AntiKolobok написав:jenya555 Я читав, дякую. Що їм заважало направити такі повідомлення не 25.06., а хоча б на тиждень раніше? Реєстр вони зібрали 13.06., плюс 2 дні забрати його фізично в НДУ. Вже не згадую питання правочинів на зборах 2013 року. Тому і кажу, що за рівнем корпоративних відносин це все "туалетний папір".
sansey, San Я все понимаю. Но если в финансовых планах было поступление денег, а потом оно не состоялось, то вполне возможна ситуация "пересмотреть очередность приоритетов"
AntiKolobok написав:jenya555 Я читав, дякую. Що їм заважало направити такі повідомлення не 25.06., а хоча б на тиждень раніше? Реєстр вони зібрали 13.06., плюс 2 дні забрати його фізично в НДУ. Вже не згадую питання правочинів на зборах 2013 року. Тому і кажу, що за рівнем корпоративних відносин це все "туалетний папір".
огого... забрати фізично в НДУ....
Тут хто як звик. CEEN у Києві, багато київських емітентів забирають реєстри безпосередньо на Грінченко, у паперовій формі, або НДУ направляє кур'єра. Було б бажання.
Dimar написав:sansey, San Я все понимаю. Но если в финансовых планах было поступление денег, а потом оно не состоялось, то вполне возможна ситуация "пересмотреть очередность приоритетов"
В цьому і питання. Звичайно, для УБи в цілому, це єдиний нормальний папір. Плюс мотор. Але акція це ж не лише ліквідність у стакані.
Силы АТО пошли в наступление на нескольких участках фронта в районе Карловки, - Нацгвардия Подразделения Вооруженных сил Украины, Национальной гвардии Украины и батальонов территориальной обороны начали наступление в районе поселка Карловка Донецкой области.
"Населенный пункт расположен в 30 км от столицы шахтерского края - Донецка. На данный момент с использованием бронетехники ведется решительное наступление на нескольких участках фронта", - уточнили в Нацгвардии. Источник: http://censor.net.ua/n293302