Allerapx написав:подскажите в магазинах можно расплачиваться долларовой картой?
Можно, но с заметными потерями: курс конвертации для карт хуже, чем обменный, да ещё и 1% комиссии дерут.
VAB очень наглый и жадный банк. Это только в Привате (ну и в некоторых ещё) нет комиссии за конвертацию и курс для карт такой же, как для валютообмена.
Квартирне питання для мене набагато ускладнилося неприємностями банку, де я тримаю депозит. Як завжди – неочікувано, виявилося, що VAB банк переживає кризу і депозити не віддає. Дуже мило з їхнього боку підкласти мені таку свиню у подібній ситуації! Втім, термін мого депозиту ще не сплив, але шанс на зміни у ближній перспективі – відсутній. У відділенні на Дегтярівській, куди я вирішив перевести гроші, мене жодним чином не обнадіяли. Коли почнуть віддавати депозити заступник директора не знає. Так само жодної надії щодо обміну депозиту на житло, яке є заставі банку. Тобто, варіантів – нуль. Не те що пристойних – взагалі. Єдине що вдалося, це відкрити поточний рахунок, куди я переведу гроші зі свого депозиту в артемівському відділенні, але тільки тоді, коли спливе його термін. Рахунок – нульовий. Порожній. Коли ж я зпропонував покласти туди хоч сто доларів, на мене витріщилися, як на божевільного: - Навіщо? Мабуть і справді, їхні справи кепські. Жіночка-клієнт, яка стояла поруч до сусіднього оператора, невірно трактувала подію і вибігла за мною на вулицю – уточнити. - Вам сто доларів у касі видали? - Ні, це мої. - Не зв’язуйтеся з цим банком! Вони нічого не віддають... Гарна порада, як і ложка – доречна вчасно. Добре, що чекати закінчення мого теперішнього депозиту – менше місяця. Погано, що доведеться знову їхати до Києва – оформляти новий депозит, у той час, як свої справи в Донбасі за цей час я фізично не встигну вирішити... http://vivagor.livejournal.com/360401.html
Можно, но с заметными потерями: курс конвертации для карт хуже, чем обменный, да ещё и 1% комиссии дерут.
VAB очень наглый и жадный банк. Это только в Привате (ну и в некоторых ещё) нет комиссии за конвертацию и курс для карт такой же, как для валютообмена.
никаких комиссий при расчетах в торговле нет. рассчитываюсь постоянно в Украине долларовой картой и в инет-магазинах. Блок 10% есть, который возвращается на счет через пару дней, и все. а курс, да, ниже наличного.
никаких комиссий при расчетах в торговле нет. рассчитываюсь постоянно в Украине долларовой картой и в инет-магазинах. Блок 10% есть, который возвращается на счет через пару дней, и все. а курс, да, ниже наличного.
Я как-то имел глупость заплатить долларовой картой за покупку в евро (в Греции), курс получился где-то в районе 1.5.
можно, 0,5% в атмосфере, курс для карт меньше наличного и указан на сайте. и учтите, что временно блокируется 10%. пробуйте 800грн снимать.[/quote]. Я спрашиваю не о конверт акции доллара в грн, а о том, можно ли получить реальные доллары в кассе банка партнера? Не гривну, а доллар. Должны же быть варианты... Конвертировать доллар в гривну по курсу покупки банка, считаю безумием.
sneg65 написав:Я спрашиваю не о конверт акции доллара в грн, а о том, можно ли получить реальные доллары в кассе банка партнера? Не гривну, а доллар. Должны же быть варианты... Конвертировать доллар в гривну по курсу покупки банка, считаю безумием.
вы спросили, можно ли обналичить долларовую карту "в кассах амосферы". у атмосферы нет касс, это банкоматная сеть. а в украинские банкоматы, насколько я знаю, доллары не загружают.