|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 20 кві, 2009 22:27
reef написав:квестор написав: Чому ?? Я дійсно не люблю яскраво- чевоних пацієнтів! Ніякої політики...просто все має бути в кольровій тональності ... Кілька разів заходив у Альфу(давненько правда) ледь висидів пів-години...ну , не подобається мені червоне ... 
Про Альфу і колір згоден. Але... ми дещо про інше...
Ну..ми ж про вибір пацієнтів...у кожного свої критерії...хтось з лупою читає баланси, хтось рейтинги..хтось дивиться на жартівливу розфасовку пацієнтві по палатах якимось квестором...а я особисто обираю за кольором ! Якщо подобається..несу гроші, а ні ...не піду нізащо... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 22:33
Ну..ми ж про вибір пацієнтів...у кожного свої критерії...хтось з лупою читає баланси, хтось рейтинги..хтось дивиться на жартівливу розфасовку пацієнтві по палатах якимось квестором...а я особисто обираю за кольором ! Якщо подобається..несу гроші, а ні ...не піду нізащо...  [/quote]
....гм...гм...мабуть забагато випив... що б це таке було?...
Квесторе, не жартуйте так, будь ласка!.. Я маю на увазi ..."за кольором"...
-
shlang
-
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 22:43
shlang написав:Ну..ми ж про вибір пацієнтів...у кожного свої критерії...хтось з лупою читає баланси, хтось рейтинги..хтось дивиться на жартівливу розфасовку пацієнтві по палатах якимось квестором...а я особисто обираю за кольором ! Якщо подобається..несу гроші, а ні ...не піду нізащо... 
....гм...гм...мабуть забагато випив... що б це таке було?... Квесторе, не жартуйте так, будь ласка!.. Я маю на увазi ..."за кольором"...[/quote]
..тільки келих японського сливового вина, для загартованого українського організму-це просто компот..
...і ніяких жартів...Згадайте Чехова...все має бути красиво...і "пацієнти" не виняток 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 22:45
СЕБ банк снизил % по "вільному" СВОБОДА с 17% на 16%. А ещё в марте по акции было 20%.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 22:57
квестор написав:Ну..ми ж про вибір пацієнтів...у кожного свої критерії...хтось з лупою читає баланси, хтось рейтинги..хтось дивиться на жартівливу розфасовку пацієнтві по палатах якимось квестором...а я особисто обираю за кольором ! Якщо подобається..несу гроші, а ні ...не піду нізащо... 
теперь я понимаю, почему ты ПУМБ перенес в палату похуже
у тебя красный цвет ассоциируется с болезненым видом пациентов 
Востаннє редагувалось Ilizarov в Вів 21 кві, 2009 00:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 23:36
квестор написав:Ну..ми ж про вибір пацієнтів... у кожного свої критерії...хтось з лупою читає баланси, хтось рейтинги..хтось дивиться на жартівливу розфасовку пацієнтві по палатах якимось квестором...а я особисто обираю за кольором ! Якщо подобається..несу гроші, а ні ...не піду нізащо... 
Шановний, Квесторе!
У мене чергова "бредова" ідея.
Розумію - поняття "довіра" формалізувати неможливо.
Але спробувати варто. Розпочати потрібно з вибору факторів, які впливають на стабільність "пацієнтів".
Колір на емблемі "пацієнта" - також фактор!
Далі, фактори необхідно "зважити" і розсортувати по вазі. Де знайти "весы"
Коли фактори зважені, на їх базі, необхідно визначити якісь показники (тиск, температура, тощо). На базі показників визначаються критерії розподілу по палатах.( 37 < "температура" <37.5, тиск нормальний => палата "В" )
Вибачаюсь, це, стисло викладена, теорія математичного моделювання.
Звичайно, змоделювати "лазарет" не просто, але встановлення певних правил послабить моральний тиск на Вас. У Древньому Римі були закони. 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 23:50
думаю что 109 будет какое-то время содействовать укреплению гривны.
-
dimir
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 00:33
dimir написав:думаю что 109 будет какое-то время содействовать укреплению гривны.
Однозначно!
мало того что банки начнут валюту сливать, так за ними еще и население последует и начнет продавать затаренные в свое время баксы. хер они что-нибудь заработают на курсовой разнице. их поимели в очередной раз. вон мой знакомый доллар купил по 9 грн, так теперь локти кусает
а если еще и закон примут об обязательной продаже 50% валютной выручки предприятий...
до выборов гривна будет укрепляться, я думаю.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 08:57
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2009 10:21
понизило индивидуальные рейтинги Сбербанка c C до C/D и ВТБ c С/D до D и подтвердило индивидуальные рейтинги Банка Москвы, BTB 24, "ВТБ Северо-Запад", Россельхозбанка на уровне D. В Fitch ожидают ухудшения показателей деятельности, в частности, Сбербанка и ВТБ из-за роста проблемных кредитов. Однако потенциальная поддержка со стороны государства этих российских банков позволила им сохранить долгосрочные рейтинги дефолта эмитента на прежнем уровне BBB с прогнозом "негативный". Таким образом, агентство завершило пересмотр всех кредитных рейтингов участников российской банковской системы, после того как изменило суверенный рейтинг России на одну ступень с BBB+ до BBB, пояснил "Ъ" аналитик Fitch Владимир Маркелов
Квестор прокомментируйте плз.
-
Kent
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-