|
|
![]() Шо Вы паритесь? Во-первых, денег никто не получит, кроме 200к от фонда. Можете хоть Папе Римскому написать. БББ - галимый бубен. Там всё разворовано ещё до Вас. Во-вторых, любая заява пишется в свободной форме. Не надо лезть в эти дебри с правильностью законов. Напишете просто: прошу включить меня в реестр кредиторов БББ, чтобы получить свои проценты или свыше 200к... Если в заяве будет изложена суть вопроса и что Вы просите, то никто Вам не может отказать. ![]() zxcvb
А вам не показалось странным, что данный документ в основной части почти 1 в 1 повторяет тот, что я разместил здесь на сайте? Это при том что даже здесь мы обсуждали несколько вариантов. Особенно в части как начинать заявление, что должно идти за чем и как правильно связать. За основу взят последний. Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію банку АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК" Куреному О. В. м. Київ, пр. Перемоги, буд. 41, 03057. ПІБ вкладника (повністю у родовому відмінку) паспорт серія___ № ________, виданий _____________ МУВС МВС України в м. _________ ___.___.20__ р. _______, м. ______, вул. _____________, буд. __, кв.__ (місце проживання - поштовий індекс, область, район, місто, назва вулиці, N будинку, N квартири) Контактний номер телефону: ____________________ (стаціонарний) ЗАЯВА про задоволення вимог кредитора Відповідно до Постанови Правління Національного банку України від 10.06.2014 №339 "Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства "БРОКБІЗНЕСБАНК", рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) від 11.06.2014 р. №45 про початок здійснення процедури ліквідації Публічного акціонерного товариства "БРОКБІЗНЕСБАНК" (далі - Банк), про що було здійснено публікацію у газеті "Голос України" №113 (5863) від 14.06.2014 р. та керуючись ч.5 ст.45 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Закон), як кредитор банку, повідомляю Вас, про грошові вимоги до Банку, які складаються з зобов’язань з виплати відсотків за вкладом (вкладами), нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку, у відповідності до договорів банківських вкладів (депозитів): 1) № _______ від «___» ______20___ р. 2) № _______ від «___» ______20___ р. … На підставі вищевикладеного, у відповідності до ч.5 ст.45, ч.2 ст.49, ч.1 ст.26, п.4 ч.1 ст.52 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" № 4452-VI від 23.02.2012 р. (зі змінами та доповненнями), прошу: 1. Прийняти та розглянути мої грошові вимоги до банку, які складаються з зобов’язань з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації до дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку (з 03.03.2014 р. по 10.06.2014 р.), у відповідності до вищенаведених договорів банківського вкладу (депозитів). 2. Задовольнити мої вимоги шляхом включення їх до реєстру акцептованих вимог кредиторів в порядку черговості, встановленої пунктом 4 частини першої статті 52 Закону. 3. Письмово повідомити мене про акцептування моїх вимог. Додатки: - копія паспорта (на __ аркушах), - копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (на 1 аркуші). "___" червня 2014 року _________ ПІБ вкладника P.S. Копії паспорта і ідентифікаційного коду завіряються особистим підписом, його ініціалами та прізвищем, з відміткою "Згідно з оригіналом" і датою засвідчення копії. Востаннє редагувалось ACasper в Нед 22 чер, 2014 15:41, всього редагувалось 2 разів.
![]() Взагалі-то навіть тут "За потреби надається перелік інших додатків (наприклад, свідоцтво про право на спадщину, свідоцтво про народження - нотаріально засвідчені)." Кроме того, одной копии договора не достаточно. Должны быть еще копии кассовых документов (квитанции, платежные поручения, мемориальные ордера и т.д.), причем все это, если уже посылаете, должно быть заверено нотариусом, иначе - это обычные бумажки. А вот копии паспорта и идентификационного кода вы можете заверить сами по закону. Я лично копии договоров не отсылал. ![]()
Я Вам даже больше скажу - копии паспорта и кода тоже не нужны. Все эти копии есть и так в банке. Абсолютно все клиенты заводятся, как контрагенты, а значит подписи, копии, договора и т.д. есть. Если захотят кого-то не включать в список, то не включат и с копиями. Причём проверить это невозможно. Поэтому пишите заяву в свободной форме, без всяких копий и всё. Главное, чтобы была изложена суть вопроса, также даны все паспортные и контактные данные. Ну и самое главное, чтобы после ликвидации хватило денег на четвёртую очередь. Но скорее всего дырка от бублика будет, а не деньги ![]() ![]()
Интересно, а почему это для меня? Я же здесь написал: "...пишите заяву в свободной форме, без всяких копий и всё. Главное, чтобы была изложена суть вопроса, также даны все паспортные и контактные данные". В Вашем примере тоже не требуются никакие копии. Там написано, что желательно приложить копии паспорта, для ускорения процесса идентификации. Поверьте, что два года отведённых на ликвидацию хватит, чтобы всех идентифицировать по несколько раз и в разной форме ![]() Только не задавайте вопрос, а почему два года, а не год. Отвечаю сразу: одного года на ликвидация БББ не хватит, поэтому продлят ещё на год - 100%.
|
|