Ser Fil написав:правительству без года неделя да в каких условиях да какие задачи НАДО решать, да ПОСЛЕ Януковщины и присных двадцать лет.
Якщо захоплюєтесь історією почитайте відбудову Японії та Німечинни після війни, а не після Януковича. Щоб оцінити управлінські здібності уряду вистачить і одного місяця. Вони або є або їх немає. І поки що за остані 23 роки частіше було що їх не було.
За один місяць неможливо оцінити взагалі нічого, особливо в таких умовах. До речі, ви вважаєте, що 17-19% інфляції це багато? Нагадати, яка була за 2008 рік?
достатньо подивитися на те як працюють із бізнесом і як нагнітають податковий прес, щоб стало ясно. Ілюзій щодо нової влади нема, все та сама обойма з якої випала сім"я та пара патронів.
SWIFT написав:, після девалу в 45% логічно буде якщо і інфляція буде така ж, а в Німечині після першої світової - перед приходом до влади Гітлера взагалі були 3х значні цифри.
SWIFT написав:Ну чому ж багато, після девалу в 45% логічно буде якщо і інфляція буде така ж, а в Німечині після першої світової - перед приходом до влади Гітлера взагалі були 3х значні цифри.
Нелогічно. Інфляція загалом може бути оцінена, як девальвація*доля_імпорту, але не за рік, а за півтора-два - враховуючи те, що цикли в різних сферах різнох довжини, і девал не всюди швидко відбивається на цінах.
flyman написав:достатньо подивитися на те як працюють із бізнесом і як нагнітають податковий прес, щоб стало ясно.
Припоную пригадати часи, коли Азіров був головою податкової, та й клименківські часи - і врахувати, що на той момент ми не втрачали купу територій, не було настільки гострої торгівельнох війни з РФ, не було такого алярму з витратами на армію.
Faceless написав:Нелогічно. Інфляція загалом може бути оцінена, як девальвація*доля_імпорту, але не за рік, а за півтора-два - враховуючи те, що цикли в різних сферах різнох довжини, і девал не всюди швидко відбивається на цінах.
Можливо Ви і праві. Але я наприклад продаю товар за ХХ до девальції, після девальвації я буду його продавати за ХХ*відсоток девальвації. Бо мій прибуток має бути стабільним. А як по іншому. Особливо якщо товар незаміний та інші його виробники зроблять теж саме ( бо прибуток має бути стабільним ).
Faceless написав:За один місяць неможливо оцінити взагалі нічого, особливо в таких умовах. До речі, ви вважаєте, що 17-19% інфляції це багато? Нагадати, яка була за 2008 рік?
Самая интересная инфляция была в 1993 году, куда страна с ускорением катится. Тогда при годовой инфляции в 2.6%, банки по вкладам предлагали 200 - 900% годовых. На самом деле в 1993 году цены выросли в 102,6 раза. http://ukrstat.gov.ua/ Но, весной и осенью были 2 десятикратные индексации зарплат, пенсий, сбережений. Т. е. положили вы в начале года в банк 10 000 купонов, весной из-за гиперинфляции их проиндексировали до 100 000, осенью до 1 000 000. И это при ставках 200 - 900% годовых
Давайте краще про банки. Якому системно утворюючому банку уготована доля Lehman Brothers. Робіть ваші ставки панове... Дельта ? Серед великої двадцятки вона виглядає найгірше.