-------- А в чем негатив?...перестали завозить китайские тазики,и прикручивать к ним колеса на заводах Святаша? Позитив для курса, как раз в сокращении ввоза импортной продукции,и увеличения экспорта. Или изменении дисбаланса между экспортом и импортом в сторону положительного сальдо торгового баланса.
Я тебе уже второй раз повторяю, изучи структуру торгового баланса, по секторам экономики.И не пиши тут всякой х.е.р.н.и. Сайт Госстата и НБУ в помощь.
SWIFT написав: Відразу скажу я не прихильник ні тих ні тих. І взагалі в політику намагаюсь не лізти. Брудне це діло. Але так різко написав, або щось знає, або його вже просто достали такими питаннями.
Вопросы абсолютно бредовые, меня они тоже бы достали. Вынь да положь таким "вопрошающим" курс 5, депозит под 30%, и чтоб никакой инфляции
Свіжих даних ще немає, а ті що є нічого втішного не прогнозують. Торговий баланс -9.7 млрд дол ( квітень ) Платіжний баланс -14.5 млрд доларів ( перший квартал ) І це без урахування боргу в 5.3 млрд дол за газ. А що ви там щось обнадійливе для гривня побачили ? Я б дуже хотів якись позитив там знайти бо і в самого руки сверблять зайти в *стабільну* гривню та косити 25 річних. Але даруйте мінімум до нового року я пасс, а там глянем на торгівельний та платіжний баланси і побачимо. Слово депозит походить від латиського зберігати. Поки що мені не зрозуміло як можна зберегти в нашій красивій гривні.
А те що там намалювали позитивний баланс за травень нічого не міняє бо, то зарахунок позичених грошей які потрібно відавати, і тому що за газ нічого не платимо. А не тому що економіка стала більше продуктивнішою ( ВВП то падає ) чи зниження імпорту китайського барахла ( як везли так і везуть бо заміне немає ). Так що до осіні стабільність, а з першими холодами. Бо за газ ми вині і платити по тій чи іншій ціні будемо змушені. Плюс валюту буде потрібна на газ який збираються реверсом з Європи постачати ( його теж за гривню не продають ) . Ну і МБ сьогодні коротко термінове штучне зміцнення нац валюти , закінчилось ростом зеленого. І це ще навіть не пік попуту на нього.
Украине в текущем году предстоит выплатить 7 009 млн долларов по внешним займам. ----------------- Объем внешних выплат в 2015 году оценивается в 7,699 млрд долларов. http://delo.ua/ukraine/ukraine-v-2014-g ... ov-227529/
zzzzzz написав:SWIFT ссылку кинь откуда твои перлы
http://www.economist.com/category/print ... indicators тільки там щоб отримати доступ до всіх матеріалів потрібна підписка ( за гроші ) як варінта реєстрація і можна мати доступ до 3 статей в тиждень безкоштовно. Не прийміть за рекламу, бо цей журнал її не потребує, до того ж на цьому форумі англійською володіють одиниці. Але Ви як освідченна людина розберетесь.
Востаннє редагувалось SWIFT в Чет 10 лип, 2014 00:17, всього редагувалось 1 раз.
adeges написав:очень занимательно. из него очевидно, что выписки не являются документом, подтверждающим внесение денег. но главное практическое следствие, очевидно, что при пополнение вклада необходимо заключать допсоглашение. т.е. квитанция, даже правильная, сама по себе не являются доказательством внесения денег. к квитанции нужен договор. при открытии вклада договор заключается, но при пополнении - я такого нигде не видел, а вот верховный суд это считает необходимым. Цитата:
Скасовуючи рішення суду першої інстанції та ухвалюючи нове рішення про часткове задоволення вимог ОСОБА_1, апеляційний суд, з висновками якого погодився й суд касаційної інстанції, виходив із того, що додаткового письмового договору про внесення додаткового внеску за договором банківського вкладу від 24 грудня 2012 року між сторонами не укладалось
Занимательно, но мне тогда интересно следующее. Абстрагируемся от депозита и квитанций о внесении. Опять таки та же выписка - документ, подтверждающий наличие у ВАС на счетах (любых) определенных сумм. Вне зависимости от того, как они внесены и подтверждены ли внесения чем-то. И другого документа, который имеет аналогичную функцию, я не знаю. Если в выписке есть остатки на счете 2635, на ваше имя, то какая разница, есть ли документ о внесении? Я этого не могу понять.
Похоже, что украинское законодательство не предусматривает выписку как потверждающий внесение и или наличие денег документ.
SWIFT написав:Борги зовнінші чим будемо відавати ... яйцями ?
Украине в текущем году предстоит выплатить 7 009 млн долларов по внешним займам. ----------------- Объем внешних выплат в 2015 году оценивается в 7,699 млрд долларов. http://delo.ua/ukraine/ukraine-v-2014-g ... ov-227529/
модератор, отправь этого рашен троля обратно на родину
шановний а може якось з повагою до співрозмовника. Ви даєте позитив ( на вашу думку ) я даю те що може негативом. Можете щось протиставити давайте дані, грунтовна критика базована на фактах, допоможе мені зміни пою позицію. І я зрадістю перейду в гривню на 100 % . Я буду вам тільки вдячний за це, бо 20 % більше ніж 10 %. І тактовнішим будь шановний тактовнішим. Емоції на фінсовому форумі не вітаються.
SWIFT написав:Борги зовнінші чим будемо відавати ... яйцями ?
модератор, отправь этого рашен троля обратно на родину
шановний а може якось з повагою до співрозмовника. Ви даєте позитив ( на вашу думку ) я даю те що може негативом. Можете щось протиставити давайте дані, грунтовна критика базована на фактах, допоможе мені зміни пою позицію. І я зрадістю перейду в гривню на 100 % . Я буду вам тільки вдячний за це, бо 20 % більше ніж 10 %. І тактовнішим будь шановний тактовнішим. Емоції на фінсовому форумі не вітаються.
Ukrainian, все ж таки не дратуйте форумчан провокативними статтями, бо я ж можу й принциповіше підходити до порушень вами правил форуму