Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На днях заходив в відділення ПІБа отримати валютний переказ Вестерн Юніон. Сказали, що програма налаштована на видачу переказу виключно в гривні. Це відповідало дійсності? Це було до 591 постанови але після 540 постанови НБУ. На минулому тижні.
Квесторе_поверніться, ПУМБ діяв і діє згідно правовим полем України. Отже, відповідно до постанови №540, іноземна валюта, переказана з-за кордону на користь фізичної особи − резидента і нерезидента для виплати готівкою без відкриття рахунку, виплачувалася одержувачу виключно в гривнях.
PUMB написав:Квесторе_поверніться, ПУМБ діяв і діє згідно правовим полем України. Отже, відповідно до постанови №540, іноземна валюта, переказана з-за кордону на користь фізичної особи − резидента і нерезидента для виплати готівкою без відкриття рахунку, виплачувалася одержувачу виключно в гривнях.
Це все білітристика. 1.Як я зрозумів відповідь на моє запитання - так? 2.Надіюсь з сьогоднішнього дня до 15000 грн в еквіваленті видаєте валютою? Не потрібно багато слів. 1. Так чи ні? 2. Аналогічно.
PUMB Дайте пожалуйста пояснения по сроку вклада - 3 мес, он же 91 день.Вопросы такие. 1 - что входит в 91 день, день внесения средств, день снятия средств, или между ними.В договоре указан последний день, тогда снятие средств в этот указанный день или на следующий.За сколько дней будут насчитаны %% из 91 дня. Ну и пример -когда можно снять средства,по окончанию срока депо, если скажем он открыт 16,09.Спасибо.
Vitl написав:Дайте пожалуйста пояснения по сроку вклада - 3 мес, он же 91 день
Например, Спокойный, 24,00%, Срок 91 День от 08.09.2014 до 08.12.2014. http://fotohost.org/images/a1b5f384-37kB.jpg По опыту прошлых вкладов %% становятся доступны на счету к 21-00, а само тело падает на счет дето к 10..11-00.
Размер шрифта и полей остаётся прежним уже долгое время. При увеличении 140-200% вполне комфортно читать онлайн. Широкие поля хороши для заметок в печатной версии, например
И уже долгое время чтение тарифов заставляет доставать из шкафа лупу. Заметки на полях? Ну не знаю... почувствуй себя Пушкиным, нарисуй на полях тарифов пару рисунков... Потомки будут счастливы...