Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
YuriySVik Функціональне призначення "разделителей" - змінювати розмір об'єктів, між якими вони знаходяться. Тому натисніть лівою кнопкою на них і тягніть вниз/верх. http://fotohost.org/images/a14f3c32-6kB.png Розподілювачі з'їдають під себе місце, нехай і не багато, але їх ніхто не додає до інтерфейсу заради краси. Тому, вибачайте
Haza Извините не внятно объяснил. 1) Я же не спрашивал, как изменить размер окон, а просил: «сделать (по возможности) возможность закрепления (сохранение) изменений размеров окон при перезапуске программы». К примеру: выставил две валюты и десять банков и хочу чтобы так оставалось все время. А при перезапуске программы я снова вижу пять банков (хотя реально больше) и пять валют (реально две). 2) Разделители это: разделители между разными банками в «списке счетов» (то что Вы мне делали дополнительно), они места не занимают совсем это всего лишь усиление цвета очень тонкой полоски – разделителя между строками. Просто хотел усилить цвет очень тонкой полоски вверху списка и внизу списка счетов, что бы была завершенность процесса.
YuriySVik 1. В мене розмір вікон "По банкам" і "По валютам" зберігаються. Спробуйте ще раз + я зі своєї сторони гляну може десь є проблема; 2. Я зрозумів, ОК, додам.
KIM30 Перевірте чи правильно виставлений рік в датах + додайте колонку "Баланс після операції" в таблицю руху коштів за рахунком. Там баланси правильні?
Якщо все ОК, тоді мені необхідно глянути на цей рахунок. Іншої можливості розібратися не бачу. Для цього видаліть всі дані з файлу крім цього рахунку (попередньо зробивши копію для себе зі всіма даними) і вишліть мені на haza@ukr.net
Haza написав:KIM30 Перевірте чи правильно виставлений рік в датах + додайте колонку "Баланс після операції" в таблицю руху коштів за рахунком. Там баланси правильні?
Тут все правильно. Може просто з 1-го числа видалити цей рахунок і заново відкрити новий?
Що нового: + В налаштування програми додано параметр "Відображати роздільник різних банків в списку рахунків". За замовчуванням вимкнено; + Додано власника рахунку при прив'язці рахунку для виплати відсотків та тіла вкладу; + Додано можливість швидкого перегляду рахунків по банку при кліці на банк у вікні статистиці по банкам (зліва на панелі у головній формі програми); - Виправлено помилку збереження розмірів вікна статистики по банкам та валютах на панелі у головній формі програми; - Інші дрібні виправлення.
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція