Квесторе_поверніться
а мона подправить мой списочек рисковых банок в грн.?
В порядке возрастания риска: Миха, ПтБ, ФИДО, Идея
|
|
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Re: Михайлівський
Понизили проценты сегодня на 0,5% (Неделька вообще -1%). По всем депозитам(((... Печалька. Востаннє редагувалось jay2004 в Пон 07 лип, 2014 10:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Потерялся чуток:
Какой налог на депозиты на данный момент? 15% со всех или свыше 20к гривны дохода? ![]() Ви що, хочете щоб я перебрав лаври експерта....Охрі. ![]() Це ж треба йти за Квестором.... 1. Власники і бізнес що стоїть за ними. В перших трьох власники заховалися за непевні контори В Міхбанку - ТОВ Екосіпан ПтБ - European Infrastructure Investment Company (“ЕIIC”) Фідо - ТОВ «КОНСАЛТИНГОВА ФІРМА «ФІНАНС АНАЛІТ СЕРВІС» Ідея - все чесно (в мамках польський банчик) Та вуха ж стирчать в Михбанку власника Ельдорадо, в ПтБ - власника Борисполя, в Фідо - дуже запутано (швидше за все Адаріч номінальна особа), банчив швидше за все збирався заробляти на ОВДП...ось не знаю чи зараз йому це вдасться. Бізнес Ідеї зрозумілий - кредити фізикам (автокредитування із зрозумілих причин останнім часом просіло). 2. Потрібно проводити аналіз господарки банчиків за останній період. Можна за критеріями Квестора....а можна і більш глибоко....на це потрібно час. Ну і звітність за 2 квартал ще не опубліковано. ![]() Але по старій інфо...ризики всіх 4 банчиків..менші ніж в УФС....мабуть.
![]()
Ну чудово написали, прям пісня. Думаю ФІДО задвину чуток далі. Но вони гарний такий дриблінг повесні показали ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Російські банки в Україні допомагають українській владі
Як на мене, це гарний сигнал у всіх розуміннях ![]()
Гарна штука банкшпіль. Складається перелік платників та одержувачів (із пашпортами, ЄДРПОУ або ІПН) і терпляче чекається на них під банківськими дверима, а дехто й відвідується за юрадресами та реєстраціями. Продуктивніше, ніж закривати рахунки ![]()
|
|