|
Брокбiзнесбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 11 чер, 2014 19:43
KIM30 написав:Я правильно розумію, що до сьогоднішнього дня ще нараховувались відсотки по вкладам, але виплачуватись будуть в порядку 7-ї черги? і по якому курсу тепер будуть віддавати валюту? На день ліквідації чи на день введення ТА?
Не правильно. Если и будут выплачивать, то в 4-ю очередь, а не седьмую. Валюта идёт по курсу на день признания банка неплатёжеспособным - это по закону. По неподтверждённым сведениям будут выплачивать на день ввода ВА. Но это уже беззаконие и произвол.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:28
ACasper написав:Flicker Не можна окупантів підтримувати
Альфа-банк вже розділили, крім того він належить приватним структурам. На рахунок Промінвеста погоджуюся - зараз це дочка російського ВЕБа. Але депозити віддають без проблем. Для порівняння - наш "Дельтабанк", в якому отримати $ - це ціла проблема. Про "Брокбізнесбанк", теж вітчизняний, очевидно, розповідати не треба. Найбільш надійні зараз банки із закордонним капіталом, а також державні. Ще можу порадити банк "Хрещатик", я там колись обслуговувався, проблем не було. Це наш, вітчизняний банк. Проблема не в окупантах, проблема у зрадниках Батьківщини. У Донецьку, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві і Одесі їх гонять у шию і там немає ніяких окупантів. Хочете боротися з окупантами - перерахуйте гроші на армію, я так і зробив.
мне в Дельте $ депо отдали без проблем (Львов ул.Героів УПА)
-
kos65
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:31
kos65 написав:мне в Дельте $ депо отдали без проблем (Львов ул.Героів УПА)
если не тяжело - размер депо в дельте, (которое отдали): до 10к или больше?
-
fedot
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:39
deneg net я извиняюсь, что к вам типа с цитатой. но может кто подскажет поподробней почему на сайте фонда нет информации никакой и что теперь делать. какой день считается точкой отсчета?
-
shkolina
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:46
shkolina 1. Фонд не пізніше робочого дня, наступного за днем отримання рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку, розміщує інформацію про це на своїй офіційній сторінці в мережі Інтернет.
1. Фонд розпочинає виплату відшкодування коштів вкладникам, їх представникам та спадкоємцям у національній валюті України в готівковій або безготівковій формі не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
Таким чином, з 11 червня 2014 року відкликаються банківська ліцензія, генеральна ліцензія на здійснення валютних операцій та розпочинається процедура ліквідації зазначеного банку.
-
Crop
-
-
- Подякував: 268 раз.
- Подякували: 598 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:52
Президенту України ПОРОШЕНКО П.О. 01220, м. Київ, вул. Банкова, 11
Скарга на бездіяльність ФГВФО та про збільшення граничного розміру відшкодування коштів за вкладами
Шановний Петре Олексійовичу!
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб грабує вкладників банку, і контролю над ним немає ніякого. Відповідно до вимог Директиви Європейського Парламенту та Ради від 30.05.1994 №94/19 щодо схем гарантування депозитів (Official Journal L 135, 31.5.1994, p. 5–14), мінімальний рівень гарантії відшкодування коштів за вкладами має становити 100 000 євро. У зв’язку з різкою девальвацією гривні на 50%, підписанням асоціації з Європейським союзом, бездіяльністю Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та невідповідністю граничного розміру відшкодування за вкладами Директиві Європейського Парламенту та Ради від 30.05.1994 №94/19, ПРОШУ: доручити адміністративній раді Фонду гарантування вкладів фізичних осіб виконати вимоги Директиви Європейського Парламенту та Ради від 30.05.1994 №94/19 та збільшити розмір відшкодування коштів за вкладами відповідно до схем гарантування депозитів (Official Journal L 135, 31.5.1994 p. 5–14). Відповідь прошу надати у термін згідно ст. 20 Закону України «Про звернення громадян» за адресою: .
З повагою, ІВАНОВ 10 червня 2014 року
-
go_tavrika
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 21:55
fedot написав: kos65 написав:мне в Дельте $ депо отдали без проблем (Львов ул.Героів УПА)
если не тяжело - размер депо в дельте, (которое отдали): до 10к или больше?
до 10-ки, но четко ,первая порция без всяких заказов в день окончания,остальное день в день.я был удивлен,приятно,в ближайшее время буду забирать 100 т.грн.,посмотрим как они на этот раз так что,деньги от БББ часть в Платину(тоже отдали без всяких предзаказов досрочку 100 т.грн.),часть в Дельту
-
kos65
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 22:45
ACasper написав:ktotogdeto Из этих всех банков у Укргаза самый нормальный процент по грн.-депо.
Да, в среднем на 1-2%. Но: 1. В Укрэксимбанке можно депозит открывать на ЛЮБОЙ срок с точностью до дня. В Укргазбанке только месяц и больше и с точностью до месяца. 2. В Укрэксимбанке семидневный депозит 18% годовых - в Укргазбанке такого нету.
Зачем обманываете людей если не владеете информацией? Укргаз открывает по дням, знаю на собственном опыте.
-
MeanWhile
-
-
- Подякував: 138 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 23:33