Sijen
При получении депозита по окончанию срока лимит - 150 тыс грн в день. Реально более 50 тыс в день не дают. А тем, кто готов терпеть - дают по 2-3 тысячи через день.
|
|
![]() joytleman перекладати я не збираюсь, -
я вже написав багато скарг щодо незаконних дій менеджменту, також відкрите крим. провадження в ЄРДР одночасно зареєстрував позов в суд, зайдіть в судовий реєстр - там уже близьео 20 проваджень, у звязку з відмовою банку повертати вклад, ось деякі з них витяги з Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень:
![]() joytleman той ліміт - цілковито незаконне рішення менеджменту, надіюсь їх притягнуть до відповідальності.
Те ж саме стосується комісії 15% за переказ коштів в інший банк Бахматюк, як акціонер кинув забагато вкладників..., я думаю в такий сладний період в нього відтік коштів тільки буде збільшуватися, можливо він сам цього не буде очікувативідтік з кожним місяцем зростатиме в арифметичній прогресії НБУ вже більше коштів не надасть, він сам також не збільшить стат. капітал, він просто буде 1-2роки відтягувати сплату коштів вкладникам, як із облігаціями... В перспективі, якщо ситуація в державі стабілізується він можливо віддаватиме вклади, якщо ситуація не стабілізується, він просто виведе застави і свої фірми, і неплатоспроможний банк передасть в ФГВО))) Як мені видається, в далекій неоптимістичній перспективі, йому набагато вигідніше купити новий банк - куди поступово перевести свої фірми, а ВіЕЙБі та ФінІніц визнати неплатоспроможними
![]() Pan V В каком отделении и городе?
Хочу также провести акцию протеста. Буду благодарен за рекомендации. "Банк" ФИ - МОШЕННИК, а его руководство бестыжие лжецы и мошенники!!! 5-й месяц не отдают деньги! Востаннє редагувалось Visky в П'ят 04 лип, 2014 00:17, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)если позов без розгляду - значит банк пошел на попятную и отдал деньги и позывач отзывает иск?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|