KIM30 написав:Квесторе_поверніться це квіточки порівняно з тим як може Путін опустити долар. Аж жах бере. Воно ж одержиме, від нього можна всього чекати
Ну що товариство, сьогодні наче без покійничків, чи ще не опівночі ?! Щось мені це затишшя не подобається, грозилося НБУ ще з дюжину банчиків покласти, а другий тиждень тихо. Вирішили на останню пятницю під ялинку сюрприз зробити, чи вже з нового року, з новими силами... Щось кажуть Дельті таки гаплик, у нас у місті черги тільки збільшилися за останній місяць (30-40 чоловік постійно, правда близькість АТО, може звідти люди), я думав вони розсмокчуться, а ні.
Snoopik написав:Ну що товариство, сьогодні наче без покійничків, чи ще не опівночі ?! Щось мені це затишшя не подобається, грозилося НБУ ще з дюжину банчиків покласти, а другий тиждень тихо. Вирішили на останню пятницю під ялинку сюрприз зробити, чи вже з нового року, з новими силами... Щось кажуть Дельті таки гаплик, у нас у місті черги тільки збільшилися за останній місяць (30-40 чоловік постійно, правда близькість АТО, може звідти люди), я думав вони розсмокчуться, а ні.
Просьба отписаться товарищей по несчастью - клиентов Надры у которых счет/карта в валюте. Ясно что деньгами не отдают (хотя если кто знает способ добиться выплаты хотя бы небольших сумм - напишите КАК хотя бы в ПМ).
Но основной вопрос все же другой: последние 2-3 недели кто оплачивал валютной картой Надры товары (Ибей там всякий и проч) - удачно ли прошло, были ли проблемы? Также интересует опыт снятия валюты по надровской карте за рубежом.
На тижні, що завершується, відбулася панахида. Обидва рублі наказали довго жити. Така компрометація не забувається. На черзі тенге. Та ж драма може торкнутися й драма та сома.
mike41 написав:На тижні, що завершується, відбулася панахида. Обидва рублі наказали довго жити. Така компрометація не забувається. На черзі тенге. Та ж драма може торкнутися й драма та сома.