|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:53
убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
Пардон..."отряд не заметил потери бойца"...Вже є.. у В... 
поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... 
.....і не подумаю  ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден...  буду рад если вы окажетесь правы а я нет..... но макропоказатели польши ужасны... думаю месяца 2-3 и мы услышим о польше нехорошую информацию....
Та ну їх ці макропоказники...та й мікро теж..Польща ще не у зоні євро ? Здається-ні .
У Центробанку друкарський вестат працює ? Думаю для свого найбільшого і практично державного банку надрукують злотих цих.....а Кредо - це ЄДИНА закордонна донька...а , що роблять з єдиною донькою? ..правильно- БАЛУЮТЬ і ОБЕРІГАЮТЬ....
...До речі, може порівняєте самі додаковий 1 млрд грн Кредо і наприклад 1,275 млрд найближчого конкурента Укрсиба ..по відношенню до активів...у скільки там РАЗІВ поляк ліпше капіталізувався за хранцуза..??? ..бо, мені ліньки... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:57
квестор написав: Палата №В....слабенькі ...32.Платинум...
Вважаю Ваші думки стосовно Платінуму в корні невірними. В банка немає депозитів фізичних осіб. Гроші - тільки від власників та МФО, надані під довгострокові програми. В них не дефіцит, а профіцит коштів, бо зупинена частина проектів, гроші під які вже завели в Україну.
-
5.5.
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:01
Та ну їх ці макропоказники...та й мікро теж..Польща ще не у зоні євро ? Здається-ні .
У Центробанку друкарський вестат працює ? Думаю для свого найбільшого і практично державного банку надрукують злотих цих.....а Кредо - це ЄДИНА закордонна донька...а , що роблять з єдиною донькою? ..правильно- БАЛУЮТЬ і ОБЕРІГАЮТЬ....
...До речі, може порівняєте самі додаковий 1 млрд грн Кредо і наприклад 1,275 млрд найближчого конкурента Укрсиба ..по відношенню до активів...у скільки там РАЗІВ поляк ліпше капіталізувався за хранцуза..??? ..бо, мені ліньки...
В контексте комментариев Квестора начинаю присматриваться ка Кредобанку - хотя раньше меня отталкивал их нулевой финрезультат...
По крайней мере, платежи они проводят день в день.
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:02
5.5. написав:квестор написав: Палата №В....слабенькі ...32.Платинум...
Вважаю Ваші думки стосовно Платінуму в корні невірними. В банка немає депозитів фізичних осіб. Гроші - тільки від власників та МФО, надані під довгострокові програми. В них не дефіцит, а профіцит коштів, бо зупинена частина проектів, гроші під які вже завели в Україну.
"Шпекулянти" вони..., та й іпотекою в активах( і назві ) їм стало незручно хвалитись... і чому це .. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:11
квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... 
.....і не подумаю  ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден...  буду рад если вы окажетесь правы а я нет..... но макропоказатели польши ужасны... думаю месяца 2-3 и мы услышим о польше нехорошую информацию....
Та ну їх ці макропоказники...та й мікро теж..Польща ще не у зоні євро ? Здається-ні . У Центробанку друкарський вестат працює ? Думаю для свого найбільшого і практично державного банку надрукують злотих цих.....а Кредо - це ЄДИНА закордонна донька...а , що роблять з єдиною донькою? ..правильно- БАЛУЮТЬ і ОБЕРІГАЮТЬ.... ...До речі, може порівняєте самі додаковий 1 млрд грн Кредо і наприклад 1,275 млрд найближчого конкурента Укрсиба ..по відношенню до активів...у скільки там РАЗІВ поляк ліпше капіталізувався за хранцуза..??? ..бо, мені ліньки... 
встречное предложение учитываем 35% доля депо физиков кредо к 14% доля депо физиков в укрсибе.... посчитайте у вас это лучше получается.....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:17
я бы обратил внимание на Правекс банк. Но у них доля депо физиков 50%.... а это слишком много.... будем ждать пока они привлекут пару ярдов от "мамки" тогда можно и депо разместить....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:21
убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
Та ну їх ці макропоказники...та й мікро теж..Польща ще не у зоні євро ? Здається-ні . У Центробанку друкарський вестат працює ? Думаю для свого найбільшого і практично державного банку надрукують злотих цих.....а Кредо - це ЄДИНА закордонна донька...а , що роблять з єдиною донькою? ..правильно- БАЛУЮТЬ і ОБЕРІГАЮТЬ.... ...До речі, може порівняєте самі додаковий 1 млрд грн Кредо і наприклад 1,275 млрд найближчого конкурента Укрсиба ..по відношенню до активів...у скільки там РАЗІВ поляк ліпше капіталізувався за хранцуза..??? ..бо, мені ліньки... 
встречное предложение учитываем 35% доля депо физиков кредо к 14% доля депо физиков в укрсибе.... посчитайте у вас это лучше получается.....
Змушуєте працювати..
Порахував..втрату депо фізиків за квартал..
...Укрсиб..-10,8%
...Кредо.....-8,4%
Пропоную здатись... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:31
квестор написав:"Шпекулянти" вони..., та й іпотекою в активах( і назві ) їм стало незручно хвалитись... і чому це .. 
Вас дивує, що банк, маючи довгі гроші від власників, та слово "іпотечний" в назві, кредитував іпотеку?
В наших банків проблема не в тому, що вони кредитували іпотеку. А в тому, що довгі кредити видавали з коротких депозитів та коротких закордонних кредитів.
А Платінум видав свої, не кредитні (довгі) гроші, в кредит під іпотеку, з нормальною заставою, нормальним позичальникам.
Та ще й зараз має вільні кошти. Тобто не висить над головою проблема повернення грошей, які видані під іпотеку.
Так в чому проблема?
А назву (вірніше, торгову марку) змінили, бо будуть універсальним банком.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:35
http://dozor.kharkov.ua/analytics/1040422.html
Ось ціми діями банки точно можна довести до цугундера.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:36
В то же время, квестор, у укрсиба балансовый капитал не так уж сильно упал (4590), как у кредо (АЖ 73 миллиона грн) - состоянием на 1 марта 2009
http://tables.finance.ua/ru/finres
А разница в активах "только" в 9 раз.
Конечно, все интеллегентные люди читали Бальзака и знают, что хранцузы жадны,
однако
при прочих равных, падение кредо видится пока более сильным.
Или быть может, Укрсиб мухлюет со списанием?...
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему