|
VAB Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 17 чер, 2014 00:46
pro4nist написав: kievlyanka написав:  я так обрадовалась, что дают грн, что даже не спросила про валюту, честно честно, так что про нее радимую ничего сказать не могу  выдали мне свыше 3000 и т.д. а какой там лимит я даже не знаю
да, очень важно уточнить, выдали 3к по одной карточке или по 3м?
так если это проценты - то ордер напечатали и иди бери в кассе - там лимитов нет. А вот тело они зажимают как могут, оттягивая неминуемый пипец этого учреждения. Хотя если бахматый вернет кредит в 3,7 лярда грн., полученый весной за счет рефинанса 1,95 лярда и средств биомассы в 1,75, то все можна и спасти. Но репутацию не вернёшь!
-
pete
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 720 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 16:14
shu-m написав:Ни Агриколь
В Агриколе я вчера снял 1000, сегодня 1000 в Сбербаке России.
-
morino
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 16:26
звільнився раніше з роботи, погнав у банк закривати картку. "непєрєдаваємиє очучєнія" головний-Львів. банкомат-на сервісі і це у головному. у передбаннику купка-людей. двері у зал закриті на ключ. відкриває зісередини охорона і запускає по 1-му у зал. каса тільки до 15-00! двоє схарених гідів намагаються обслуговувати бажаючих. постояв у черзі, плюнув та й пішов. завтра зранку буду пробувати знову.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1320 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 16:36
Подивимся на наслідки. Стаття на Форбсі: forbes.ua/news/1373236-bank-bahmatyuka-izmenil-usloviya-refinansirovaniya-evrobondov
-
ultrium
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 16:37
jump написав:звільнився раніше з роботи, погнав у банк закривати картку. "непєрєдаваємиє очучєнія" головний-Львів. банкомат-на сервісі і це у головному. у передбаннику купка-людей. двері у зал закриті на ключ. відкриває зісередини охорона і запускає по 1-му у зал. каса тільки до 15-00! двоє схарених гідів намагаються обслуговувати бажаючих. постояв у черзі, плюнув та й пішов. завтра зранку буду пробувати знову.
Для чого карту закривати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 16:52
pete написав: pro4nist написав: kievlyanka написав:  я так обрадовалась, что дают грн, что даже не спросила про валюту, честно честно, так что про нее радимую ничего сказать не могу  выдали мне свыше 3000 и т.д. а какой там лимит я даже не знаю
да, очень важно уточнить, выдали 3к по одной карточке или по 3м?
так если это проценты - то ордер напечатали и иди бери в кассе - там лимитов нет. А вот тело они зажимают как могут, оттягивая неминуемый пипец этого учреждения. Хотя если бахматый вернет кредит в 3,7 лярда грн., полученый весной за счет рефинанса 1,95 лярда и средств биомассы в 1,75, то все можна и спасти. Но репутацию не вернёшь!
и зачем тот ордер? карточку показывает и называете сумму 
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 17 чер, 2014 17:22, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 17:13
Пипец. Банк сам устанавливает пролонгацию. 15 июня закончилось депо и деньги(% и тело) должны были упасть на карточку. Пролонгация была мной за долго через ИБ отключена. Так банк сам взял и пролонгировал депо. В отделении сказали что видели что на моё депо не было пролонгации и как депо само по себе пролонгировалось НЕ ЗНАЮТ!!! Говорят наверное был сбой банковской системы(((. И не чем помочь не могут. В конце месяца у меня заканчивается ещё 3 депо общей сложности 150К и отделении сказали что не могут гарантировать что эти депо опять не попадут под СБОЙ банковской системы. На счёт карточек. Оказывается что отделение может снимать на сутки ограничение по карточкам с 1000 грн до 10 000 грн. Но не всем.В день разрешено определенное количество карточкам. Во общем для своих ))) Карточки можно свободно получить по 2 шт на каждый продукт( КАРТКА «АКТИВНІ ЗАОЩАДЖЕННЯ» и КАРТКА «Заощадження Максимум»). Буду заказывать себе и всем знакомым на которых оформлено мои депо по 4 карточки.Каждая карточка стоит 20 грн за годовое обслуживания и срок изготовления карточки 2-3 дня.
-
М И Р А Ж
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 17:25
Квесторе_поверніться Для чого карту закривати?[/quote]
зміг усе забрати через атмосферу. картку використовувати більше не буду. немає бажання працювати із банком, який постійного клієнта має за бидло. а за неактивну картку ця грана наволоч нараховує комісійні. тому хочу завершити цю епопею. є інші варіанти?
-
jump
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 17:30
jump написав:Квесторе_поверніться Для чого карту закривати?
зміг усе забрати через атмосферу. картку використовувати більше не буду. немає бажання працювати із банком, який постійного клієнта має за бидло. а за неактивну картку ця грана наволоч нараховує комісійні. тому хочу завершити цю епопею. є інші варіанти?[/quote] Так. За неактивність рахунку стягується плата. Але в овердрафт не заганяє. Тут останню гривню недавно з мого рахунку стягнуло...за неактивність. Але ще не закриваю....може пригодиться.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2014 17:51
Квесторе_поверніться
тобто я повністю вичищаю рахунок до копійки і залишаю картку? - на всяк випадок. у мінус банк мене не заганяє? не буде так, що потім, щоб закрити картку мені ще якусь комісію нарахують? ті ж самі комісійні за неактивність?
-
jump
-
-
-
-
Профіль
-
-
|