Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Haza написав:"с напоминанием о просроченных депо" - це де?
внизу экрана.
По подвійному кліку переходим на форму "Подій". А як Ви хотіли?
эээ... внизу экрана(на рамке) обычно ссылка на тему, а когда есть просроченный депо то ссылка заменяется на напоминание. я хотел бы чтобы ссылка не пропадала, а сдвигиась вправо к примеру.
Що нового: + Додано щоденні баланси по рахунку. Потрібно викликати контексне меню правим кліком по рахунку на головній формі програми. Якщо період не заданий (пустий), то буде показано весь доступний період! - Дрібні виправлення;
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція
Як правильно оформити депозит Дельта банку? в ньому % платяться в кінці кожного місяця як мені пояснила дівчинка в банку можна по кроках як це зробити в програмі? дякую
greenozon написав:Як правильно оформити депозит Дельта банку? в ньому % платяться в кінці кожного місяця як мені пояснила дівчинка в банку можна по кроках як це зробити в програмі? дякую