|
|
![]() Re: ЮнисонХоча НБУ спростовує цю іфнормацію, але диму без вогню не буває - НБУ планирует до конца года закрыть более десятка банков:
![]()
Ну журналюги...жодного поганого слова немає в статті про Юнісон. Тільки якийсь міфічний список на початку статті? А чий це сайт Капітал, що пише таку єрунду?
![]()
Стаття побудована навколо таблиці із показниками банків. Не можна сказати, що стаття направлена проти когось, бо власники і категорії власників у таблиці наведені різні. Юнісон пов’язують із втікачем Клименком, можливо він припинив фінансування банку, звідти й можлиі проблеми. ![]() Marshal, з Клименком вірно повязують. Але там вже всі власники мають менше 10% і себе не афішують....поховалися.
На даний час банчик виконує свої зобовязання....принамні мені невідомі випадки їх невиконання.
![]() Квесторе_поверніться
якщо ми будемо жити у правовій державі, то всі рішення по закриттю банків, котрі належать біглим регіоналам, повинні вирішуватись в межах правового поля: зловили банк на відмиванні грошей, фінансуванні тероризму/сепаратизму і т.п., є доказова база стосовно порушення законодавства України, притягуйте керівництво/акціонерів банку, що проштрафився, до відповідальності, ліквідовуйте банк, якщо є на то підстави, а як ні - не мішайте банку працювати!!! ПС. в мене в Юнісоні еквівалент 200$ за новим курсом ![]() ![]() наїзд на Клименка?ООО «Юнисон Групп» заявляет о рейдерском захвате СПП «Чумки», которое с 1 июля 2013 года входит в состав группы и работает в поселке Чумаки Днепропетровской области. Об этом Inpress.ua сообщили в пресс-службе ООО «Юнисон Групп».
События вокруг предприятия свидетельствуют о явной попытке захвата предприятия с применением незаконных методов и поддельных документов. Ситуация вокруг СПП «Чумаки» является неоспоримым подтверждением того, что сегодня в Украине происходят интенсивные процессы перераспределения собственности и возврата условий ведения бизнеса в состояние 90-х годов прошлого века. ![]() Раз держава нічого не робить ("діє у межах правового поля"
![]() ![]()
![]() Re: Ух ты! Юнисонне могу не поделиться впечатлениями!
почему то раньше никогда не бывала в отделениях Юнисон, вот это я понимаю шаг в развитие! по сравнению с другими совкового образца банками - это банк мечты, я о таком раньше только мечтать могла ![]() впечатлило стильность, планшеты для клиентов, чудо-техника (желание заинстаграмить все что вижу). да и девочки персонала очень приветливые оказались, при этом не навязчивые. кто может поделиться инфой про обслуживание? ![]()
То все показуха. В них навіть ІБ немає і картки може з місяць тому появились.
|
|