Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Login написав:Мене цікавить два питання: 1)як прихватбанк виплачує винагороди за зброю та сепаритистів.
Никак не выплачивает, с чего вы взяли что ПриватБанк этим занимается?
Login написав:2) і чому по рефанансуванні від НБУ за 2014р. прихват лідер?? 13,01-3472 млн грн;31,03-12835 млн грн;07,04-15355 млн грн; тобто разом 11883 млн грн???
Тому що лидер!
Ответ в формате вашей стилистики.
1)А хто займається?? (у форматі вашої відповіді) Хто один із головних акціонерів прівета?Хто очільник дніпропетровської області? Хто створив "Штаб национальной защиты Днепропетровской области" і 4 загона вже сформовано?Для прикладу декілька посилань: http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2014/05/22/326336 http://thekievtimes.ua/society/376334-k ... tavki.html 2)Грубити не потрібно, хоча я бачу це коронна фішка працівників прівета, коли їм задають незручні запитання. Вам намалювати потрібно таблицю, схему, графік для кращого сприйняття цифр?? Тому давайте поважати один одного і якщо є володіння інфо то відповідати по суті, мені цікаво чому один з гігантів банківської справи в Україні бере для рефінансування в НБУ 11883 млн грн?
Vint написав:Приват "порадовал": теперь за все платежи 1% отжимает. Хотел заплатить за кредит в другом банке - 40 грн комиссии при оплате с виртуального счета/интернет карты Я понимаю, что банку деньги очень нужны, но это последняя капля.
даже за коммуналку?
За пополнение мобилы сняли помимо 0.5 грн ещё и 1%. Пополнял с кредитных денег.
Представник банку, що таке пріоритетна заявка і скільки часу вона виконується? І чому кожен раз звертаючись до служби підтримки я маю розказувати суть проблеми, якщо вона не змінилася - не знімаються кошти з свіжовиданої карти? За 3 дні я більше займаюся приватом аніж власними справами, зате маю красіву голд-карту, даже дві, і пріоритетну заявку в техслужбу, бо карти поки шо бесполєзні, а час спливає (номер заявки в техслужбу 4506721). І я не бажаю у 20-й раз розказувати свою сумну історію, а лише чекаю повідомлення що тепер все працює і можна спокійно йти в банк, я хочу зняти свої гроші завтра, ферштейн?
Добрый вечер! Но подскажете ли как решить проблему. Есть у человека карточка зарплатная в Крыму и паспорт с запорожской пропиской. Там некоторая сумма оказалась заблокированной со времени известных событий. Можно что-то предпринимать и что? Можно ли решить вопрос из самого Крыма? Спасибо.
Близится 25-е и опять ж*** с одноразовыми паролями.
В чате .. мол почистите кеш, историю, перезагрузите все в доме и попробуйте еще раз. Начинаешь тянуть за язык - да, проблема есть, специалисты занимаются, пробуйте через 2-3 часа. Блин, ну найдите толковых специалистов, пусть они раз и навсегда настроят. Не пропускают шлюзы, сделайте обратный звонок, чтобы пароль робобаба проговаривала, как это делает гугла в двухэтапной аутенификации.
Petrovich Если ваша зарплата составила 10,000 грн, и еще вам на карточку перевели 20,000 грн, а затем вы совершили покупку на 30,000 грн, то бонус составит 5% от размера зарплаты - 500 грн.
http://promos.privatbank.ua/derzhy5 Организатор имеет право не предоставлять поощрение в рамках Акции для держателей зарплатных карт, эмитированных ПриватБанком, если карта закрыта, заблокирована, а также по таким операциям: любые операции пополнения карты участника Акции;
Так що бонус буде рівний нулю, а не 500 грн. Вже пригадую таку акцію, але банк її раптово перервав і не виплатив бонуси.