ваш безнал? 
какой ваш будет правильный вариант?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-